Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ТОПЛИВО АД /img/frontend/nomap.png"

ТОПЛИВО АД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 50 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 21-30 от общо 50


бивш служител

36 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
3
Потенциал
4
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Благодарение на г-жа Станева,си взимате заплатите + бонуси-навреме,защото можеше и изобщо да не ги взимате ако работихте другаде!.Е да телевизорите са 5 не 50-а и това ли е най-големият ви проблем.Г-жа Станева е перфектен ръководител и най-успешния директор от всички клонове на Топливо АД.С уважение.......... 


шубе го/я е и не казва!

-38 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-4
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-4
Местоположение
-4
Колеги
-4
Работна среда
-4

Скъпи колеги от всички клонове на Топливо.
С удоволствие прочетох мнението за директорката на клон Варна. Колко е отзивчива, как контактува със стоковедите, работниците и т.н... Аз пък искам да Ви кажа директорката на клон Бургас, колко е загрижена за здравето на своите служители. По точно на работниците. За администрацията просто не й пука. Какво искам да кажа ли? Ето какво: Фирма Хенкел подарява на Топливо клон Бургас за добри резултати 5 телевизора/плазмени 32 инч/ за служители/без значение от длъжността им/ показали добри резултати от продажбата на продуктите на Хенкел. Никой в клона освен търговците не знае за това. И тука вече идва загрижеността на Директорката. За да не разваля зрението на работниците си тя разпределя телевизорите както следва- Марияна Станева-директор, Милена Петрова-Мениджър МП, Щиляна Мавродиева- н-к отдел, Николай Дянков-стоковед и Георги Георгиев-управител база Несебър. Каква грижа, каква саможертва от страна на г-жа Станева. Дано това го прочете г-н Доганян за да я награди жената защото щом като тя чака на такива подаръци какво да кажем ние. Или може би премиите на цитираните хора са като нашите и с това ги компенсира. Как го разбрах това? Единствен от цялата тази петорка която я назовах Николай Дянков заслужава наградата. Въпросния Г.Георгиев управител на Несебър е на работа в Топливо от 1 година. На едно събиране самият той е изтъкнал колко ръководството държи на него, как са му дали служебен автомобил за да пътува от дома си до работата въпреки че имат и микробус. Изтъкнал е не без задоволство, че директорката и мениджърката изпълняват всичко което поиска т. е че са зависими от него и от оборотите му. Всички служители знаем как се правят неговите обороти и г-жа Станева ако си беше направила труда да провери колко му са продажбите на дребно сигурно нямат и 1/3 от целият му оборот. Нима няма други управители също заслужили с работата си и дългото време което са отдали на Топливо. Но както се казва всеки с късмета си. Всички искаме да сме като Георгиев под крилото на Станева и Петрова, но уви. Искрено се надявам рано или късно Станева да си отвори очите към някои неща, Искрено В.....Заповядайте на работа в Топливо Бургас пък може и да сте късметлии.
 
 


бивш служител

-3 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Не препоръчвам на никого да си и помисля за работа в Топливо-клон Варна.Както и други са писали-заплащането е доста скромно.Но по-лошото е ,че винаги са готови да те измамят.Понятия като почтеност и колегиалност са им далечни и чужди.А на тези,които се чудят как да се подлизурчат на г-цата Директорка мога да им кажа -спокойни бъдете.И вас ще изработят.Това е фирмена политика.


кандидат за работа

-24 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-1
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
1
Работна среда
1

Г-жа Самарджиева от консорициум Топливо АД вчера най-учтиво ме покани на интервю за работа забележете за "търговски представител С ЛИЧЕН АВТОМОБИЛ !!! за североизточен регион". Понеже съм от Русе се разбрахме да и се обадя на другия ден да си уговорим час за интервюто в София. Позамислих се редно ли е да си ползвам личният автомобил за фирмени нужди дори да ми поемат част от разходите по поддръжката и стигнах до извода, че не е редно. Все пак основната амортизация на автомобила, че след 5-15 години няма да става за нищо си е за мен, а не за фирмата и самият аз трябва да мисля, че след 10 години трябва да си купя нов автомобил, а не те. 
Та на другия ден, реших най-учтиво да се обадя на г-жа Самарджиева от софийската централа, че няма да отида на интервюто и да си споделя мотивите, за да могат да предложат конкуренти условия на труд за бъдещите кандидати. Но обесненията ми бяха секнати с "Ваше право е" и затваряне на телефона. Без да ми пожелае приятен ден, без нищо. Направо ми затвори телефона. Как е възможно такова високомерие. Аз и се обаждам като човек да кажа, че няма да отида да не ме чакат и съответно за да не се чудят да си кажа мотивите, а от нейна страна пълна незаинтересованост, едва ли не, че тя не е лицето на компанията. 
Моето обръщение към г-жа Самарджиева е: "Госпожо Самарджиева, вие подронвате имиджа на консорциума и съответно на поверения ви отдел. Вашето място не е там. Не проявявате любезност, защото зад вашето отношение към потенциалните работници се крие отношението и на самата фирма към тях. Бъдете малко по-толерантни към хората, защото рано или късно те ще ви го върнат тъпкано. Обществото ще се отнася точно така с вас, както и вие с него. Не ви пожелавам това зло, но не ви обещавам и че няма да се случи." Колкото до нас работниците ние си знаем цената! Искаме конкурентни условия на труд. А докато не ги имаме няма да работим и ще търсим алтернативи на работата за мизерстващо малко пари.
Оборота, който казахте, че ще исиквате от мен като търг. п-л на североизточен регион трябва да е над 100 000 лв., което било напълно постижимо, а нямате пари за един фирмен автомобил, на регионалният си представител? Каква лудост! А заплащането което предлагате доколкото разбрах е нещо минимално 300-400 лв. обръвзано с някакви бонуси. 
Ами няма да работя за вас защото:
1) във вашето лице виждам екип от непрофесионалисти и комплексари
2) не предлагате елементарни условия на труд - служебен автомобил, какъвто се предлага дори на търговските п-ли на храни, облекло и др.
3) заплащането ви не е ни най-малко конкурентно. другите фирми които се занимават с търговия на строителни материали предлагат заплати минимум между 600 и 800+допълнителни бонуси. т.е. търговските представители си докарват между 800 и 1600 лв. в зависиомост от оборота си. 
* няма да си кажа името, защото не искам да ставам известен и некоректните работодатели да се страхуват от мен. като запазя дискретност ще имам възможност да вляза в сърцето на други предприятия и да им изкарам мръсните ризи на яве
* към конкурентните фирми за строителни материали: можете да проучите пазарния дял, печалбата и активите на Топливо АД на www.investor.bg , като кодът на компанията е TOPL. Това, което научих е, че в североизточна българия продажбите на строителни материали възлизат на около 100 000 лв. на месец от г-жа Самарджиева. Поне тя ми каза, че такъв оборот се изисква от мен срещу някакво заплащане малко над минималното, но спомена и че било нещо напълно реално постижимо. Аз не знам дали нейните думи са истина и подлагам всичко казано от човек като нея на съмнение.


настоящ служител

22 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
3
Привилегии
3
Фирмена сигурност
3
Натоварване
4
Потенциал
1
Местоположение
3
Колеги
3
Работна среда
3

ОТГОВОР НА МАРИЯНА
Съжалявам,че толкова късно видях Вашите писания,но се чувствам длъжна да отговоря-хората , които работят там имат право на эащита.Базата за която говорите в момента е на едно от първите места по продажби в клон Бургас,а това беэ клиенти не става/ТОПЛИВО е имало и ще продължава да има клиенти с вас или беэ вас/още повече на фона на финансова криэа.Освен това времето отся некоректни в плащанията клиенти и в момента се работи само с коректни такива.Работещите там със собствени усилия подобряват условията на труд и поддържат чисто.Съэдадена е много добра органиэация на работа и не се налага касиерите да носят торби по 25 кг тъй като има хора эа това.Колкото до това, че е имало честа смяна на управители,мога само да предполагам,но такива мерки се предприемат обикновено ,когато нещо не е както трябва.Ако днес това се случи отново , эначи направеното не е било достатъчно.Такъв е живота!Оставам с най-добри чувства към Вашата персона,въпреки элонамереността на мнението Ви.


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Искам да изкажа благодарности към г-жа Феодотова,за бързите доставки изключителният профионализъм.Това е Директор,който наистина търси своите клиенти и ги уважава истински Ще продължавам да работя с Вас с удоволствие.


бивш служител

7 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
3
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
1
Колеги
1
Работна среда
1

  Топливо АД клон  Варна е с много добра директорка,Тя г-жа Феодотова  с една дума ми влезе в положението и затова и благодаря от сърце.
  Доволна съм  и от Звездито отдел счетоводство.Преди ми помагаше пределно много в работата с търпение и  уважение  отдругата страна.За останалите немога да кажя същото.Но трябва да се знае ,че с две добри души нищо не става.Трябва всички да бъдат поне на половина като тях за да върви Топливо АД клон Варна НАПРЕД!


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Уважаеми \"ПИПИ\" от \"Батак\"-съвестен човек като ВАС ще липсва много на екипа там...........в Батак.За мен бе удоволствие да работим заедно!!!


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Гледам и не мога да се нарадвам на такива добри директори в Топливо, всичко им е наред, а пък не могат да задържат хората си


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Има ли кой да чете или само си пишем ей така?Проверете ги тези измамници във Видин

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?