Ако желаете да не си получавате порите и да ви крещи, обвинява и плаши с парични наказания пиян управител, може да започнете работа там!!!
Знаете ли как стоят нещата при тях сега 2017 г? Поканена съм на интервю и след тези негативни мнения се чудя дали да ходя.
Не се лъжете да се хващате на лъжите в тази фирма,заплати се плащат рядко,на напусналите не се изплащат вързнагражденията,имитират се подписи на заплатите им и се представят фалшиви документи на проверяващите органи.Изобщо престъпления,тези хора са за прокуратурата и за зад решетките,дано някой ден някой се захване да ги сложи на мястото семейство Терзиеви!
Госпожо какво предлагате на този телефон?
Изключително некоректна фирма по отношение на заплащанията.Заплатите им са нищожни за този сектор и в повечето случаи не се изплащат.Дължат пари на всички с които работят. Не познавам фирма или служител,който няма да взима пари от тях.
Подробна оценка от Милен
До Милко Димитров.
От Милен:
1.Отново не си уцелил точния ми ръст.
2.Ако си бил в ПЖИ или дори в моята рота друго ще разказваш. Ти дори не ме познаваш от там, а от фирмата.
3.Публикуваш невярна информация, от 2011г. не се занимавам с охранителна дейност.
4.Дори името с което си се представил е неточно и измислено от теб.
5.Бъди мъж и се представи с точното си име. Може да ми се обадиш и да се видим да пием по кафе, а не да си пишем по форумите.
Както в тази фирма така и в Службата по трудова медицина Виамед ООД заплати не изплащат.Дават се само обещания за другата седмица.Работиш ..... а заплата никаква. Не се лъжете да почвате работа
Дано първо да проучите фирмата преди да почнете работа. Заплата няма да вземете поне 5-6 месеца! Но поне обещания има!
Подробна оценка от Милко Димитров
Абсолютно съм съгласен. Има малки неточности. М.русия всъщност е Милен и е риж. Второ не е 2.01 м.,а е 1.99м.Трето в ПЖИ бяхме в една рота и ми е треперел от страх,сега обаче е вярно, че е шеф на охраната във виана и се прави на мутра, но пред мен не смееше. И да се скъса от работа пак ще ти платят по- малко отколкото си се договорил. Който иска да работи за чест и слава във фирма виана осигуряват и двете на думи.За тях работника е рая.
Подробна оценка от Даниела ценева
Напално е вярно това което се пише за тази незнам как все още съществуваща фирма.КОИТО НЕ СИ Е ВЗЕЛ ВСЕ ОЩЕ ПАРИТЕ ОТ ФИРМАТА НЕКА ДА МИ СЕ ОБАДИ НА НОМЕР 0882240231