Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Атама Спортен Клуб / ЕТ Атама /img/frontend/nomap.png"

Атама Спортен Клуб / ЕТ Атама

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


-5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
1
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
2
Потенциал
-5
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
2

da napalno saglasna sam s predhodnoto mnenie az odavna sam v atama nooooo ot kakto dani doide seriozno obmislqm da napuskam a i naistina iskam da rabotq na dogovor nai-posle a ne kato doide danachna komisiq da se kriem s kolejkite da i takav sluchai imame ...


-6 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
2
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
2
Потенциал
-5
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
0

такааа, колегите са супер готини, но всички се оплакваме от едно-управителката д. г.. неприятен човек. никога не защитава служителите си, а напротив-тъпче ни все едно не сме хора. то не само тя е проблмът.ами и собственичката-к.. няма трудови договори, осигуровки. има само удръжки, които никой не знае за кво са нито къде отиват. а д. каза, че не е длъжна да ни обяснява. аз за последния месец вместо обещаните 350 лв., взех 190. не е смешно. истина е. е аз напуснах, но тежко им на онези, които идват след мен. иначе наистина колегите са супер. само дето и повечето от тях напускат. не се издържа. вярно, че ползваш безплатно солариум и басейн, ноооо... да си имаме уважението. след като д. ми каза в очите, че ние сме там, за да лижем подметки, да точно така каза, е извинете, но мога и без тъпия им солариум. уж елитен фитнес, но само за пред хората. а иначе нещата не са добре. липсва им вякакав мениджмънт. явно нямят пари да си позволят свестен упражител и за тва са взели дани, от кое село там беше...нямам против хората от провинцията, разбира се, мои приятели са от там, нооо дани милата е под всякаква критика. ами..това е от мен. ако имате вапроси-питайте.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?