Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Пърфект Фит ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Пърфект Фит ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

-20 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
3
Работна среда
2

Абсолютно съм съгласна с горното мнение.
Минаваш фирмено обучение, което всъщност представлява "Ако не научиш всички видове сутиени, които предлагаме, в рамките на една седмица, изхвърчаш като мръсно коте от тук". И така, учиш, минава онази полякиня (разбирай, великата откривателка на сутиените с голяма чашка) и започва да те изпитва на развален българо-английски. Тя пак е по-добрия вариант, но мъжът й-една запетайка от Пловдив, представяща се за руснак, защото носи такова име, и ти се прави на много вървежен. Всъщност, той е едно адски комплексирано, ниско мъжле, което е хванало господ за оная работа, женейки се за тази жена, и избиващо си комплексите върху теб. Нагъл, арогантен и адски прост човек.
Има и една девойка, която им е HR отделът, и когато говориш с нея, очакваш всеки момент да се разплаче, когато я попиташ нещо, свързано с фирмата, тя все не знае, все трябва да пита-абсолютно некомпетентна за нищо.
Идват ти 10 кашона със стока, които сам трябва да си замъкнеш до магазина, да разфасоваш и да нацвъкаш с етикети, междувременно да обслужваш хората, да прибираш разхвърляно бельо и да сипваш розова вода навсякъде, ама трябва да го правиш задължително едновременно, иначе си дебил, който не става за тая работа. Единственото хубаво е, че момичетата, които работят там са свестни и ти помагат да се обучиш.
Ако си лесбийка-това е идеалната работа за теб-по цял ден ще пипаш чужди цици,защото драги ми-това представлява бра-фитинг.
И нямаш право, след напускане на това прекрасно работно място, да работиш същото нещо, поне една година, нито да споделяш опита, който си придобил там, защото това е единствената фирма в света, посвещаваща те на БРА ФИТИНГ!
Дерзайте.


бивш служител

-7 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
2
Натоварване
2
Потенциал
-2
Местоположение
3
Колеги
1
Работна среда
2

ХОРА, НЕ ПОСТЪПВАЙТЕ НА РАБОТА ТАМ!
Като бивш служител ще изброя на кратко, защо не трябва да постъпвате на работа там.. Единственото предимство е, че може да съчетаеш тази работа до някаква степен със следването си. Собственици на фирмата са двойка на средна възраст от Българо-полски произход. Имат ужасно много изисквания срещу смешно заплащане. На интервюто лъжат, че се взима бонус всеки месец, а фактически слагат нереализуеми таргети и си оставаш с тези 500лв. Не плащат двойно по празниците и в договора им има клауза, че ако не работиш за тях 1 година ще трябва да им възстановиш сумата от 500лв., демек да им работиш 1 месец в предизвестието без пари. Не си губете времето в тази смешна фирма.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?