Данекс 2002 ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Данекс 2002 ЕООД

клиент

Работя с фирма "ДАНЕКС 2002" ЕООД от петнайсетина години. Бъдейки техен клиент, мога отговорно да заявя, че съм много доволен от обслужването, което съм получавал от тяхна страна. Имали сме много трудни ситуации с оборудване от италианските фирми, чиито представители са "ДАНЕКС 2002" ЕООД, и винаги са ми съдействали по всяко време и всякак си за решаване на възникналите проблеми. Досегашните ми взаимоотношения с "ДАНЕКС 2002" ЕООД ми дават основание да ги препоръчам като сериозен и надежден партньор в областта на доставката на техно;огично оборудване за фармацефтичната промишленост.

шубе го/я е и не казва!

Искам да ви кажа да не се лъжете да започвате работа в тази фирма. Това е робовладелско общество и единствения работник е роб. Фирмата се състои от трима човека - собственик, управител и един работник. На работника не му се позволява да ходи на никакъв лекар, не му се позволява да използва болничен, ако закъснее 5 минути се вика за обяснения. Вземат те на работа и ти казват една длъжност, а всъщност изпълняваш друга и освен това вършиш още много други неща. Вършиш лична работа на шефката като вземане на дрехи от химическо, вземане на униформата за училище за детето ѝ, купуване на рибки от зоо магазин, чакане на опашка в общината в последния ден от срока за подаване на декларацията ѝ за апартамента, вземане на призовки лично за нея от съда, вземане на палта от шивачки, пощене на цветята в офиса и още много, много други. Отношението към единствения служител е ужасно - крещи му се, обиджат го и му мачкат личността по всякакъв начин. Фирмата се състои от една управителка, която е адски озлобена от живота жена и една селянка, която се опитва да ѝ подражава. Селянката най-редовно яде на обяд кисело зеле, седейки срещу работника (защото бюрото им е едно - мониторите са гръб в гръб), при положение че има кухня! Няма никаква култура и никакви обноски, постоянно прекъсва хората и се държи адски надменно. Недейте да се лъжете да работите за такива хора!