АКТИВИТИ АУТОМЕЙШЪН ЕООД /img/frontend/nomap.png"

АКТИВИТИ АУТОМЕЙШЪН ЕООД

В момента търсят търговец и офис мениджър. Относно офиса, мнението тук е вярно. Всички пушат на бюрата си. Офис, пълен с тютюнев дим! За първи път попадам на такова нещо. Не офис, а дупка. Дори не попитаха дали пуша и дали не е проблем за мен. Всъщност това е апартамент, с врати от едно време, стари и мръсни, неприветливо място. Нагъсто сложени бюра и машини. Това за офис на ул. Лайош Кошут 9, ет. 5. Неясни задължения. Гръмки слова за фирмата, как върти милиони, а за служителите само работа. Как имали план за оборот 10 млн. лв. и за което на другите фирми трябвали 200 души, но те щели с 5 да го направят. До колкото разбрах, не се задържат хора. На въпросът каква заплата очаквам, отговорих като хората. Когато аз попитах какво предлагат, ми отговориха - само работа. Като цяло прекарах цял час интервю в неприятна обстановка.

Това е фирма (табела) а не компания. Фирмата продава машини и заваръчни апарати, скъпи  и труднопродаваеми. В момента на писане няма служители освен една секретарка. Собственика е "корифей" в техниката и продажбите.  Жена му е бивша мед сестра и любителка на удръжките от заплатите на търговците.  Пушат в офиса. Демонстрират благосъстояние на фона на немотията на служителите. Ежеседмично се навикват търговците защо не са продали. Подбират се фирмите  и се ограничават търговците да пътуват. Когато се тръгва на среща се пита "какво ще купи клиента?" и ако отговора е "Не знам"  се отменя срещата. Мъкнат се машини на ръце  с цел да се демонстрират. Осигуровки и заплати като за "общи работници".  Безперспективна фирма за кариера и добра заплата.