Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Инфо Регистър /img/frontend/nomap.png"

Инфо Регистър

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 4 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-4 от общо 4


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

НИКОГА НЕ СИ ДАВАЙТЕ ПАРИТЕ НА ТАЗИ ФИРМА!!!


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

НИКОГА не си давайте парите на тази фирма! Мамят клиентите, че са им изготвили реклама, която правят по време на телефонния разговор с клиента, като я копират от други сайтове за реклама!
Мои колеги вече са им пращали полиция.
 
 


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

До К.П.
Само за информация на хората ,но във Уеб Бранд,бивши служители няма,аз съм единствената до момента и въпреки това ,само хубави неща мога да кажа.Така че си спестете фалшививте профили,и не си губете времето.Колкото до интелекта на служителите там,много сте се объркали,хората са си много начетени,просто Вас ви е яд ,че има фирми във вашата област ,които за разлика от вас се развиват успешно,докато вие тъпчите на едно място,и вече съвсем не сте предпочитан справочник от българските фирми


бивш служител

-15 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
3
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
-5
Работна среда
-5

Като бивш служител на тази фирма, реших и аз да споделя своето мнение.
 Фирма Уеб Бранд управлява няколко сайта със съмнителна репутация. Сайтовете са: info-register.com; zdravenkatalog.com и webbrand.bg. Официалният сайт е webbrand.bg, който е направен да изглежда много модерен, за да "замие" очите на потребителите.
 Управителят на фирмата може да се гордее със себе си, тъй като той е човекът, откраднал базата и доста пари на един друг информационен справочник. След това свое дело, създава Уеб Бранд и започва главоломно да "нищи" пазара. Във фирмата работят десетина души, като една от служителките, заемаща поста "мениджър продажби" е любовница на шефа. Има два екипа - за единия е отговорна тя, а нейният син заема същата позиция за другия екип.
 Начинът на продаване от страна на търговците е меко казано груб: Всеки продава реклама в горепосочените сайтове на различни цени - няма точно упомената цена. Отношението към клиентите е потресаващо, т. е. трябва да си човек, който няма никакви скрупули и и с удоволствие може да лъже безцеремонно. Нивото на интелигентност и капацитетът на служителите е под всякаква критика.
 
Клиентите биват лъгани, че имат участие в смешните сайтове-каталози, изпращат им се куриери без тяхно знание и разрешение, а ако някой клиент изрази съмнение в истинността на думите на търговците, се започват едни нападки и заплахи, които никой не би искал да чуе. Ако фирмата, с която се е свързал търговецът, никога не е имала участие във въпросните сайтове, за секунди се създава фалшив профил, който да служи за убеждение, че съществува някаква реклама.
 За съжаление доста от хората, станали жертва на тези "добри" търговци, се поддават на заплахите и страха си и се съгласяват да заплатят съответната сума, за да не биват повече притеснявани.
 Хората, които работят там, са всичко друго, но не хора в истинския смисъл на тази дума. Това са амбицирани и добре мотивирани откъм заплащането, което получават срещу лъжите си хора, чиито принципи са отдавна потънали в злободневния им живот, пълен с интриги и злословене. Това са индивиди, които носят селския манталитет в дъното на душата си и това е водещият им лайф мотив.
 Като пример мога да споделя, че колегите в Уеб Бранд се обръщат един към друг с имена на женски полов орган във всичките му разновидности. Другото оставам на Вашето въображение.
 Ако мислите, че можете да лъжете безочливо, без да ви трепне нищо и нямате принципи, които да ви позволяват да разграничавате нормално от ненормално, лъжа от истина, долнопробно поведение от учтиво такова и куп други неща, спокойно можете да кандидатствате за работа в тази фирма. Дано само след това да не ви тежат на съвестта излъганите хора и хилядите лъжи, които сте наговорили.
 

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?