Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Елаб Дизайн ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София, Красно село, Квартал ХИПОДРУМА, бл. 13, вх. В, ет. 1, ап. 11&markers=София, Красно село, Квартал ХИПОДРУМА, бл. 13, вх. В, ет. 1, ап. 11

Елаб Дизайн ЕООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


бивш служител

1 точка

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
-2
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
2
Местоположение
4
Колеги
-3
Работна среда
2

Това е моя опит с фирмата.
За фронт енд девелопер шефа ви дава псд файлове които да конвертирате на статични уеб страници. След като сте го сглобили това нещо, шефа ви казва евентуално, че ви е харесал или не. Решенията от негова страна се взимат чисто на принцип усет и его.
Като шефа ви наеме ви казва, че ще вземете заплата от втория месец. Това е като предпазна клауза, ако нещата не се получат, както стана при мен (нараних крехкото его на шефа и ме изрита), най- вероятно няма да ви се плати това, за което сте говорили ами ще се измисли някаква сума колкото да ви се хвърли прах в очите и да не се занимавате с него (една година след като сме се разделили още не съм получил копие от договора и всичките си пари/ представете си колко човека като мен са минали за по няколко месеца и колко кеш си е спестил шефа). Но пък при вас нещата може да се получат, кой знае... :) Фирмата е малка работи си шефа с още 3, 4 човека и имайте предвид, че ротацията на служители е яка. Най- старшия роб там беше бачкал в фирмата от 2 години. 
Като работен процес общо взето правих сайтове на друпал и ги стилизирах. В началото ви се казва, питайте ако не знаете нещо, но имайте предвид, че това питане, ако шефа не ви хареса, може да се използва като аргумент от негова страна, защо ви слага секирата. В фирмата няма почти никакъв трейнинг и теем уорк, общо взето трябва да се оправате сами.  
Като заключение мога да вмъкна, че фирмата е чисто български/ бай ганио стил, шефо си праи парички и не дава 5 стинки за развитието на служителите си. Препоръчвам да се занимавате само ако сте, човек с нулев професионален опит като девелопер (не че там се наемат синиари).

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?