Travelstoremaker.com /img/frontend/nomap.png"

Travelstoremaker.com

До коментара на к.:
Определено не съм тази, за която ме мислите. Смея да твърдя, че дори не се познаваме. Работих във фирмата много преди Вас и за много по-дълго от Вашите 3 месеца. Разбирах се прекрасно с колегите от всички отдели и с прекия си шеф, даже през последната година самата аз бях супервайзер. Когато напусках, дори си поплакахме малко с някои от колегите. Тръгнах си заради ниската заплата, смешните осигуровки, тъпотията на висшия мениджмънт и факта, че фирмата се напълни с безполезни и мързеливи хора, приятели на собственика и приятели на неговите приятели и приятели на техните приятели.
Бях на първите Ви 2 конференции (изпратиха ме от настоящата ми работа; вярно е, че ползвахме голяма отстъпка от цената), бяха пълен провал, особено втората. Лично видях как шефка на голяма международна компания си тръгна супер разочарована още на втория час, а "Шератон" беше много далеч от пълен. Хората, които наричате "медийни патньори", всъщност са журналистите, които се излъгаха да дойдат да отразят събитието, мислейки, че ще ги нахраните. Някои от тях в материалите си дори името на фирмата не бяха написали правилно, сигурно благодарение на невероятния Ви PR. По отношение на качеството на лекторите и предложението да Ви намеря по-качествени: не съм аз човекът, който да Ви отваря очите и да Ви търси лектори, това си е Ваша работа. В нета, обаче, се организират доста webinars, водени от много по-качествени лектори, при това безплатно. Може да поканите някои от тях другия път.

шубе го/я е и не казва!

Фирмата има ли нещо общо с Vayant Travel Technologies ?

Фирмата е изключително благоприятно място за хора, които ги мързи и които не са амбициозни. Да започнем от там че заплатите са малко под средното ниво, осигуровките мърху минималната заплата за съответната позиция. Бонуси нямаше никога, не мисля и че сега има. Като хора и екип зависи в кой отдел сте разбира се. В тази фирма хората не са много добре ориентирани - кой какво прави, защо го прави - никой не знае, но това идва от менажерите. Ако имате възможност - не започвайте там, защото много скоро ще започнете де следите обявите в джобс-а.

Хора, сигурно е много яко да си чешете езиците, скрити зад анонимността, коментирайки кой клкар, кой за нищо не ставал, ама това не интересува никого, нито е от полза за кандидатите като мен. Пишете за заплати, за осигуровки /има ли ги/, бонуси, отношенията в екипите и между хората и шефовете, за цялата атмосфера и тн.

Не знам кой какво е писал, но бас хващам, че злобничкото мненийце по-долу е написано от една колежка, която просто не можа да се впише във фирмата и с хилядите си претенции не можа да завърже един нормален контакт, като обвиняваше sales manager-а, че я бил „местел“ през цялото време. Той просто я премести на други бюра, не е като да я е въртял из отделите.
Това, че ТСМ не е най-доброто място за работа, може е да е така, но такава е ситуацията в повечето компании в България. С изключение на собственика на компанията, всички са изключителни професионалисти. Имах удоволствието да работя с тях 3 месеца и съумях да изградя приятелства с всеки един от тях. Това, че хората са близко един до друг, всъщност е предимство, защото сплотява хората. А и не е като да нямаш собствено бюро. Ако дамата по-долу е искала собствен офис и смята, че го заслужава да си е останала в Италия. Проблемът й, че не се е разбирала с колегите си е единствено и само неин, защото всички са изключително мили и отворени. Ако търсите приятна работна обстановка, ще я получите.
Колкото до конференцията, на която аз лично бях event manager, ако дамата е имала претенции, че познава по-големи професионалисти, да е изразила мнение на време. Конференцията беше изключително успешна, Шератон беше пълен, хората останаха доволни и имахме огромно количество медийни партньори, осигурени от страхотния PR отдел. А пък и в крайна сметка никой не принуждава никого да участва. Цената беше 295 BGN/EUR според това дали сте Българска или чуждестранна фирма. 395 стана след определена дата, а осигурихме отстъпки за повечето български фирми. Така че госпожицата е последната, която може да ни обвини в некоректност.
Получавате заплатите си в уреченото време (всеки 3-ти от месеца), просто както навсякъде другаде трябва да се уговорите за сумата навреме и да внимавате с договора, който подписвате (нищо различно от на другите места).
HR-ите са изключително отзивчиви и ви влизат в положение при нужда.

Фирмата ми харесва. Има разбира се какво да се желае , но нещата не са зле .
Колегите - Травълклик са доста свестни
Смятам , че оценките са обективни.

Всички положителни мнения мога с 99% сигурност да кажа кой човек точно ги е писал. :)))
Фирмата е пълна пародия, мениджърите са абсолютни некадърници, готините и кадърни хора напуснаха, останаха само комплексарите и мързеливците.
В момента организират една "конференция". Половината от лекторите им (например мениджърите на HotelWebSiteOfTheFuture, EmailMarketing.com, Sugar CRM и CenTransit.com) са всъщност служители на фирмата, а именно Мениджър Продажби, момчето, което изпраща спам и-мейлите, господинът, който най-добре може да работи със CRM-а и шефката на HR-a. Но за да измъкнат по 800 лева за билет (!!!) за безумната си "конференция", не се споменава, че те са служители и биват представяни с невероятни надути титли, което си е чисто заблуждение и изключително некоректно спрямо цялата индустрия.
Излагането е тотално. Станали са за смях по целия свят. Имаха големи клиенти, които в момента не искат да чуят за тях заради некомпетентно предоставените услуги. Да не говорим, че загубиха доверието на най-големия си партньор - Worldspan (една от 4-те най-големи резервационни системи в света).
В момента в офиса на фирмата има работни места, до които можеш да стигнеш, само ако 2-3 човека станат от местата си и приберат столовете си плътно под бюрата си, а ти се отъркаш в тях и в стената едновременно. Романтика!
Хората са наблъскани като животни, в офиса е тъмно, непроветриво и ужасно шумно. Да не говорим, че туристическата им агенция нарушава Наредбата за извършване на туриператорска и турагентска дейност, тъй като се намира на 7-мия етаж, което е 2 пъти по-високо от позволеното.

Не си губете времето да ходите на интервю там. Единия от двамата, които ме интервюираха спеше. Представяте ли си?

Здравейте!
искам да кажа, че по-добре да си търсите някъде другаде работа от колкото тука. в туристическия бранш много фирми фалират или се отказват от услугите като на Travelstoremaker фирми. затова те в последно време уволниха бая хора. и новоназначени също. не че някой е опазен от такова нещо, но е по- умно да се търся в някоя фирма, която е по-сигурна и коректна.
успех!

Искам да попитам дали може да се работи на половин работен ден, понеже съм на интержю след два дни и ако може някой да сподели :)!