Краун чейнч /img/frontend/nomap.png"

Краун чейнч

клиент

Като сте Шматки да работите и да сте съгласни по 14 часа робска смяна така ще е ще ви опъват и няма да ви уважават.Още по малко ще се променят нещата като труд и условия на труд.1500 ако ги вземеш....я направете калкулация пари работно време не цифрата да гледате и ще ви призлее колко всъщност е истинската ви заплата.Максимум 9 часа със почивка ако не чао и до там.То доколкото прочетох от коментари това не е работа а каторга по скоро неква от към условия.Такива 12 ки всеки ден да мятат децата на собствениците да работят,да видим, но надали.

Работих на бюро в Свети Влас преди 5 години /надявам се да има промяна, но се съмнявам/ Заплатата е по - ниска от колкото на обявите - тогава 90лв отдържаха за квартира и 60 лв ти дават във ваучери, които аз нямаше как да използвам, защото важаха само в 1 магазин в Слънчев бряг. Отделно не ти изплащат цялата заплата за месеца и ти събират части от нея, за да ти ги дадат в края на лятото /застраховка в случай, че напуснеш/.
Бяхме инструктирани всички, че ако дойде проверка трябва да лъжем, че НЕ работим по 14 часа, а сме на смени. Ако дойдат преди обяд им казваш че си 1-ва смяна. Ако дойдат след 3 - 4 си втора смяна.
Почивните дни / 2 или 3/, ако имаш някакъв ангажимент, се уговарят от предния месец, но се случва да те забравят.
Понякога ми се обаждаха да ме питат дали мога да работя в почивните си дни срещо 50 лв. на ден.
Аз се паднах в прилично бюро, но видях някои в ужасно състояние / нападнати от мравки, с пробити тавани и т.н.
Тоалетна ползваш където намериш / ако не си към някой хотел - ползваш тези на съседните/
Мен не са ме глобявали, но имах предупреждение за забравено шалче или бадж. Всичко, което се набутам си го вадя от джоба / тук съм съгласна, но няма начин да работиш цяло лято с това работно време и без почивки и да не допуснеш грешка, така че заплатата ти слиза още надолу/
Момичето, което ме обучаваше беше последно лято и в края на август я преместиха в централния офис. Там брои на едни туристи 2 бона отгоре и в края на лятото, вместо да е изкарала някой лев, беше на минус.

Абе вие нормални ли сте, голям кеф си е да работиш за тази фирма, отнасят се с теб с уважение колегите само клиентите от време на време ти късат нервите ама си е нормално и да работиш по 14 часа АМА за такава заплата мисля че си струва особено ако е сезонна работата, не разбирам какво толкова критикувате фирмата тоя сайт е пълен само с хейтари май

Здравейте, бих искала и аз да споделя своят опит с тази фирма, тъй като прочетох само отрицателни коментари, а има какво още да се да каже. Работих в Слънчев бряг- сезон 2015. На интервюто, както и на обучението ми бяха обяснени условията на работа, които не се промениха през цялото време на работа.
1. Работно време - наистина беше по 14 часа на ден, имах 4 почивни дни в месеца
2. Обедна почивка - 45 мин, можех да ходя до тоалетна, когато си искам в рамките на 5 мин. Срещу бюрото имаше магазин, така че ходех и до магазина набързо.
3. Заплата - 1100 лв нето.
Не са ми бавили заплата, винаги е била навреме. Не са ме глобявали. Случи ми се да закъснея 2 пъти за целия сезон с по 5 минути и естествено получих критика. Когато нямаше клиенти можех да стоя отвън и да си говоря с колегите около бюрото, Д Апия кафе да пуша цигари, даже когато пепеше слънце стоях на отсрещната страна на улицата, но при условието, че ако дойде клиент веднага да отида да го обслужа.
4. Колеги - разбрах се с колегите, не съм имала проблеми с никой. Пепи ми беше инкасо - страшен пич. Не съм имала сблъсъци с управителката.
Не знам защо има толкова негативни коментари... Може нещата във времето да са се променили. При мен нещата бяха така, както ми бяха обяснени на интервюто, нямаше изненади и нови правила в процеса на работа. Не се върнах за втори сезон, защото си бях намерила постоянна работа.

Имате време за губене и искате да се отнасят към вас като животно? -то това е вашето място
С много усилия изкарах един сезон.
Не се залъгвайте от постоянните обяви и високо обявени заплати,кой по дяволите в 21 век работи по 14 часа на ден,27 дни в месеца и без тоалетна на работното място?!!?
75% от служителите са освидетелствани (не е шега-взимат всякакви хора,поради малко излъгалите се нормални) ,а "управителката" е доста слабо интелигентна и непонятно за мен как се е покатерила на тази "позиция".

За 2 сезона загубено време в тази фирма само 1 месец получих обещаната си заплата.В останалото време глобите за това че не съм се усмихвал,ходил съм бил повече от 1 път на ден до тоалетна ,играл съм на телефона ( когато няма клиенти) и всякакви подобни са ми стрували до 300 лв на месец.Ако пък случайно вземеш че закъснееш с 5 мин. рискуваш поне половината си заплата.Централния им офис е пълен плазми и 3-ма служители наблюдават всичко което се случва по обектите и тяхната заплата зависи от нашит глоби.Колкото повече глоби напишат толкова повече пари ще вземат.Собственика който е от Ромски произход парадира колко бил близък с Митьо Очите и какво щяло да ни се случи ако нещо сгафим , (цитирам- няма да ви намерят телата и след 100 години).И на всичко отгоре този сезон отново ме викаха на работа .С кеф им казах да си гледат работата.Сега работя в друга фирма занимаваща се с Обменни Бюра и съм много по доволен.Явно Крауна са изолиран случай.Само мазохист може да работи за тази Измамници!Отделно пред някои от оборотните им Бюра работят едни Улични Ченчаджии покровителствани от Крауна и мамят туристи като им пробутват стари левове вместо нови.Опарения турист после си изкарва всичко на невинния касиер!Не им стигат милионите които изкарват но и заработват още лъжейки нас и туристите!

Фирма, чиито обяви за работа не си заслужава дори да бъдат преглеждани. Обещани 1500 лв заплата, от тях 1280 - евентуално. Засичат ви минутките за тоалетна и ако надвишават 5, плащате 50 лв глоба. Глоба за това, глоба за онова, униформа и накрая може би 1000 за 14 часа работен ден. Обещани 3 почивни дни в месеца, от които може да видите поне един, ако си го потърсите. Условия на труд под всякаква критика. Вечер си хващате торбичката с парите от касата, за да си ги разходите из целя Сл.бряг до офиса. Управител на фирмата с коефициент на интелигентност 100, но зад десетичната запетая. Щом взима хора на работа, които са с утвърдена диагноза и чести посетители на психиатрия, може да си представите на какво ниво е фирмата, за да загуби всички качествени кадри, които отдавна са ориентирани в нови фирми на пазара. Обявата на тази фирма е залепена нон стоп във всеки сайт за работа, както и на видни места в различни градове. Бюрата им все още стоят затворени, защото разумните хора отдавна са напуснали.

Фирмата не се съобразява с трудовото законодателство в България. Въпреки това проверките не установяват нарушения. Нормално за България. Работният ден продължава 14 часа. При това работно време се почива едва 3 дена в месеца. Липсват елементарни условия като тоалетна например. Работниците не се третират като човешки същества.

Фирмата е супер,шефовете са номер 1 ^_^