Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Юлинел ООД /img/frontend/nomap.png"

Юлинел ООД

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


-35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Здравейте!
Работих за тези две простакеси(не се извинявам за израза) и отговорно мога да кажа,че не разбират от бизнес,нито от зачитане за човека срещу тях.Дадох всичко от себе си,но в замяна получих просташко отношение и неразбиране.
Нищо ново под слънцето и нищо ново в Българската действителност:нередовни заплати давани “на парче“ без ведомост,подправяне на подписа ти,когато напуснеш,неспазване на уговорки,пращане по други обекти както им скимне,за отпуски дори няма нужда да коментирам,нито за пълни осигуровки естествено...Хората масово напускат от техни обекти.
Остават да работят само пенсионерки,които или не стават за нищо или няма къде другаде да отидат.
Тези две нискоинтелигентни прасета не разбират,че са част от самия проблем в държавата.
Не работете за тях!Не си струва!


настоящ служител

-18 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
0
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
2
Потенциал
-5
Местоположение
2
Колеги
-1
Работна среда
-4

Искам да изкажа негативното си мнение за Юлинел ООД, Занимаваща се съсъ сладкарска дейност.  Работя в дадената фирма от година като шофьор за разнос.  Рабо ти се по 10 часа дневно, като осигуровките са минимални на 4 часа.  Заплатата е 500лв.,като се дават на ръка, без ведомости и документи за застраховка на работника. Има постоянни закъснения с плащането на заплатите, като винаги обещанията са стигали до две седмици, че утре чакат превод от Пикадили които зареждат и затова няма заплати, все пак не се зареждат само Пикадили, но това си е тяхното постоянно извинение. Организацията е нулева, до една борса могат да те пратят 5 пъти на ден да пазариш, защото някоя от сладкарките е забравила сутринта да каже, че няма нишесте.  Това го казва, защото силно влияе на РВ на шофьорите. РВ е от 8:30 до не се знае, 5,6,7 вечерта, като се има в предвид, че много от случаите от 8:30 до 13:00 стоиш в цехчето и бездействаш, което на много хора може да прозвуочи добре, но не е така и ще кажа защо.  До 12:00 наобед се чака шефките, които са две да кажат от къде да се вземе оборотът (от коя от техните сладкарници)  и тепърва се започва с пазарене, чакане да се приготви продукцията 
, че да се разнесе.  Често шофьорите понасят караници от всички обекти за неспазване на часовете за зареждане, като се има в предвид, че Пикадили се затеждат до 15:30, честа практика е ние да ги зареждаме след 16:00 до към 18:00. Ако са се забавили със заплатие, аз звъня на шефката и тя ми е казвала, че няма, но да отида до някоя от сладкарниците на мои разноски естествено, да взема 20 или 50лв,а другите като получат превод.  Споделям това като горчив опит и се надявам следващият ми работодател да бъде коректен, а в службата да има някакъв ред.  За авто парка да не говоря.... От една година получаваме обещания, че колите ще влязат в сервиз, все още не се е случило. Когато останеш на пътя, тогава влиза в сервиз и не сиплат с месеци на сервиза. Дано никой не пострада със колите им. Иначе колата хлопала, щото шофьора бил виновен, мръсна е защото гшофьора е виновен.  И най куриозното е че се зарежда по 15лв.гориво на ден, това е за пробег м/у 50 и 80км. само градско, лятото с включен климатик, за да не се разпаднат тортите. 

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?