Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

НЮ ТРАНС ГРУП ООД /img/frontend/nomap.png"

НЮ ТРАНС ГРУП ООД

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Имам съдебни проблеми по измислени схеми с фирмите на собственика! Търся хора с такива проблеми! За връзка - [email protected]


бивш служител

-6 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
3
Работна среда
1

Започваш работа , казват ти караш прави курсове до Германия и обратно, да ама не, отиваш в Германия разтоварваш, и чакаш спедитора да се сети да ти намери товар(2-3 дни), който почти никога не е от Германия, отиваш в Австрия, Унгария, правиш си кръгови вътрешни курсове(2-3 дни) и чаааак тогава те прибират в Бг, в началото казват 10 12 дни курс, а се оказва над 15, казват заплата 850-900лв на курс, а се оказва, че  ВСЕКИ получава индивидуално възнаграждението си според това колко на кой си симпатичен в ръководството, има доста често забавяне с парите, неуважение от спедиторката към шофьорите, необслужени камиони, износени гуми, никаква комуникация в ръководството, може да стоиш и чакаш на адрес 3 дни, постоянно глоби за щяло и нещяло, искат бързо да ходиш на адреса, не спазваш часове за каране, постоянно в нарушение с магнит, който има друг вариант да НЕ започва работа тук!!!!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?