М-СТРОНГ ЕООД /img/frontend/nomap.png"

М-СТРОНГ ЕООД

1 точка от 7 мнения

Такива мошенници няма,ще съветвам всички които смятат да работят за фирмата да не го правят.този генчев е пълен мошенник.в началото те обработва,свалят се звезди,дават се обещания и накрая...мисли се за велик но има и по-велики от него.васко,един съвет пази се и се оглеждай,очаквай неочакваното

клиент

Васил е мошеник и Недко също не плащат и лъжат имат практика след като завършиш обект и казват не е както трябва и не плащат много са долни

Здравейте,всички.Току що видях ,че горецитираната фирма си търси наново счетоводител и както винаги строителни работници и постоянно офис сътрудник. Много се радвам,че има такъв сайт в който различни служители пишат мнения за да са подготвени хората за ужасите които ги чакат.Отначало бях настроена критично но след като повече от половин година съм там и се подиграха с мен както и с другите служители смятам за мой дълг да разкажа и аз за ситуацията там.Работих като счетоводител и отначало вярвах на глупостите които ми разправяше така наречената "Главна счетоводителка" която по мое мнение не отговаря на закона за счетоводството и не може да заема този пост докато и станах неудобна и затова ме изхвърлиха. С днешна дата търсят пак счетоводител.Караше ме да подписвам баланси и на други фирми,защото я е страх.Нейната заплата е 2700 лева и може да убие човек ако не дай си боже някой и противоречи или знае повече от нея.Вече са се сменили около 10 човека на тази позиция ,защото хората или се разболяват от нея или не издържат и откачат.Но не е луд тоя дето изяжда баницата а тоя дето му я дава.За пореден път си задавам въпроса къде е собственика Недко Младенов и какво по точно "лично" а може би и нещо повече го свързва с нея,че да търпи целия този ужас?Не съм виждала по некомпетентен и неразбиращ от нея човек,затова ужасът и от другите колеги е толкова голям.Няма елементарни познания по счетоводство защото е била само тук счетоводител от 4 години.Преди това е била продавачка,учителка и не знам каква си още. Искрено се надявам да бъда от полза и на другите колеги които евентуално могат да отидат там.

Много се радвам,че има такъв сайт за изказване на мнение,защото хората които го четат ще могат да бъдат информирани за работата.Постъпих в горецитираната фирма и работих няколко месеца като дьржа да кажа,че преди мен имаше за една година още 6 колежки на моето място, които не са били харесани по много причини.Едната от тях разбрах че е бягала по улицата дащото не е могла да изтърпи.Видях,че пак има обява за офис сътрудник.Но трябва да кажат истината, защото за жълти стотинки искат професионални преводачи,защото парите трябва да ги обира главната счетоводителка Мария.която не може и един договор да напише.Имаша една друга счетоводителка-перфектен специалист, но доколкото разбрах и нея са махнали.Сигурно не се е подчинила на някой от ръководството.Да не говорим за прекия ми началник-Тони който не знае никакъв език и трудно се подписва обаче беси и коли там.Незаменим е.Зад всички тези хора стои и баш собственика Младенов.Абсолютно неуловим човек.Ползва марионетките за да се крие зад тях.Правилно е ,че хората са събрани от кол и въже.Не е добро място.

Прочетох мнението на другите двама и рещих и аз да изкажа моето мнение.Работих дълго време ,като бях охрана на един от обектите на ул.Богдан 17.Там  е царството на Васил Генчев един от шефовете на фирмата.Държеше ни всички охранители без пари и най редовно ни лъжеше ,че ще ни плати но до там оставаше.Най-накрая почна да ме обвинява,че нещо му липсвало и аз съм бил виновен и затова нямало да ми плати.Оплакваха се и много от работниците на сградата че нямат трудови договори и им плащат по 25-30 лева на ден.Чакали били по два месеца и повече да им плати Генчев но никой не плащал.Бил Лъжел собственика, че плаща на хората а си взимал парите за него.Като се строеше сградата чувах как се уговаря с разните фирми да карат някъде другаде материалите а той прибираше парите.Не ходете там на работа. не плащат ,лъжат и ако стане нещо ти си виновен.

Напълно съм съгласен с казаното от госпожата.Положението на хората в Германия е страшно.Набират работници от България, които живеят в много лоши условия.Лъжат те за едно заплащане после става друго.Управителя Васил Генчев ти обещава велики неща но като дойде време за плащане почва да ти говори,че не си свършил много работи и ти реже от заплатата.Постоянно ги проверяват от разни инстанций в Германия.Хората живееят на фургони.Никога не могат да намерят работници ,защото след 6 месеца ги връщат обратно за да спестяват от осигуровки.

Ако искате да работите години и след това да Ви изгонят след като сте дали всичко от себе си надали ще намерите по-добра фирма от тази.Управлява се от напълно некомпетентен човек.Собственика е човек който има прекалено много пари за да бъде обяснен произхода им.
Ако имате нещастието да сте от София по-добре не отивайте там.Събрани са само хора от неговото родно място които никой друг няма да вземе никъде на работа, защото са некадърни.Ако сте там на работа това означава,или ще бъдете уволнен скоро ако нямате връзки или ако останете трябва да носите всички некадърници на гръб.Като се преборите с батаците оставени от другите преди вас ще ви изгонят, защото" личната приятелка" на собственика,която е главна счетоводителка я е страх от всички.Не дай си боже да влезете в конфликт с нея.На хората работещи в Германие на обектите се плащат жълти стотинки.Гонят ги всички данъчни в Германие и Инспекцията по труда в България.Хората ги съдят за неправилно уволнения.По добре стойте гладни отколкото да почнете там.