Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Си Куест /img/frontend/nomap.png"
5 2 0
2 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


бивш служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Стабилно крадене на Еврофондове от "Наши" хора.
"Шефа" се размотва по Дубай и.т.н
Незнайно как попаднали хора "усвояват" фондове на безмислени и съмнителни проекти.
Гербаджийска работа.


шубе го/я е и не казва!

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Фирмата се эанимава с маркетингови проучвания,фокус групи и продуктови тестове.Има анкетьорска мрежа и в провинцията.Эаплащането е ниско-на направена анкета е около 2 лв. В эависимост от дължината на анкетата.Поредната новоизлюпена фирма эа нагласени резултати от изследвания.Няма фенансови стимули и привилегии.Иначе могат да ти отрежат хонорара от гражданския договор.Всички анкете трябва эадължително да са с телефон на респандента.Не препоръчвам Фирмата.


кандидат за работа

-5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Бих искал да споделя мнение за тази т.нар. фирма, което може да предпази някои себеуважаващ се човек от загуба на време, в случай, че реши да кандидатства и да отиде на интервю.
Кандидатствах за Senior позиция, тъй като имам 5 години опит във въпросната област и в обявата изрично беше написано, че търсят Senior. Когато отидох на интервюто обаче, се оказа, че търся entry level човек, почващ от най-ниско стъпало и с доста ниска заплата, съответно частта със Senior беше напълно игнорирана от тях. Интересното е, че това се случва за ВТОРИ път! Първият път, когато отидох на интервю при тях преди повече от година, се разигра същия сценарий.
В последствие получих имейл, че за съжаление, което аз лично не изпитвам, не съм одобрен за второ интервю за позицията, за която бях кандидатствал, но отново в заглавието на позицията удобно беше пропусната частта Senior. Направих опит да отговоря на имейла (първи имел, който някога пращам към тяхната компания), но не можах, тъй като получих съобщение, че имейлът ми не може да бъде получен от отсрещната страна, понеже е счетен за спам(най-вероятно blackisted, за да са сигурни, че няма да ги занимавам). Нямам и никакво желание да се занимавам с тях така или иначе, но исках да споделя за циганските им номера, за да не се излъжат сериозни хора да си губят времето с тях.
 
 

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?