Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Логихелм ООД /img/frontend/nomap.png"

Логихелм ООД

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


бивш служител

-30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-3
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
1
Работна среда
0

Здравейте!Искам да изкажа мнението си за"Логихелм"ООД и за шефа на фирмата-г-х Марков.НЕ започвайте там,хора,работа,първо ви
посрещат с големите обещания за 12,5 ст/км.,а реално са много по-малко;камионите са под всякаква критика във техническо състояние,стари са от 1988 година;подписвате трудов договор на по аления такава че сте на хонорар,забележете.Изчислява ви се разхода за гориво точно до километър нещо от рода,например"Иване,зареди за 100 лева на Еко",а не се пълни догоре никога за да не са били го окрали;в началото ще ви плаща малко повече но след това не се надявайте на повече от 150 лева на седмица;не се спазват никакви нормативни актове и закони относно работното време;може да не си дойдете във Варна и 3 седмици и да киснете някъде;фирмата има четири камиона от които и един не става за работа;ако се повреди нещо се сменя на пътя(напр.диферинциал на Севлиево как ви звучи);заплатата се дава през 2-3 дена на банкомат,абе общо взето НЕ започвайте там работа освен ако не сте на зор.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?