КООПЕРАТИВНА ОХРАНИТЕЛНА ФИРМА ООД /img/frontend/nomap.png"

КООПЕРАТИВНА ОХРАНИТЕЛНА ФИРМА ООД

Ваучерите във всяко предприятие са 200 лв на месец, а тук 60 лв и по малко. Много често не ги дават. На някои плащат в кеш, които не искат ваучери до 100 лв но по симпатия повечето биват излъгани и им се плаща със 100 лв по малко заплата и повече и си тръгват бързо с болничен или не се връщат на работа повече. Или те се отказват от тях като си вземат болнични.Абсолютни некоректници във всяко едно отношение.

Не ходете в Кооперативна охранителна фирма. Не плащат еднакво на всички служители. На някои служители. дават дневен.надник с 10, 00 лв и повече от други и не дават ваучери всеки месец ако имаш по малко изработени дни. Примерно на започващите и напускащи. служители На края се опитват да не внасят здравни, социални и за втора пенсия осигуровки ако не си провериш за последният месец с пик на НОИ и НАП и не им потърсиш сметка Не ходете при тях ежедневно напускат служители с болничен или бягат и не се връщат повече. Старите им служители работят по 300 часа месечно т.е 25 работни дни. Имало е обекти на които се работи 24 веднъж и 36 часа едвам е останал служителя. А няколко от обектите им работят по 8 -10 човека нямат хора й най- различни човека идват. Ваучерите във всяко предприятие са 200 лв на месец.

шубе го/я е и не казва!

ужасно малко пари плащат! по трудов договор бях на минимална работна заплата-340 лева а не могада взема на месец повече от 210 лева кеш и 50 лева във вид на ваучери! хора бягайте от тази фирма!!! на обекта  няма радио телевизор не може да се чете вестник направо ужас! изисквания много а пари за бог да прости!!! ла като дойде един проверяващ-ама той мяка и с една дъвка почва да се правина най-оборотният а няма един ден работа като охранител!!!този ТОДОРОВ ОТКЪДЕ СЕ ПРЪКНА???