IG Soft / Ай Джи Софт /img/frontend/nomap.png"

IG Soft / Ай Джи Софт

Като разбереш какви номера са въртели, как са уволнили преименувайки фирмата много хора, ти стават ясни. Уволняват хора с цел сплашване. Веднъж на няколко месеца се уволнява някой и се бие тъпан на някое събрание. Разбираш че са били уволнявани и тийм лидери. По отношение на заплащане има и по-зле, но определено има и доста по-добре.
Ако ще се занимавате с хазартен бизнес бих препоръчал всяка друга фирма преди тази. Както казах има и по-зле фирми, но не е фирма която препоръчвам. Казват че наемали хора, за резерва и след това обясняват абе добър си ама не ставаш за нас. Шефчетата плямпат здраво. носят се слухове даже, че някой от големите мениджърите е бил уволняван от друга фирма и сега избива комплекси. Възможности да натрупаш опит има някакви. Уважение особено от Винко е 0. По отношение на натоварването е зле. Понякога разрешават работа от вкъщи, което може да се отъждестви като единствения плюс на фирмата.

"Има и следене на лична комуникация, трябва все да си мълчиш."

Това ако е вярно със сигурност е подсъдно.

Здравейте,
Бих искал да попитам каква заплата да поискам в IGSoft за Системен Администратор, така че да не отпадна от класацията им, като се има предвид, че покривам всички изисквания от обявата им (в която пише, че искат 4+ години опит), а аз имам 13 години опит като такъв?

Малка фирмичка, зависи какво търсите, може и да ви хареса. Който иска да се скатава по цял ден срещу мазнене и интригантстване е добре дошъл. Има и следене на лична комуникация, трябва все да си мълчиш. Няма потенциал за развитие, нито за научаване на нови технологии. Заплатите са под средните за бранша. Има отдел шутове, чиято работа е да ти правят шоу. Има и една миризлива секретарка, която прави много интриги. Стаичките са малки и е до късмет с кой ще работите. Средата е приемлива за възрастни служители, повечето са над 40-50.

Има и други коментари в https://bgrabotodatel.com/company/3470 (с предишното име на фирмата). Чесно казано, нещата са много посредствени в фирмата. От време на време идва собственика - Винко и ръси жар и отрова по всички. Каквото и да правиш си никога не е достатъчно. Компютрите се следят с тракер, за да знаят какво правите постоянно. Самата фирма, не предлага кой знае какво израстване, ако не бутате сами, няма какво да постигнете. Хората, които работят са добри, но има и много егоцентрични, с които никак няма да ви иска да влизате в контакт.

клиент

Предстои ми дългосрочен проект косвено свързан със софтуер на фирмата. Бих искал да се свържа с някой бивш случител, за малко повече информация срещу възнаграждение.

Някой юоже ли да даде актуална информация  за фирмата?