Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

"Супра" ООД /img/frontend/nomap.png"

"Супра" ООД

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


бивш служител

-35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-2
Потенциал
-4
Местоположение
-3
Колеги
-2
Работна среда
-5

Некоректен работодател, лоши условия на работа. Заплатите се получават след няколко месеца на части и след много настояване. Липсват елементарни условия за работа. Температурата в аптеките през зимата не надвишава 10 градуса и то само ако си носиш своя духалка , а през лятото стигат до 35-40 градуса. Няма зареждане на лекарства, а се гонят обороти. Не се подвеждайте по обещания , ще останете излъгани от аптеки Премиум .


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

За нищо на света не започвайте работа в “Премиум фарм”. Заплати са наистина високи, НО има едно голямо НО - получавате ги евентуално след половин година +/-, на порции - по 100,200 седмично, колкото да се отсрамят. Нищо не ги интересува в мениджмънта, студенти работят сами на смяна, няма никакви привилегии допълнителни, условията на работа не са добри - климатиците не работят, лятото е ад, температурите са много над нормалните, а зимата ако си занесете духалка може и да се стоплите. Зареждане на лекарства също липсва - да дойде някой друг тот веднъж седмично, случвало се е да оставаме БЕЗ аналгин. Не се лъжете на примамливите заплати, нервите не си заслужават :)


-28 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-4
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-4
Потенциал
-4
Местоположение
2
Колеги
-4
Работна среда
-4

Искам да споделя моя опит от некоректен работодател – аптека Премиум Фарм. Те канят на интервю начинаещи хора – студенти по специалностите магистър и помощник- фармацевт. След което ги питат : “ работили ли сте някъде досега?“, при което вие отговаряте в повечето случаи “ не“. Те ви обещават фирмено обучение със заплата 600 лева, а след обучението ви обещават заплата 800 лева+ процент от оборота. След като постъпите на работа и започнете обучението и разбирате няколко неща : фирмено обучение всъщност няма, има една седмица пробен период, който не ти се заплаща, за да видят дали“ ставаш“, след което, ако “ ставаш“ уж те пращат в някоя от техните аптеки да работиш сам. Една седмица е изключител малко време за човек, който за пръв път отива да работи в аптека, за да се запознае с цялата лекарствена номенклатура и да усвои работата с здравна каса, която изисква опитност, внимание и концентрация. По време на „фирменото обучение„, след като видят, че трябва да ти покажат и обяснят някои неща по- подробно, спират да ти обръщат внимание и ти казват да разгледаш шкафовете с лекарствата и да не им се пречкаш. Изключително нагло е отношенито на наставниците – гледат да вдигнат оброта и да реализират печалба, дори с цената на грешки, само и само да не те научат на нищо. За една седмица и с бързината, с която те работят, може да се справи само човек с голям опит, който през това време сам да се запознае със спецификата на начина на работа във веригата аптеки. Целта им е да залъгват начинащите фармацевти, които търсят да започнат отнякъде, като им обещават фирмено обучение и заплата от 600 лв, за да се съгласят да се пробват да издържат на пробния период. Викат всеки, който е кандидатствал и минават кандидатите на конвейер, докато открият техния идеален човек, което още не се е случило.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?