Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

БИ АРКИТЕКЧЪР ЕНД КЪНСТРАКШЪН ООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,ул. Мими Балканска 132&markers=София,ул. Мими Балканска 132

БИ АРКИТЕКЧЪР ЕНД КЪНСТРАКШЪН ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 6 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-6 от общо 6


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Като бивш служител мога да кажа, че работата е Ок.
+ готини колеги
- няма развитие
- лошо отношение от ръководството и белгийския отдел
- мръсен офис
+ мултиспорт
+ здравно осигуряване
+ хоум офис (рядко)
- болничните не са Ок
- чекиране
- ужасна локация
- мизерна среда
- стрес


шубе го/я е и не казва!

-5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
-1
Привилегии
1
Фирмена сигурност
2
Натоварване
-4
Потенциал
-2
Местоположение
-3
Колеги
2
Работна среда
-4

Като човек работил там, мога да кажа няколко думи, които ще са полезни за кандидати за тази фирма. Както и други са споменали
+ заплащането е високо,
+ колегите от българска страна са приятни, млади хора и има какво да се научи от тях.
От друга страна
- има три екипа, които почти не комуникират помежду си. ако искате да се развивате във всички фази на проектиране, това е невъзмовжно.
- В дизайн екипа стреса е огромен, работи се след работно време, а крясъците от страна на белгийския екип са ежедневие.
- Развитието в сама фирма също не е възможно. - Комуникацията с инвеститори, основните идеи по проектите и самото строителство се извършват в Белгия, т.е. у нас се извършва практически само чертожническа работа.
Като обобщение позициите са добри за хора без опит, но ако желаете да сте проектант, този опит не е пълноценен.


бивш служител

27 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
5
Натоварване
0
Потенциал
4
Местоположение
0
Колеги
5
Работна среда
4

Здравейте!
Като бивш служител на фирмата бих искал да оставя и своя коментар, надявам се полезен за всички бъдещи кандидати за работа. А именно фирмата е добра за развитие и придобиване на опит в архитектурната работа както за идейни така и за технически проекти.
Обектите, по които се работи, са в Белгия, което налага комадировки до там организирани изцяло от фирмата. Пътуванията за мен бяха изключително полезни за проследяването на сторителния процес на място. Опознаването на екипът от колеги в Белгия също улеснява работата. Екипът в София се състои от млади и амбициозни хора и обстановката е приятна за работа.
Заплащането е високо като за служители без особен опит в професията и има възможност за бърз растеж.
Фирмата е млада и бързо развиваща се, така че съветвам всеки който има желание за работа по съвременни европейски проекти да кандидатства за работа и да си изгради мнение от първо лице. Успех!


бивш служител

1 точка

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
1
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
3
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-2
Колеги
5
Работна среда
5

Като цяло имам добри спомени от работата си във фирмата.

Като плюсове мога да посоча:

Прекрасният работен колектив
хубав офис с добри работни машини
редовното и навременно заплащане
приятната атмосфера (поне в единия екип)

Като минуси:

много натовареност и стресови ситуации
никакво желание за подобряване на работния процес
всичко трябва да се прави както е указано и няма мърдане от това положение, дори и да е към по-добро

Като цяло е добро място за натрупване на опит и работни умения, но не е място за издигане и място, където можете да покажете потенциала си.
Както управата ми каза: Everyone is replaceable или Всеки е заменим.
Успех!


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Кандидатствах във фирмата в средата на декември, в началото на януари насрочихме интервю за средата на януари. Проведохме го и казаха, че ще се обадят до края на седмицата, какъвто и да е отговорът, това не стана. В началото на следващата седмица, продължавайки да не получавам отовор, им писах учтив мейл с напомняне за себе си и се свързах директно с белгийския мениджър, провеждащ интервютата. Той ми каза, че имал нужда от време до края на ТАЗИ седмица, за да вземе решение. И в края на тази втора седмица получих циркулярен мейл уж до всички кандидати, в който се казваше, че имали нужда от още време, за да решат окончателно. Че това беше някаква форма на учтив отказ, започва да ми става ясно, понеже оттогава минаха почти 2 седмици. Само не ми стана ясно защо е нужно да се поддържа непрекъснато надеждата за положителен отговор дори след като окончателното решение явно е взето. За да им е по-лесно да се свържат със стари кандидати, когато се появи нужда от нови хора? Не им е приятно да изпращат откази? Или е въпрос на обикновена безотговорност?
 
Иначе по време на интервюто получих само добри впечатления и ми е трудно да свържа с фирмата някои от нещата, казани от Lucky. За съжаление обаче не получих шанса да проверя от първа ръка. Единствената положителна оценка на Lucky по отношение на заплащането е основателна, защото то е доста добро като за българския пазар, тази сфера и конкретния момент и особено за типа позиция, за която набираха кандидати (току-що завършили, без опит, млади хора, каквито май като цяло търсят).
 
 


настоящ служител

-28 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
-4
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-4
Потенциал
-3
Местоположение
-5
Колеги
-3
Работна среда
-5

Фирма Architectenburo Berkein или БИ АРКИТЕКЧЪР ЕНД КЪНСТРАКШЪН ООД (двете фирми са собственост на едно и също лице и представляват офис в Белгия и офис в България на съответната фирма) представляваше сериозен интерес за мен, до момента, в който не научих от първо лице истинските условия, при които се работи, а именно : крайно стресови ситуации, лош мениджмънт, липса на организация в работния процес, неоснователни обвинения на служители за некомпетентност и зле свършена работа, въз основа на изключително кратък обучителен период. Ще обърна внимание и на изключително добре звучащите обещания за обучителен командировъчен период в Белгия, който уж се поема напълно от фирмата, но се оказва, че Ви заточват в гр. Алтер точно с 6.5 евро на ден, съсипват Ви от работа, наред с други лични неудобства като преспиване в хотел в обща стая с още един човек, обикновено непознат за Вас. Все пак се очаква да сте с нови колеги на обучението, но не и да преспивате заедно. Освен всичко гореспоменато, когато Ви върнат в България, започвате работа в крайно нехигиеничен офис, малък на площ, с още 15 колеги минимум. Преценете добре преди да предприемате стъпки към започване на нова работа именно в тази фирма и внимавайте с добре оформените и "апетитни" обяви за работа от "БИ АРКИТЕКЧЪР ЕНД КЪНСТРАКШЪН ООД", на които ще попаднете в интернет пространството. Успех!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?