Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Брейн Сторминг ЕАД /img/frontend/nomap.png"

Брейн Сторминг ЕАД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 24 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 21-24 от общо 24


-10 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-4
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
2
Натоварване
2
Потенциал
1
Местоположение
0
Колеги
-3
Работна среда
-5

Аз лично никой не съветвам да започва работа там. Напрегната обстановка има една истерична главна счетоводителка, която постоянно крещи. Осигуряват те на минимална заплата другите пари ти се дават под масата. Ако работиш в самия офис ти дават 10 - 15 фирми и забравяш това да си тръгнеш на време, събота и неделя също се превръщат работни дни. Но като цяло могат да се научат доста неща и парите като стартово възнаграждение не са лоши. Част от големите проблеми идват от въпросната истерична главна счетоводителка, по добре бягайте оттам


-20 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
0
Местоположение
2
Колеги
-4
Работна среда
1

Сега аз работих там на съвсем друга позиция. Всички счетоводни програми (или поне Ажур и Конто, които знам отгоре,отгоре) създават доста проблеми. Очаквах, че като Мираж е техен поне да помагат на собствените си счетоводители, обаче не.............
На въпросите ми или нямаше отговор или ме прехвърляха на консултант/програмист, който знаеше по-малко от мен или просто се обучаваше да работи.
Всъщност поне ти си програмист дори и да почнеш можеш веднага да се махнеш, а и те не ги тормозят да работят постоянно.
При нас счетоводителите си беше 10-12 фирми, постоянна работа извънредно, викове, крясъци и никой не се интересува от теб.
Всъщност май цялата организация си е такава по-принцип, просто бизнес културата на собственичката е такава.
В това няма лошо - нали сега някой трябва да обучи начинаещи счетоводители и след около година да си намерим истинска работа на която дори и да стоим по 12 часа това ще ни доставя удоволствие и ще ни плащат.


1 точка

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
1
Потенциал
-2
Местоположение
3
Колеги
4
Работна среда
3

Всъшност, това си е счетоводна къща (банда 20 + истерични счетита), дето работят на собствения си продукт. Работната среда и колегите са приятни, но както се казва какво от това. Принципно не знаещ какво ще програмираш утре, води се че работиш по някаква задача и си стигнал донякъде, но се случва следното: Привикват шефа ти и му свеждат веднага вие загубени програмисти да нпаравите това. Той естествено оглежда задачата установява, че срокът е около 1/3 от нормалния за нея и всички се юрвате да я правите........... Смятай, че всички отговорни фактори (без шефа на програмистите, ама него кой го пита) са счетоводители, които си нямат абсолютно никакво понятие как се прави софтуер, как се продава и въобще някаква идея от този бизнес.
Иначе специално част от екипа са много приятни, можеш да си пиеш с тях, но пак казвам софтъерът е последна дупка на кавала, просто придатък. Даже да ти кажа, независимо колко време работиш и каква ти е квалификацията, хората от другите отдели се отнасят към теб като към ленивец стоящ на клавиатура и нищо неправещ.
Само да ти кажа няколко месеца преди да напусна решиха да праявт ERP и дадоха състяването на заданиято на хора, които не могат да си направят сами поща в yahoo, но иначе имат гръмки титли незнам какъв си директор.
Ако са увеличили програмистите или са дали някакви права на един-двама от тях, които имат понятие за какво става въпрос, нещо може и да се е променило, но се съмнявам, просто фирмената политика е такава
Бягай оттам


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Всъщност ми предлагат работа там като програмист и се интересувам от повече информация.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?