Виджи 83 оод /img/frontend/nomap.png"

Виджи 83 оод

1 точка от 2 мнения

Ужасна фирма не започвайте никога там работа, нарушават законите брутално, работи се без договор, не се изплаща дължимото ти възнаграждение което се обещава! Работното време е на 3 смени от която третата е нощна до 03:00ч. но се остава до 05:00 след което ти се пада почивен ден който проспиваш и пак на работа 6 дена без прекъсване, това и при талибаните го няма! Когато им идват на проверка им се обаждат еди ден предварително за да ги предупредят да се подготвят... изобщо корупцията е на ниво а мутрите си правят каквото си искат държат се с нас като с роби, нощно време се продават наркотици в заведението, пияни друсани клиенти влизат при персонала и задирят работещите жени да правят секс с тях, гонят го по тоалетните, Елате в „Морадо“ Пловдив през нощта за да повярвате. Тези хора които държат това заведение са престъпници които плащат където трябва и колкото трябва, за да не им правят проблеми, моля органите да вземат необходимите мерки и да затворят бардака. Толкова са стиснати че след като казах че напускам не ми изплатиха заслуженото възнаграждение а ми казаха е щом напускаш няма какво да търсиш от нас... а ми дължат заплата за един месец :(