Този търси работници през три месеца точно. Първия ги лъже, че ще плаща в края на втория , демек след 60 дни, а третия месец, хорицата разбират, че са излъгани жестоко. Истински български капиталист. Поклон.
Има потъващи кораби. Има и отдавна потънали. Тази фирма е от втория вид.
На този щях да ставам шофьор. Добре, че има интернет и черен списък, та бързо бързо коригирах тази инициатива. Няма колега, който да е казал дори неутрално нещо за него. Всички се оплакват и то съвсем основателно.
много е зле при този. това дето го казват другите е верно. пари не дава, дължи на всички бивши работници а сме много. условията за работа са нула и мирише та се не трае. не знам как минава всички комисии за контрол сигорно им плаща под масата ама не знам. само знам че ми дължи над 350 лева от неплатена заплата и знам че няма да ги видя щото сключва договор на минималната та да не можеш да го съдиш. всеки да си преценява сам ама такова погазване на работника няма никъде.
Ами и аз да кажа какво мисля. И на мен дължи пари от заплати въпросния индивид. Съгласен съм с постовете тук, няма нито отношение, нито плащане, абе пълна дива експлоатация. Разчита само на бедността в района и изобилието от работници. За по три до пет дни. Категорично не започвайте там, ще съжалявате много.
тази фирма се отнася еднакво зле със служителите си, като гледам мненията, и с клиентите си. Съвсем скоро замалко да стартираме дистрибуция на продуктите им, почти бяхме стигнали да подписване на договор. Най-случайно стана дума за това с приятели, които по принцип нямат нищо общо с пещера и региона /честно казано, за мой срам и аз не знаех къде е дотогава/, но само като чуха името на управителя и реагираха толкова остро негативно спрямо него, че веднага започнах да се съмнявам в евентуалния успех на бъдещото бизнес начинание. Разбира се, разпитах и други приятели из тези среди и всички бяха категорични, че работата е "гнила ябълка". Отказах се навреме и не съжалявам. А като се замисля, продукти от тази фирма не съм виждала никъде по магазините, дори при нас в столицата. Като им казах по мейла, че се отказваме от подписване на договор с тях, реакцията им беше много груба и некоректна. Всеки сам отговаря за себе си, така че освен беглия си личен опит с тях, няма да давам никакви оценки. Преценявайте сами.
много лоша фирма. съществува единствено на гърба на честните хора на които не плаща. този ангелов изгони брат си дори от фирмата и сменя хората по пет човека за една позиция през седмица. на тези които си тръгват не се плаща аз лично изгорях с над 300 лева които не мога да си взема защото лъже и в трудовите договори. печели единствено от износ и от обирджийство спрямо работниците. стойте много далече от този.
Хора, бягайте надалеч от това място. Работи се много над 8 часа на ден, вонее та се не трае навсякъде, а мишки - живи и умрели, има навсякъде. Този дето се има за собственик, започва да ви обижда от първата минута на деня, сменя си мнението и настроението по десет пъти на ден. Тези нищожни пари, които ще вземете след 60 дни, ще ви се сторят горчиви. Като тръгнеш да напускаш ти реже цялата последна заплата. И последно, за два месеца, които бях там, минаха над 40 човека при персонал от под 20. Никой от тях пари не видя. Само обиди и унижения.
Збъркалисте човека ако не ви понася работата просто си уплатнявате времето със абсурдни коментари срещу този човек д-р Ангелов е много стабилен човек които което обещава изплаща без да мами и инзвъредния труд на хората го оценява и плаща както трябва ас съм работила там не съм останала много доволна а вие с тези коментари си просто уплатнявате скучното ви време не реални неща пишете които са пълни лъжи
Това е най големия педерас хора не започвайте работа там Иван Ангелов е психично болен обижда и напада хората