Здравейте, аз съм бивш служител. Мога да споделя, че когато Сирил Креси беше управител във фирмата, всички бяхме добре в началото. Високи заплати, поносим работен процес и двойно заплащане, когато работехме по празници. Но както винаги се случва с чуждестранен бизнес в България, бързо се приспособяват в ущърб на персонала. След напускането ми са въвели във всеки един магазин конвектомати и работата се е удвоила за може би вече намалени заплати. Скоро минах в магазина им в Лозенец и с разочарование установих понижено качество, въпреки високите цени.
Вие пък какво знаете и разбирате за фирмата, че коментирате. Такава госпожа "Иванова" няма в регистер на фирмата изобщо.
Подробна оценка от Мариана Иванова
Ако искате да бъдете подведени с обещане за коректност,засипани с всякакви клевети и доноси,следени от агенти и видеокамери като престъпници ,унижавани и обвинявани в некадърност то започнете работа при тях.Възползват се от изпитателният срок в ТД и освен ,че през това време нямаш никакви права могат да го прекратят когато си поискат,следователно те изгонват без ясни причини и да идва следващия.Така винаги разполгат със свежи сили и колкото по малко разум имат толкова по добре за тях.Не си губете времето ,не си струва нервите,празни обещания и отношение като с роб!!!