Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Консентрикс България ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Консентрикс България ЕООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 21 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 21


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Някой може ли да каже повече за техническия проект Авая? Защо постоянно има обяви ? Какви пари дават?


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Не се подвеждайте. Най-ужасната компания, с най-надменното и некоректно отношение!


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

За всеки, който е бил или ще бъде:

Консентрикс успяха буквално да монополизират пазара в последните години, което ги постави в топ работодатели, наравно със Съдерланд, C3i, DXC, Modis, Xerox, PaySafe, Atos и др.
Разбира се, мястото само по себе си, е като всички останали. Ще срещнете мениджъри, които са получили позицията си по приятелска линия и които поддържат същия дух, издигайки след себе си също предимно приятели и хора, от които са имали или имат интерес в настоящето.
Ще срещнете колеги, които са се върнали от чужбина с перфектни езикови умения и такива, които са имали далеч по-сериозни или интересни професии (счетоводители, архитекти,мед сестри, преводачи, учители, адвокати, журналисти,пиари, поети, режисьори, бивши сътрудници в БАН и тн), които са направили избора да се присъединят към корпоративните среди по финансови причини основно и поради не добре развития трудов пазар в България, неспособен да удовлетвори гамата от професии и да осигури релевантна работна среда за ежегодно завършващите студенти. Ще срещнете и изключително амбициозни хора с ниско образование и без опит, от които в даден момент вероятно ще бъдете зависими и под които ще стоите в корпоративната йерархия. Всичко ще напомня за живота такъв, какъвто го познавате и сега, затова е добре да запомните, че подобни корпорации са балони, които едва ли ще се спукат, но по-скоро ще отлетят към по-ниско бюджетна дестинация в даден момент, така че всякакъв текущ стрес е добре да бъде елиминиран, докато се радвате на адекватна за стандартите на страната и средата заплата и избягвате конфронтации и битки, които никога не печелите, тъй като са предрешени.
Говорете откровено с Ейчарите, ориентирайте се към проект и позиция, които са ви по силите и които поне малко да харесвате (колкото и невероятно да звучи предвид скучните рутинни задължения и претенциозните клиенти, с които ще се сблъсквате на дневна база), искайте си опция хоум офис, ако е възможно (навсякъде вече е възможно), не се срамувайте да говорите за пари (никой не стартира вече за сума по-ниска от нетни 2000 лв) , нали затова сте там, не защото сте мечтали като деца да вдигате телефона и да пишете имейли, а именно заради финансовите цели, които сте си поставили, не се подценявайте и бъдете уверени в преговорите за условията, които вие ще трябва да понасяте всеки ден. И когато вече сте там и нещата се случват, не забравяйте, че сте човек и имате право на балансиран начин на живот, на уважение и на себеуважение, дори вашите мениджъри постоянно да го забравят.
Успех на всички нови!


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте , Надявам се HR да четат коментари за компанията тук .
Искам да изкажа мнение като канидат за работа за едно супер некоректно отношение от HR. При получаване на обаждане и разговор по телефона ( не си спомянм името на служителя , беше момче) ми направи предложение за работа Cust Service for Tabaco Company,като се разбрахме , да се чуем в понеделник за да дам отговор дали приемам . Идва понеделник чуваме се , казвам приемам офертата ви иииии.... Познайте - отсреща ми се казва - Амиии съжалявам , но вече не търсим кандидати за тази позиция ,за в бъдеще ще ви имаме на предвид за други проекти. При въпрос защо така , ама аз исках да приема офертата , нали се разбрахме - ми се каза , че вече са събрали екип от хора. Което означава ,че въобще не са ме изчакали за отговор както се бяхме разбрали а, още в петък са си направили интервютата и събрали хората, а пък другите после ще ги лъжем мажем нещо и да го д*хат. Или просто на случаен принцип си решават кой им е симпатичен и кой не и се гаврят с човешкия ресурс ,защото обявата беше качена отново на следващия ден че търсят хора . Много кофти се получи и ме е яд защото ми се предложи оферта , а не ми се даде шанса - наистина имах желание да започна и да се развивам в голяма компания като тази.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте!
Бихте ли изразили мнение за офиса във Варна и по специално за отдела, който обслужва клиенти на коли под наем на чужди езици? Каква е обстановката? Работата скучна ли е или изнервяща или нещо друго.
Колебая се дали да кандидаствам там.
Благодаря предварително.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Бях на интервю. На пръв поглед в сграда като Кепитъл Форт имаш надеждни очаквания. Подраних за интервюто. Имаше и други кандидати.Дойде една жена с дънки и се представи.Интервюираха ни 4 човека от тази госпожа.Помоли да се представим с няколко думи. После ни дадоха задача да отговорим на имейл. И ни раздели по 2ма. После ни даде някакво дърво трябваше да пишем думи на английски.После изтеглихме по 2 въпроса и това беше. Тая девойка каза че ще се обади или ще изпратят имейл. Нито едно от 2те.Непрофесионално отношение към кандидатите!!! А да и не споменаха пари през цялото интервю!!!


настоящ служител

-17 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-5
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
-5

За мое съжаление бях в неблагоприятна ситуация и спешно търсех работа, когато започнах в компанията преди 1 година.

Проекта изглеждаше обещаващ тъй като клиента беше Microsoft. След една година мога да твърдя, че това е най-долната компания в България за която аз лично съм работил а имам около 10 години опит.

За развитие мога да кажа че се наемат хора които си траят и не създават проблеми(без инициатива), управата е от същите некадърни кадри което включва, тиим лидери, оперейшън и деливери мениджъри.

Ако сте съвестни и кадърни няма да имате развитие поради причината че ще представлявате заплаха за останалите гъзо-лизачи, има и кадърни хора но те са рядкост, нямат власт и бягат бързо от Консентрикс.

Отношението е както си го направиш аз лично съм темпераментен и никой не ми се качи на главата, а пък ако си знаеш правата са точни, но ако си млад/а или неопитен ще те карат да си взимаш извънредното работно време вместо да ти го заплащат и други подобни.

За условия на работа мога да кажа че предлагат минимален осигурителен пакет, няма кафе, няма чаши, няма вендинг машина, няма офис пакет, дори Windows-a им не е активиран на много компютри.

Ще ви карат да изпълнявате неправомерни практики и после когато ви хванат вие ще поемате отговорност вместо мениджмънта, ще ви плащат с дисциплинарно уволнение и ще ви предлагат да напуснете по взаимно съгласие.

Ако работите здраво имате инициатива ще ви качват задълженията но не и парите и ще се надяват да го правите докато не рухнете физически и психически, искат много без да ви предоставят нужните ресурси. Малко са хората който ще се застъпят за вас.

Освен много ограничен брой читави хора, преобладават скалюхи, охлюви и други нечленоразделни индивиди предимно в управата. Плащат сравнително адекватни пари стартово стига да си знаете правата, но не вярвам че ще имате адекватно развитие и ако сте разглезени от някоя по-богата компания ще бъдете много разочаровани.

Ако ви се наложи да работите там искрено съветвам да сте тихи, работливи и да си спазвате задълженията без да нарушавате правилата дори това да бъде изискано това от вас, искайте си платежните фишове и следете кога се работили извънредно, не отсъствайте много през изпитателния период и се дръжте възможно най-неутрално към всички.

Това което съм написал разбира се е мое лично мнение и не искам да го налагам а просто да споделя опита си. Лично смятам че това не е добър работодател и чакам просто добра възможност за да излетя от този лайнарник.
Успех на търсещите!
0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Много неща мога да кажа за това място - коака!

Ще посоча само един пример - отявлен гей, гъзолизец, беше назначен без конкурс за бек офис лидер защото се слагаше на шефа! Може и един минет да му е врътнал, щото си беше педалче.

Компанията инвестира в тва недоразумение, като го обучиха в сикс Сигма до зелен колан и работата му порасна много!

Лично съм го хващал да пуши хероин в тоалетната! Та кво? Не само гей, ами и херцог? И тва шеф! Ама го тръпяха, щото с френски и си беше подлога.

Взимаше болничен постоянно и залагаше служебния си лап топ за дрога! Дължеше пари на целия офис, като не се свенеше да зима дори от едно сляпо момче, Спасов, чиято приятелка също е сляпа и има тумор в мозъка!

Тоя наркоман, с невероятното име Кънчо накрая лъжеше, че има смърт в семейството, за да не идва на работа, щото пак беше заложил фирмения лап топ! Не ми се мисли какво щеше да стане с корпоративната информация ако не беше успял да го откупи? Защото при залагане на телефон/таблет/лаптоп си длъжен да дадеш паролата за достъп! Демек заложната е имала възможност да види и употреби фирмена информация.

Тва леке се махна, отиде да работи за Епъл в Ирландия и дано никога не се върне! Щото един път беше заминал така да се лекува в комуна в Белгия, но се завърна след няма и година на бял кон.

Бонус точки ако сте то чували с каква претенция говори на английски и срича като ученичка!

Викаше дилърите си до офиса, по едно време дойде и призовка за него!

Беше лансирал своя приятелка с немски, наркоманка като него, чиято първа работа бе да почне да се чука с колега, който имаше приятелка във фирмата! Използваха обедната си почивка да се чукат в апартамента му в младост.

Тая мърша закъсняваше за работа и нон стоп взимаше болнични и каква изненада - не мина на постоянен трудов!

Така че си вадете изводите каква фирма е това да позволи двама херинисти да работят там и единият даже да е шеф!


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Зле е много.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте,
може ли да ми дадете контактите на този синдикат?
С Уважение,
Анонимен

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?