Подробна оценка от Щурата калинка
Искам да споделя мнението си за тази фирма, защото виждам че отново пуска обява, но с друг адрес. Изключително съм възмутена от начина, по който се отнасят с кандидатите за работа. Уговарят ти час за интервю и когато отидеш виждаш поне още 6 кандидата за работа, с които заедно чакате да бъдете приети при въпросния шеф. Това само по себе си е неуважение към кандидата и нарушава конфиденциалността на кандидатурата. Да не говорим, че за някои няма свободен стол за чакане и чакат прави. Чакането е поне около час след уговорения. След като най-накрая дойде твоя ред, интервюто трае около 15 мин. в които да кажеш нещо за себе си и абсолютно празни приказки за естеството на работа, които вече си прочел в обявата. Никаква проверка на знания и квалификации, никаква информация за заплащане, отпуски, работно време и т.н. Когато интервюто приключи беше минал часа на "стандартното работно време", чакаха още 6 кандидати, а никой работник не беше близо до прибиране вкъщи.
Едно обаче стана ясно по време на чакането - липса на свястно отношение към кандидатите, лъхаше на лоши колегилани отношения, осигуровки на минимален праг, неспазване на работното време.Ако случайно минеш на следващ етап ще работиш един ден пробно (платено) и тогава ще видим дали се справяш (а тия 6 месеца изпитателен срок за какво са?????)