Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Грийнлайф /img/frontend/nomap.png"

Грийнлайф

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте ,
Бих искал накратко да споделя преживяванията си от работата си в Резидънс контрол /М2М сървисес

На първо място фирмата работи на ръба на закона (дори отвъд него).
Когато почнете работа там договор няма да ви се предложи.Ако това стане (поне след няколко седмици работа) твърде вероятно ще се опитат да ви извиват ръцете като ви предложат договор с по-ниска заплата от уговореното.
Ако кандидатствате в производството
могат да ви наемат временно (само за да запълните някакъв временен пик в работата) и после ще се отърват от вас.
Отношението на ръководството е подчертано неуважително ,професионализма е под точката на замръзване -работи се в постоянен хаос без документи и правила(там дори се гордеят с това).
Заплащането спрямо натоварването-няма смисъл дори да се отваря темата.
Наистина ми е трудно да намеря нещо положително да кажа .
Чудя се как е възможно подобни фирми все още да виреят в страна от ЕС.


-34 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
-3
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-3
Работна среда
-2

Фирмата има хотел в Банско и в Созопол .. С две думи пълни измекяри ! Ако искате да работите в Греен Лайф Ски Спа Пезорт ще ви режат в заплатите всеки месец ! Ако ви настанят ще си плащате и храната и ТОКА ! За тока ще ви взимат пари колкото си искат те ... Последната заплата може и да не я получите , имам приятели които са ги одрязали с по 300 лева .. Управителя и неговите хора няма да ги коментирам защото не си струва , но колелото се върти .. Ако искате пробвайте се в Созопол , но аз не бих рискувал хаха


бивш служител

-18 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-4
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
2
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
-4
Работна среда
-2

Фирмата има хубаво обзаведен офис, които има чудесна локация, но само толкова. Забравете за социален пакет или придобивки. Всички ключови служители във фирмата са хора на изпълнителния директор и са готови да лъжесвидетелстват, да подправят и унищожават документи, само и само да си запазят местата. Заплащането е добро за фирма от този бранш, но осигуровките са на минимум. Коректни са поне в заплащането, винаги на уговорената дата.
Собственика на фирмата е сляп и глух за всичко което се случва извън кабинета му. Изпълнителния директор добре се е погрижил собственика да чува и вижда това което трябва, а не това което е.
В търговски отдел много хора напуснаха заради търговският директор - А.Т. Нечувано и невиждано е толкова лошо управление, от човек който е лишен от дипломация, дар слово, чуство за естетика и най-елементарни човешки качества. За външният и вид няма да коментирам, защото е абсурден. Има няколко обвинения в различни видове тормоз от предишните си местоработи. Много подъл и зъл човек. Абсолютен непрофесионалист.Ако забележи, че сте по кадърни или знаещи от нея, ще ви очерни и злепостави пред изпълнителния директор, за да може той да ви освободи. Не разчитайте да ви реши проблем, по скоро ще ви направи още един.
В строителен отдел - там нещата са на кантар. Ръководителят на отдела е изключително конфликтна и параноична личност заради хилядите си машинации с контрагенти. Като оставим това, чисто технически има какво да се научи от него. Ако ще започвате работа в този отдел се пригответе да гледате филми по цял ден, да висите във фейсбук и да мрънкате колко работа имате. Това разбира се ще е така ако сте близки с шефа на отдела, е в противен случай, вие ще сте този който ще носи отдела на гърба си и ще вършите всичко с което останалите са "претрупани" с работа. Ако просташкото отношение на прекият ви ръководител е нещо което може да преглътнете, значи няма да ви е проблем да работите в този отдел.
Изп.директор контролира счетоводството и юриста директно. Той сам по себе си е изключително лукав, хитър, подъл и отмъстителен. Всички въпроса за него са два вида - на гордост и на пари. Проблем няма да ви реши.
Има тенденция в тази фирма, да освобождават хора всяка година. Това е с цел по-малко да се знае за делата на фирмата, тъй като законноста на действията и е съмнителна.
Хората тръгнали си от тази фирма с добро, са в пъти по-малко от хората тръгнали си с лошо. Фирмата и колегите ви ще направят всичко по силите си да ви репресират и освободят. Бъдете готови и за дискриминация на много нива. Отсъствие от работа се дава до 5 дни, независимо дали имате болничен, на 6тия ден трябва да отидете на работа иначе рискувате да не ви платят уговореното (понеже е различно от договора ви) или да ви освободят от работа след като се върнете. Ако откажете да напуснете, ще ви съдят с изфабрикувани документи.
Ще останете изумени от нивото на технологиите използвано във фирмата, което се равнява на това от 2000-та година. Ако решите да вдигнете нивото с нещо или по някакъв начин, ще бъдете публично порицани.
Работните отношения между колеги са в рамките на нормалното, като имате едно на ум, че сте в кошер на оси. Всичко което споделите с хората в офиса непременно ще бъде използвано срещу вас в първият удобен момент. Повечете служители правят това за да се изтъкнат пред Изп.Директор и да трупат точки, а не защото е лично спрямо вас (най вече един колектив наречен "светата троица" има такъв навик).
Забравете за обещанията на фирмата когато сте си уговорили нещо с нея на интервюто. Размиването на отговорност е дисциплина в която всички служители са шампиони. Никой за нищо не отговаря и не знае, но ако някой е виновен за нещо ще го убият с камъни. В тази фирма е изграден комунизма със силно изградена диктатура.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?