Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Черно Море ЕАД /img/frontend/nomap.png"

Черно Море ЕАД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 7 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-7 от общо 7


-41 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-1
Работна среда
-5

В момента работя там, шефа и под него "шефчетата" големи обещание за заплата и спокойствие..пък то някакви 100 лв на месец..Има недостиг на Оператори, 1 човек работи на 2 машини за НИЩО, който почне там или е много закъсал или психически не е добре!!!


бивш служител

-29 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
1
Потенциал
-2
Местоположение
2
Колеги
-5
Работна среда
-5

В тази фирма не плащат по 6 месеца заплатите. А когато плащат е минималната заплата. Колегите са на възраст над 60-те и понятието колегиалност е сведено до клюки и интриги. да се работи там е мъчение.


настоящ служител

27 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
5
Привилегии
3
Фирмена сигурност
4
Натоварване
5
Потенциал
3
Местоположение
3
Колеги
4
Работна среда
4

ot skoro sam v radio zavoda no sam dovolna i sam opisala v otcenkite si kolko.koito ne mu haresva i iska pove4e da napusne i da otide na drugo miasto.


бивш служител

2 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
3
Привилегии
1
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
3
Колеги
4
Работна среда
-1

Те колегите вече са казали за какво става дума. Аз бях останал точно зимата без работа и за това изкарах там една зима. Като влязох за пръв път, бях впечатлен. Не знаех че във Варна има машина на времето. Никой от колегите обаче не написа, че като намери директора пари и почне денонощното производство, лично той носи торби с шпек и др. материали за подкрепа (то оставаше и гладни да ни държат де, верно). И поне по моето време, като няма работа не ходехме... "младите кадри" де, лелките си ходеха и роптаеха че не идваме да топлим столчетата си. Ако някой е в бил в моята ситуация, без изгледи скоро да си намери работа, това е много добро временно решение. Не ти се прекъсва стажа, ходиш от време на време като има работа, хората там са много интересни. Аз не съжалявам, просто човек трябва да се съобразява с даденостите и вместо да роптае, да помисли как може да се приспособи и да извлече полза от ситуацията в която е попаднал. А, да, сега се сетих. Колкото и да е заплатата ти, изплаща се само минималната за страната, има си го в закона, затруднено е предприятието, остатъка остава дължима сума за неопределено време. Също, напусналите не им дават последната заплата. Портиерката е инструктирана да не пуска бивши служители... или пуска с хиляда уговорки, че не идвам за пари :) как успява да ни помни не знам.


бивш служител

-26 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-3
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
1
Работна среда
-5

http://tchernomore.com/.

Здравейте, искам да ви изкажа и моето мнение по въпроса за Черно море - АД.

Върлува дивввввввввввв


КОМУНИЗЪМ ДА ЖИВЕИИИИИИИИИИИИИИИИИИ КОМУНИЗМААААААА.


Аз съм от така наречените млади кадри в радиозавода, който уж се смятат за бъдещето на завода, на за "съжаление" - вече не сам т.к г-н ти Петьо Милков и приближените му" и други решиха да ме съкратят поради намаляване "обема на работа" образно казано и по принципа последен влязъл, първи излязъл,защото съм със най малко опит в въпросният отдел- това беше обяснението на прекия ми ръководители друго че баба та в отдела . Аз искам да кажа че във въпросният отдел има поне две пенсионерки,които работят и получават заплата. Няма да споменавам имена. Така да преминем по въпроса за заплащането, ами какво да ви кажа имаше много обещания но нито едно не се изпълни, с малки изключения които са даване пари за наем и то една малка част, а за заплата нямам думи: заплатата се дава на 25 число и се извиват големи опашки т.к. BoSSa си прави удоволствие да гледа как хората се трупат и се натискат за мизерните си заплати от порядъка на 200 - 300 лв. като в тази сума е включен и аванса които си взел предходният месец (представете си за какви крупни суми става дума)UUUUJJJJJJJAAAAASSSSSSSSSS. Е има и хора които вземат например тези които са приближени на синчето му ДАНИЕЛЧО "големият специалист". Работна среда за съжаление няма как да ви я покажа но върнете се 50 години на зад и разгледайте снимки на вашите баби и дядовци нищо не се променило от тогава , всичко си е по старому една атмосфера,един жълт и олющен таван, Бърдата си вонят на много хубаво на староооооооооооооооооооооо, а за столовете да не говорим страх те е да седнеш на тях да не би да ти се случи някаква трудова злополука евентуално:)))). какво да кажа за колегите ами има всякакви и готини и кофти хора. Тези които си мислят за шефове а в действителност нямат и капка мозък в галавата си и се мислят за голямата работа те са лошите е има и малко готини но наистина са малко.

Абе хора ако наистина имате нужда от стаж вървете, но ако си мислете че нау4ите нещо повече жестоко се лъжите. Ще научите това което ви позволят бабите и дядовците,но те как да е не казват нищо. И друго не ви трябва да стоите повече от няколко месеца, защото стабилно започваш да затъпяваш и да спрягаш глагола мотам се то е наистина така. Когато има поръчка се работи два три дена а след това се чудиш какво да правиш, както беше впрочем това лято но заради пустия ми стаж си натисках парцалите.

Един плюс да кажа е стола много комунистическо помещение от всякъде тече вода ама Жениците готвят долу горе добре нищо че храната няма значение каква има еднакъв вкус но бива, има от време пастички и някоя друга мравка ей това е хубавото е че за малко пари.:)))))))).
Успех на тези, които все пак решът да се прежалят.


настоящ служител

7 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
1
Потенциал
1
Местоположение
2
Колеги
1
Работна среда
1

живата истина е ,че не случихме на директор-човек.петьо милков е един низък човек,като човек за него е нещо голямо.той няма елементарна култура на обшуване.не е наясно с управление на колектив.дава пари на ръка на свойте платени доносници и на няколкото си любовници


-38 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-3
Потенциал
-5
Местоположение
-2
Колеги
-3
Работна среда
-5

Обичам си работата!Обаче,изказването на управителя на фирмата:"...Имам си приоритетни хора на които държа.На тях съм определил заплати каквито заслужават и им ги изплащам редовно всеки месец,а вий останалите му мислете!...Който не му харесва,да се маха от мойта фирма!...",говори съвсем откровено за "голямото" уважение с което се ползват работниците в нашата фирма.Заплащането гравитира около min РЗ(180лв.-220лв),в зависи- мост от натоварването.Отвратителното в случая е,че тн."приоритетни хора"(това са: неговият заместник, глав- на та счетоводителка и синът му-конструктор от 1год.)получават месечни заплати >800лв. плюс 6месечни и годишни премии,и това открито се зае- вява пред всички!За условията на труд-мръсни и не отоплени помещения с ронеща се мазилка(от пода,от тавана и от стените).Е,за сметка на това, директорският етаж е с газово отопление и се боядисва на всеки 2 год. Работата ми е приятна и не е тежка,но става много напрегната,когато трябва да се свърши за отрицателно време,защото във завода липсва ор- ганизация.Хаотично се доставят части.На "юруш" започва работа до 22ч., в почивните и в празничните дни.Резултатът естествено е: все по-ниско качество и все по-вече рекламации в гаранционния срок(18 месеца).Ръко- водството бесней и подклажда интриги между работниците и като се при- бави безпаричието "работната среда" стана почти нетърпима:"Всеки срещу всички!"."Потенциал за развитие няма",защото не заделят средства за създаване на нови или поне усъвършенстване на съществуващите изделия.Тъка всички кадърни и млади хора бягат,ако все пак някой се излъже и дойде,след 1-2месеца си тръгва осъзнал пълната безнадеждност на ситуацията.Това за съжаление е положението и аз също се махам!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?