Корект Проект /img/frontend/nomap.png"

Корект Проект

.......Има развита бонусна система за служителите. Честно не знаех!

Здравейте аз имах един коментар към фирмата и си го казвах през цялото време, получавах 800лв - осигуряват те на минималната заплата. Било временно, щяло да се промени - никакви развитие и просто си тръгнах.

Иначе хората се опитваха да бъдат мили - не им се получаваше и изглеждаше нелепо, но все пак се опитваха.

Виждам, че мненията са горе-долу разделени по равно! Хараланов твърди, че във фирмата работят достойни хора, може ли да се каже, че те работят от дълго време във фирмата или всяка година се сменя персонала? Търся работа с дългосрочна перспектива!

Г-н Хараланов,
или като управител на въпросната фирма си нямате идея какво става в нея, което потвърждава моето по-долно мнение или Вие сте малък човек, който иска да направи пари на гърба на служителите си. Според хората, които са съгласни с моето мнение бих могъл да твърдя че съм прав за себе си и ако желаете мога да снимам моята трудова книжка ама съм сигурен, че не искате да се излагате така публично.

представител на управлението

Здравейте,

категорично не съм съгласен с горното твърдение. Познавам много добре фирмата, за да знам, че няма хора със заплата 600 лева на 10ч. работен ден, а и без почивка. Това е пълна лъжа, която е отличителна черта на малките хора.

Във фирмата работят достойни хора, които с много труд постигат невероятни успехи. При нас много млади хора придобиха професия с невероятен потенциал. Фирмата е гъвкава и динамична. Има развита бонусна система за служителите.

За съжаление не всеки може да се справи с работата и изпълнение на заложените цели, а след кратък престой пише злъчни мнения.

Предлагам да се представи бившия служител, за да се разбере, че горното мнение се отнася за Корект Проект.

С уважение,
Христин Хараланов
Управител

Здравейте, искам да изкажа мнението си за въпросната фирма.
Предмета и на дейност е инвеститорски контрол. В тази фирма си длъжен да караш собствената си кола, на която не ти поемат поддръжката. Работното време е над 10 часа ВСЕКИ ДЕН, дори и събота и неделя.
Управителите са изключително некадърни, и в искането си да покажат че "вършат" някаква работа пред клиентите им.
Идеята да се правиш на мега разбирач за да изпъкнеш и да станеш за смях лично не ми хареса.
Уважение - никакво. Още на интервюто неколкократно ми беше намекнато че едва ли ще се справя с задачите, собственика си гледаше в обувките докато ми взимаше интервю и беше крайно безхаберен.
Привилегии - да ти направят визитка.
Фирмена сигурност - 100% ако искаш да работиш за 600 лв и да си караш личната кола и да работиш по 10 часа всеки ден.
Потенциал за развитие - огромен -> много задачи ама за никакви пари.
Колеги - съжалявам ги че работят при тях.
Местоположение - тук бих искал да кажа, че офиса им е на улица Витоша в гр. София.  Уж лукс ама не плащат като хората.
Работна среда: не предоставят необходимите условия за труд. Дават ти PC от преди 10 години, на което трябва да чертаеш, а то не става за нищо. Ако имаш лаптоп е добре да си го носиш.

Като цяло на никой не препоръчвам да се заме.сва с тях. Работата при и с тях е просто потресаваща.