Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ЕР ЕС ВЕЛИНГРАД ЕООД /img/frontend/nomap.png"

ЕР ЕС ВЕЛИНГРАД ЕООД

Напишете мнение
5 0 0
0 точки от 4 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-4 от общо 4


представител на управлението

-37 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
2
Колеги
-4
Работна среда
-5

Здравейте и от мен. Не знам от къде да започна , може би от там ,че все още чакам телефонно позвъняване от Милена Антова ,кога ще и бъде удобно да ми изплати заработените от мен заплати. Когато стане време за заплата преди да я получиш те задължават да подпишеш ред заявления,декларации в които се съгласяваш на това че те нищо не ти дължат, и дори молба за напускане ,всичко е без дата само с подпис. Бонуси за добре свършена работа може и да има ,но те са по симпатия.
Осигуровките не отговарят на заплатата...Длъжностите са много объркани. Работиш за трима ,а ти се плаща за един.
Фирмата,организацията,условията на работа и отношението...няма такъв ужас никъде.
Рецепцията е лицето на хотела,нали така :-)
Тази рецепция е като конюшня,един стол не сложиха - не било естетически издържано.Налага се цял ден да стоиш прав,ядеш ако има време ,ако ли не колкото издържиш. Работното време по документи е осем часово ,а действително са между осем и шестнадесет часа, но ако Паскал Дойчев е в спа центъра вечерта се стои докато не си легне. На всякъде по света всяка рецепция си има офис директно зад рецепцията-там няма.Ако има проблем няма къде да се отдръпнеш за да уведомиш че има нередност.Гостите чуват и виждат всичко което се случва - неизбежно е!
Имат една супервайзерка за всичко : Катя Пеневска - да не и стоиш на пътя. Усмихва ти се ,а щом се обърнеш и ти е забила ножа !!!
Често хората закупили ваучери са местени по други хотели ,защото някой познат на някой от фирмата решил в последният момент да посети хотела.
Недопустимо е в един четири звезден хотел с такъв капацитет да не достигат кърпи,халати и спално бельо.Служебните перални са прекалено малко да обслужват нуждите от бельо на хотела.Жените който работят там нямат дори достъп до свеж въздух камоли сложен диспенсър за вода .
Камериерките са като фурии,но като няма бельо за стаите значи че гостите трябва да чакат... Настаняването е след 14:00 часа,но не и в Роял Спа ,там са способни да те накарат да чакаш и до 17:00 часа!!!
Веселбата започва след като си изтърпял настаняването.

Ключ картите често не работят, липсват кърпи и халати или няма разпънато допълнително легло за детенцето.Това се получава,защото в последния момент М. Антова идва и размества целият план за настаняване.След допълнително чакане за халат всички бързат към спа центъра в който би трябвало водата да е минерална... Толкова е безопасно около басейна ,че в рамките на един месец се вика линейка поне два пъти.
В ресторанта всичко изглежда добре, докато не си поръчаш нещо за пиене. Обслужващият персонал е събран от околните на Велинград села и малко трудно се общува с тях.Просто няма кой друг да се излъже да работи в такива условия.Тези който отговарят за Ресторанта и организират работата на сервитьорите често са с вързани ръце, защото няма пари за различни необходими неща. От кухнята се чуват бесни псувни от Главния готвач,който готви страхотно. Сметките на гостите често се начисляват грешно и при напускане на хотела е много неудобно да разбереш ,че имаш да плащаш нещо което не си консумирал.


Има още безброй нередности.НЕ ХОДЕТЕ В РОЯЛ СПА !!!


бивш служител

-22 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-4
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
-5

Колега не е Милена Миланова а Милена Антова и прости и на женицата но просто не разбира от управление а и се налага да краде от собственика заедно със строителството понеже от време не време Паскал Дойчев не и плаща :D Какво да кажа за госпожа Пеневска например ... най разпиляната жена на планетата или така да се каже жената хаус.
Но на Антова Пеневска и изнася иначе няма да може да краде а Пеневска пък на свой ред краде от Антова, като пуска в хотела гости без регистрация. И в тази луда напревара на кражби от измисления висш пилотаж негативите остават за подчинените им. Това е единственото място където на едно място може да се видят професионалисти но понеже най важно е себеуважението нормално е да има голямо текучество, каквото и има.
Принципно хотел Роял Спа може да функционира перфектно като организация но след като се свали правителството така да се каже:D Рибата винаги мирише от главата. 
А сег негативните коментари... Всеки петък пристига Антова и започват глобите уволненията в движение заповедите няма да ти платим и това е. На доставчиците също не се плаща редовно за това и често се подменят. В тази фирма длъжностите са тотално объркани. Супервайзора е управител домакина е склададжия старшата камериерка е домакин общо взето евтини на брашното скъпи на триците. Представете си първо офис без компютри и принтер, но като се замисля то и офис няма има само един хан в който е касиерката и много много други. Ами това е от мен :D


шубе го/я е и не казва!

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Наййййй- лошата фирма в България , тва са най-голямите мошенници и измамници трябва да се ......................... . хора не ходете за работа в тази фирма


бивш служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Това е известната фирма Флоримонт , всеки знае какво представлява тази фирма цяла България знае и  управлението и вещицата Милена Миланова , не ходете на работа в тази фирма обявите им са всеки ден в jobs.bg и всеки ден търсят нови и нови хора защото никой не иска да работи там или просто не плащат заплати на работниците . Всичко в Бом Бок , 
 

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?