Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Маркиза 1956 /img/frontend/nomap.png"

Маркиза 1956

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Подкрепям колежката.Отидох във въпросната сладкарница като помощник сладкар въпреки ,че не бях работил такава работа през живота си.Започнах с обещание за заплата 750 лв и договор за 8 часа.Но в последствие се оказа че нито заплатата е истинска нито договора е 8 часов.700 лв на 4 часа договор. От помощник сладкар каквото и да значи това трябваше да стана доставчик,да отговарям за салона,да поръчвам стока,станах и декоратор на торти.Отделно шефката каза да включвам в направата на тортите и процент за работата ,който така и не стана ясно кой го прибира( не бях аз).Никой не дойде и не ми каза някакъв грамаж на артикул. Никой не дойде и не показа как се прави обикновена роза. Нямаше даже инструменти с които да работим. Много от инструментите съм си купил сам(редно е да ти върнат парите за което ,но не).Колежката се притеснява ,че неподходящи хора щели да четът.Ми да четът да се видят какви са.


бивш служител

-12 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-3
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-3
Потенциал
-5
Местоположение
3
Колеги
3
Работна среда
-1

Реших да напиша мнението си за тази сладкарница, тъй като такова "чудо" не ми се беше случвало досега на предходните ми работни места. Знам, че мнението ми ще бъде прочетено от "хората, които най - малко трябва да го прочетат", знам и че ще ме обявят в пратеник на Сатаната, но аз заставам зад името и думите си. Надявам се и да мога да помогна на хора, които са в търсене на работа да преценят сами за себе си "за" или "против" да работят на това място. Ще се опитам да бъда максимално обективна, като изключа всички лични конфликти възникнали между мен и бившия ми работодател.
Заплащане: стандартно за повечето подобни места(350 - 500 лв. за продавач, сладкарите взимат със 200 - 300 лв. повече). Има опция половината пари да се дават авансово или цялата сума накуп, но внимавайте да не ви "заБравят" заплатата.
Уважение: стандартно за повечето работни места. Ако си мълчиш и си "изгоден"- нямаш проблеми.
Привилегии - може за 12 часов работен ден да изпушите до 5 цигари максимум. Един съвет към мен - ако обичате рано сутрин да пиете кафето си с цигара "жална ви майка". По - добре спрете цигарите и... кафето. Нека да живеем здравословно все пак.;)
Фирмена сигурност - за какво е? Нали все пак вие рабоите за тях, не те за вас.
Ангажираност - оооо да, ще сте ангажирани и то "доволно", и с "бонуси".
Потенциал за развитие - с една дума - не.
Местоположение - сладкарницата се намира в центъра, но и това не знам дали е добре или зле, тъй като цялата мъка по продвижването ще ви се стовари върху главите (но това си е неизбежно така или иначе).
Колеги - няма да имате много колеги - един колега продавач и сладкар. Трябва да сте много серт, за да не можете да се разберете само с двама души. Сладкарите, с които работих бяха много точни и готини, а вече бившата ми колежка е абсолютен "ветеран" там.
Работна среда - "К'во станааа?" ще ви е редовната мисъл и ще станете спецове по "тука има - тука нема".
Умишлено коментарът ми стана малко саркастичен, но иначе щях да напиша доста подробности, което смятам, че каквото и да е станало не е редно.
Въпреки всичко не мога да си кривя душата, че асориментът им е страшно вкусен - заслужава си да се опита.:) 
Надявам се да съм била полезна и още повече се надявам това мислене, че щом работиш за някого, този човек има право да се разполага както иска не само с труда ти, но и с всичко останало, да се изкорени. 

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?