Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ЗАР АУТО ЕООД /img/frontend/nomap.png"

ЗАР АУТО ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


клиент

10 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
5
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Направиха чудеса с колата ми - само ще кажа, че харчеше горивото като змей - между 13-14 л./100 км, с преобогатена горивна смес /с код за грешка P0172 System Too Rich (Bank 1)/, покрити със сажди свещи и двигател на път тотално да се задръсти и издъхне.

След известно чудене какво да ме правят, Зарко успя да измисли и успешно да приложи решение, благодарение на което разходът на колата сега е около 8,5 л./100 км (под спецификацията), като двигателят работи по съвсем различен начин. Искрени благодарности!


бивш служител

-37 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
3
Работна среда
-5

Колегите са ОК, но те смязват от работа и в сервиза се работи изключително мърляво. Взимат се коли, за които нито шефа, нито монтьорите хал хабер си имате. Що да не се учим за сметка на клиента?

Сменят се части, които не се знае изобщо дали са повредени, защото липсва подходящ софтуер за диагностика. Ей така - на проба/грешка. Правят се мърляви ремонти и после шефът се муси като му връщат да "дооправят" колите. Аз в Зар Ауто и масло не бих си сменил.

Да не говорим има случаи - взимаме коли с 15 неща за правене по тях (вярно, повечето дребни). Колите висят при нас по 2-3 седмици без да ги докоснем - клиентът идва "ами нямахме време, заповядайте пак след празниците". През това време са минали 20 коли дошли след въпросната. Абе бегайте надалеч по-добре от тоя измислен сервиз, аз се спасих с радост.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?