Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Ринго 2005 /img/frontend/nomap.png"
5 2 0
2 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


кандидат за работа

-16 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-2
Привилегии
1
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-1
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
0
Работна среда
-5

Септември месец кандидатствах за работа в тази фирма. Обади ми се едно много мило момче и ме покани на интервю. Интервюто се проведе в  една сграда на индустриалната част на кв.Военна рампа. Интереното беше, че фирмата се помещава на втория етаж на въпросната сграда на който в съсетство има и друга фирма. Аз се обърках и влязох при съседите тъй като никъде няма указания или видни знаци , че съществува такава фирма. И когато попитах едно момиче за тази фирма тя ми каза , че няма такава. Стори ми се страно ,че съседите им по етаж не са и чували за такава фирма. Оказах  го на факта ,че може да са нова фирма и влезнах на интервюто. То се проведе в присъствието на две жени едната от които е управителя на фирмата и момчето което ми се обади за интервюто.
 Казаха ми ,че заплащането е на брой деца и зависело от това колко ще се запишат на курса ми ,но ме увериха , че ако взема две детски градини да им провеждам курса по два пъти седмично няма да взимам по-малко от 600 лв. Също така ми обещаха карта за градския транспорт и трудов договор, тъй като нито за тях нито за мен било изгодно да съм на граждански.
  Викнаха ме  в офиса си да говорим за договора и се оказа, че сменяли счетоводителката и затова щели да се забавят с подписването на договорите , но да не се притеснявам щели да ми заплатят целия месец , а договора да го подпиша със задна дата.
  На въпроса ми на колко ще ме осигурявате , отговориха ами на минималното за учител , ама това като дойде счетоводителката ще ти каже каква е сумата щото ние не знам. Не искали да плащат много пари за осигуровки.
Аз им работих още една седмица , срещнах се с  управителката казах и че се отказвам и тя ми каза че ще ми се обади в петък да се разберем за заплащането.
 В патък ми се обадиха в 18 часа да ме питат  да им пратя списаците  с присъствието на децата. Нищо не каза за  парите които уж трябваше да ми изплатят.
Накрая се оказа ,че работих ДВЕ СЕДМИЦИ за който не получих НИЩО.
Добре поне ,че ми платиха картата за градския транспорт.
Големи измамници са не се лъжете да подписвате договори с тях. 
Интелектоалния труд си има цена и мисля че тези 3 лв на дете на месец които те предлагат е КРАЙНО МИЗЕРНА ЦЕНА !!!!
 И ако бяха ,честни и коректи и ми бяха поставили условията така ОЩЕ В НАЧАЛОТО, а не  ме залъгваха щях да им откажа.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?