Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

БМ РЕСТОРАНТИ /img/frontend/nomap.png"

БМ РЕСТОРАНТИ

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

-9 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-3
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
1
Натоварване
3
Потенциал
-1
Местоположение
1
Колеги
-5
Работна среда
-5

Искам да допълня,че Мишо си го знам,друг комплексар тръгнал от веригата Хепи...майната му на дебелия,ама си е верно.Бармана всеки го търси защото 80% от сервиза на Бм до фестивалния са алкохолици и управителите си затварят очите или вечер пият там.Сервитьори могат да ви миришат на алкохол.Биема е секта..може да си добър,но ако не си старо куче не те уважават.В кухнята сушистите вземат най много и са путки с извинение,не работят,помагат а само си стоят на телефоните ако няма поръчки.Главния готвач ако е бай иван,ямболския бек ще ви замотае с приказки,и няма да работи.Ще опъвате вместо него.Има и свесни хора ама са малко.Други олигофрени и селски бекове(ако още са там) .са Марио.в кухнята,нервни бармани ..като Светльо ли беше...пиянки от сервиза като яни и стоян...пародия на персонал...само пият и това е.и най-важното..септември винаги ви съкращават ако не лижете задници на г-жа някоя си ...спирам дотук


бивш служител

-24 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
-4
Колеги
-5
Работна среда
-5

Това е най-кофти ресторанта в който сам работил. Аз съм готвач. В тази фирма се  лансират само сервитьори и бармани, готвачите ги имат за животни и се отнасят по същия начин с тях, те са черноработниците на Верига Ресторанти БМ. Управителя  на ресторанта сезон 2014г Мишо Радков Раднев така нарича нарича готвачите. Същия по-цял ден спи в служебния микробус пред ресторанта и заплатата си върви, лесно не се вземат 2000 лв. Ресторанта е на септична яма която не се изсмуква с машина понеже стува пари а се източва посредствон помпа на плажа до ресторанта. Многократно са ни задавали въпроси от плажа каква е тази вода която тече на плажа, когато се запуши помпата тогава отпадните води отиват в кухнята кадето се приготвя храна- МИЗЕРИЯ ГОЛЯМА ЩЕ ОТРОВИМ ХОРАТА. БАНЯ НЯМА- работим по 12-14 часа на ден а ни карат като доиде проверка да пишем че работим по 8 часа. Касови бонове се вадят само на които прецени управителя ако е самнителен клиент, на останалите КАТЕГОРИЧНО НЕ. Незная каде са даначните да проверят нещата, незная каде е ХЕЙ-то да види отпадните води които гази персонала и как мирише на тиня. Карат ни всеки ден да размразяваме риба за деня и каквото не се продаде всичко замразяваме вечерта и така всеки ден, цяло лято. Отговорника на кухнята и той седи цял ден от вън и се пече на сланце, ние правим порачки. Пълен хаус, повече никога няма да се върна в тази фирма БМ, погобре да бачкам в Годзила поне всичко е прясно и се прави на момента. От 7 човека персонал в кухнята само аз и отговирника сме балгари- другите цигани и турци, цяло Игнатиево работи в Ресторанти БМ. Много добра верига ресторанти с неграмотен персонал които не може да чете, няма никаква хигиена култура а хората си хапват и казват много хубаво, пак после се чудят от каде им се е натресал проблема. ДА ВИ Е СЛАДКО УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?