Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Еврологистик /img/frontend/nomap.png"

Еврологистик

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Всичко, което споделя момичето по-горе, е вярно. Хората са изключително надменни, карат те да се обаждат и да ги търсиш сам дали си одобрен. Разхождат те 3 пъти за интервюта от по 20 минути. Управителят се мисли за голяма работа и през цялото време говори глупости и самохвалство. Хората в офиса му са на застаряваща възраст, а техниката е на поне 15 години. Офисът е на последен етаж в жилищна сграда и е един студен хамбар. Няма табела, че има фирма, а на звънеца с избелели и окъсани надписи едвам се четат няколко буквичко. Не си губете времето. Там търсят будали, които да работят за малко пари. Имат претенции за чужди езици, които така и няма как да проверят. Аз отивам на обява а с 3 чужди езика и слушам безсмислена информация, с която ме залива собственикът, а даже не се коментираха езиците, с които беше публикувана обявата. Собственикът препоръчва да се потърсело в интернет информация за реномето на фирмата и това било всичко истина. Ето, добавям още истина. Не си губете времето с този човек, той е арогантен, с високо самочувствие, а във бг фирмичката му липсват всякакви перспективи и допъпнителни привилегии. Успех му желая, по-голяма дупка не бях ходила на интервю.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

И аз бях на интервю на скоро, по-отвратително впечатление не ми е правила никоя фирма до тук. Първо, ти пращат бележка през джобс.бг, че трябва да се обадиш на софийски стационарен номер да "регистрираш" час за интервю с г-ца/г-жа Наталия, която е доста сопната по телефона и й липсват всякакви обноски при разговор. След като ти казват ден и час на явяване, да си носиш автобиогравията разпечатана, отиваш на интервю на 8-ми етаж в блок в доста западнало и неподдържано помещение, на средно добра локация в Хиподрума, и шефът те интервюира. Не се изненадвайте на встъпителни думи като "Вие няматае нищо общо с това, което правим тук, сигурно се чудите защо сме Ви извикали". В последствие се оказва, че това не е вярно, освен, ако не е визирал, че нямам познания по специалността товарач, доста далечна от това, за което кандидатствам. Отношението е доста снизходително и се опитват да ви обедят как ще правите състояние, като ви подхвърлят разни постижения на колеги. Работното време е стандартно - от 9 до 6. Под "Коректни трудово-правни взаимоотношения." разбират, че ще ви осигуряват на минималния праг за бранша, който е 650 лв. за всички във фирмата, независимо колко реално вземате. След превод на кратък тест на английски, ви дават едночасов изпит с два основни въпроса - за оптимална локация на маршрут на тир и за цените, които трябва да дадете на клиентите, според мястото, което заемат стоките в тира и следват определени подредби и преобразувания, за които се предполага, че трябва сам да се досетите. За целта ви е даден компютър с windows 98, с екран и клавиатура по-древни и от windous-a. Интервюто завършва с това, как трябва да се обадите еди кога си на същия стационарен номер, който сигурно е с шайби, за да ви кажат дали вие сте избранника или не. Карат ви да си запишете датата и номера на листче под диктовка. Не искам и да знам какво се случва по-нататък, както се досещате, не съм се обадила. Не вярвам на приказките, за големите пари, предвид това, че явно от откриването на фирмата през 1992 не са инвестирали в оборудване и явно пестят пари за телефон и принтер, какво остава за осигуровки и не дай си боже - заплати. Да не говорим за отношението, което въобще не ми допадна.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Не намирам никаква информация за тази фирма в интернет пространството, освен сайт им, а съм канен на интервю при тях. Някой може ли да сподели мнение за фирмата?

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?