Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Омега оптик-1 /img/frontend/nomap.png"

Омега оптик-1

Напишете мнение
5 4 0
4 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

40 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
4
Потенциал
4
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
4

Едно по едно, заплащането е свързано с представянето и е адекватно. Ако работите както трябва, ще сте доволни. Ако обаче се скатавате, говорите си "неща различни от работната среда" и си чатите във Вайбър, много вероятно е да ви бъде направена забележка. Ръководството уважава служителите, когато среща уважение и от тяхна страна. В някои дни натоварването е по-голямо, но в други е по-спокойно, зависи от сезона и изискванията на клиентите. Местоположението е супер, в центъра и може да се пътува с метро дори и т.н, работното време е фиксирано,а колегите бяха много позитивни и трудолюбиви хора. Може би потенциалът за развитие не е 5/5, но това е според мащабите на фирмата.


бивш служител

12 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
3
Потенциал
0
Местоположение
4
Колеги
4
Работна среда
0

В фирмата отношението към служителите е под всякаква критика.Заплащането не отговаря на това за което сте говорили. Няма регламентирана почивка. Ядеш или в движение или като наказан в коридора. Не се дава да се говори нищо странично от работната среда.Постоянно се прави забележка. В друга фирма не съм виждала такива неща.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?