Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Сънфудс България / Макдоналдс България https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,ул. Цветан Лазаров 45&markers=София,ул. Цветан Лазаров 45

Сънфудс България / Макдоналдс България

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 474 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 21-30 от общо 474


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Мога да кажа че дори и служителите не те слушат не изпълняват задълженията си и даже и те политат на бой мениджъри от Цариградско шосе


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Искам да кажа на всички, които искат да започнат работа там - НЕДЕЙТЕ! Работиш всичко от кухнята до тоалетната и тревата косиш . Нямаш право да сядаш да се подпираш , уж имаме почивка , но ако ще идва Костов седиш 10 часа на крак без да ядеш без да пиеш вода , цял ден чистиш като луд да мине проверката . Накарая не издържаш и искаш да напуснеш казваш им ама неможело ще вдигнат заплата незнам си какво напускам след месец БАМ неустойка 2000 лв и дело ми пускат , аз за 4 месеца толкова заплата не съм взела. И сега ги търся да платя никой не ми вдига . Отвартително работно място по цял ден сменяме срокове месото е изтекло април ние го продаваме още през декември. 200 началници и пак има по-голям там всеки е шеф и всеки е никой . Не се залъгвайте и да ви дадат някой бонус после тройно си го връщате


клиент

-24 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-4
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
-5
Потенциал
-2
Местоположение
-1
Колеги
2
Работна среда
-4

Здравейте,
Пиша като вече бивш клиент на тези ресторанти. Отвращавам се от това, което чувам от служители на фирмата и това, което чета в сайтове като този.
Никога няма да бъда клиент на фирма, която експлоатира и унижава хората си в 21 век, нуждаещи се от средства за препитание. Това е пълно безобразие и считам, че такова поведение на псевдо-работодатели трябва да бъде наказвано, както от държавата така и от нас потребителите. Такива хора заслужават сами да си готвят и после сами да си изяждат сготвеното.
Съжалявам, че толкова много млади хора се подлъгват и ги манипулират да започнат на такова място работа, а в същото време те трябва да работят и с усвивка...


бивш служител

-19 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-1
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
1
Натоварване
-5
Потенциал
-3
Местоположение
5
Колеги
-1
Работна среда
-5

Здравейте! Аз, може би, не съм единстветната, която би изразила собственото си мнение, без да бъде прекъсната с убежденията, че "Макдоналдс е най-добрата и коректна фирма". Да, фирмата е коректна в отношение на здравните осигуровки, но за всичко останало бих спорила. Никъде не е чувано, че хората не могат да излизат по време на почивката си. Оправданията за това са, че фирмата носи отговорност за нас по време на работа. Защо не може да излизаме, след като малката и скромна почивка от 30 минути не се заплаща? Това е един от въпросите, на които висшестоящите не могат да се аргументират адекватно.
Ами мениджърите? Повечето може да сте наясно, но аз бих добавила, че правят мениджъри, които са от 2-3 месеца във фирмата, хора, които все още не са обучени на всяка една станция (в повечето случаи ). Бройката е важна, а и също така трябва да задържат хората с предварително подписан договор, който няма никаква стойност с неговата неустойка от "скромната" сума от 1400 лв... Хората, които седят с години във фирмата стоят на едно и също ниво и не се издигат ( говоря за наистина кадърни хора! )
Тъй като видях много негативни коментари, относно мениджърите, моля, прочетете по-горния абзац, а аз ще добавя още неща. Мениджърите са били някога като всички останали служители - чистили са, прали са, били са от станция на станция и т.н. Същинската част е, че хората " отгоре " , ако мога да се изразя така, ги притискат, както и управителите. Един или максимум двама мениджъри са на работа с може би 1 служител през уикенда, защото, нали, всички са уморени и трябва да почиват като шефчета. Има много работа, дежурен минава и вижда залата, която е мазаляк, но тях това не ги интересува. Трябва да се заядат, трябва да отрежат заплатата на някого... Мениджърите са подложени на психически тормоз. Някой решава, че няма да дойде на работа (а и без това персонала е по-малко ) и си работиш сам. Мислиш как да обслужиш клиентите ( които в повечето случаи са невъзпитани и ти лепват разни епитети, защото, видиш ли, чийзбургерът им се бавел, но явно не забелязват, че персонала е малък, залата е препълнена с хора и едвам има места за още хроа.)
Какво мислите за " висшестоящите " мъже, които меко казано са между 40-те и 50-те, но жадно заглеждат младите момичета, които може би са все още ученички и биха могли да им бъдат дъщери.... Положението е плачевно! Повечето в тази фирма са комплексари, които не могат да просперират другаде, защото, ако отидат на друго работно място, с това командване ще бъдат сиктердосани още на първата седмица!
Хора, колкото и да сте отчаяни, не започвайте там, освен, ако нямате волята да понасяте стоенето на крак по 8 часа или повече с половин час почивка, без да имате правото да излизате! Повечето, които остават във фирмата се страхуват да напуснат, защото нямало да могат да си намерят друга работа... Това е много жалко... И зачестява, и това са думи, казани от млади хора.
До ръководството: Не прикривайте нередностите и недоволствата на хората, които работят за Вас, а вместо това, както казвате смело, че грешките са ценен подарък за Вас, погледнете за какво става въпрос... Отворете си очите, променете правилата, за да могат хората наистина да работят с желание. С психическо натоварване не става. Както Вие сте хора, така са и останалите, които изкарват хляба си, готвейки, чистейки... Вие също сте преминали през това, не забравяйте откъде сте започнали, не изисквайте невъзможни неща при недостатъчната наличност на персонал.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, колеги!

Като представител на фирма „Сънфудс България„ ЕООД, искам чрез това си послание да ви напиша, че в момента обмисляме да вдигнем значително почасовото заплащане на служителите ни. Което е в процес на преговори и до този момент има постигнати резултати, но донякъде сега се води широко обсъждане.
Трябва да бъдете наясно, че също така изготвяме нови правила за работа, тъй като ще се регламентира ясно и точно работния процес и регламентирането му. Също така предвид ниското ниво на мнозинството служители замисляме нова бонусна система с която да мотивираме тези, които оказват високи резултати - служители и дори мениджъри.
Всичко това в момента се обсъжда и ще стане ясно до няколко седмици.
Успех, колеги и бъдете все така всеотдайни в работата си!


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Аз също работих в т.нар. "фирма" близо 11 месеца преди години и когато ми преля от ниското заплащане и третирането като роб, напуснах без предизвестие от ден за ден! В следствие те казаха, че им дължа обезщетение в размер на 100лв., които ми били дали за "самоусъвършенстване"


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Има много ,което мога да ви кажа ,но нека се изразя с по-малко думи и не ви убия кефа ,да четете.
Накратко:
Подпишете договор ,който няма да има значение ,защото ще миете , чистите,носите прането и гладите.(не само.Това е само началото)
Заплатата Ви ще бъде 1000+ ,но за жалост трябва касата да е на плюс или ще има санкции.
Ако сте болни и не можете да работите ,бъдете спокойно ,защото те са "ЛЕКАРИ" и имат хапчета ,които не знаят за какво са.
Имате право на средно меню сутрин и малко меню вечер,но нямате право да пиете нищо по време на работа.Не им пипайте водата ,че ще ви таксуват!
Има ли недоволни клиенти ,автоматично вината е ваша,защото клиента е винаги прав.(Така казваше Теодора Сарабеева).
Падне ли нещо на земята "или го ядеш ,или го чистиш".(още едно прословуто изказване на Теодора Сарабеева)
Ако ви блъсне превозно средство по време на работа ,не се бойте.Имате почивка от 5 минути с чешмяна водичка и обратно на работа.Няма значение ,дали имате синини или ви боли от изпадалите кашони ,които са на височина 2м поради размера на товара и количката.
Нека сега Ви дам малко клюки:
Ако видите Теодора Сарабеева,я попитайте как е било с Пешо.
Попитайте я и колко пишки е изяла ,че да вземе висок пост и до каква степен персонала я "обича".Елеонора (която работеше с нея , говореше много хубаво зад гърба и относно това ,как ще я саботира ,и как тази змия не заслужава поста си).
Ако подадете сигнал срещу тях ,сте загазили.Нас ни караха ,да пишем ,това което цитират или ще ни резнат заплатите.(постъпих по обратния начин ,след което докладвах на адвоката си).
Ще ви отнемат отпуската (платената) и няма да ви я платят.(и това си компенсирах ,няма страшно)
Ако сте като мене и не ви пука за нищо ,очаквайте да ви смажат ,но не се предавайте.
Не ни пускаха до тоалетна ,но аз им оставях чашки с жълта водичка и им казвах наздраве винаги.В други случаи ги псувах с думи от рода : "на ма*ка ти п*тката" ,защото каквото ми вземат ,аз ще им го на*укам двойно.
Ако искате да напуснете ,не предизвестявайте.Писаха ми неустойка 1800 и до ден днешев не съм я платил ,нито съм съден.Агенцията по труда знае за тях ,както и адвоката ми.Едва ли ще имат смелостта да ме съдят ,защото доста от тайните им са в моите ръце.
Помнете това :
Ще работите над 12 часа и ще пишете ,че работите точно 12
Ще пишете лъжи
Ще стискате
Няма да пушите
Ще ви лъжат с парите и ще удържат
Касата е на минус от предишния ,който е стоял на нея? На вас се пише.
Но най-вече.Почивките ви са 15 минути ,а не пълни 20
Туристи ако имате ,ще ви псуват.Евреите особено.Замерват с храна ,а вие просто им кажете ,че са отрепки ,както аз правех ,защото не заслужават хуманно отношение.
Бъдете умни и не се връзвайте на фирмата.Имам всички документи от тях и мога да използвам.За това не се връзвайте на акъла им


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Колеги,
в последните дни се публикуваха доста неверни неща по отношение на фирма „Сънфудс България„ ЕООД, но те не са верни. Тъй като съм представител на нея искам от името на г-н Иван Лисиков да заявя, че първа и основна грижа са работещите в нея, тяхната безопасност и здраве, които фактори взимаме предвид и ще опазим предвид обявеното извънредно положение с нарастващата заплаха от коронавируса. Няма основание за тревога и безпокойство, всичко е под контрол.
С уважение към всички вас!


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Време е да си призная, че със Стела Манолова имах интимни взаимоотношения, що се касаеше до близостта, която изпитвахме една към друга.
Не ще заравя онези моменти, когато двете заедно се целувахме така страстно и прегръщахме. Това бяха незабравими мигове, които ще помня. Стеле, обичам те и ти го знаеш това..
Толкова ми липсваш, ти и твоите ласки, които непрестанно ми отдаваше на мен твоята любима.. Колко бяхме щастливи заедно до момента, когато напусна гр. Бургас и се премести в София. Няма да те забравя...Обичам те!


представител на управлението

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте и от мен! Доста неща изчетох за така наречената " фирма " и 95% от тях са напълно вярно! От къде да започна.. Ако поискаш да излезеш в отпуска- не може, защото видиш ли имало студенти, които трябва да излязат заради очни или изпити. Болничен да излезеш?! Невъзможно, дори детето ти да е болно, започват с едни циркове от сорта " аз от както работя не съм излизал болничен дрън-дрън, но по фрапантното е когато те карат да ходиш да им работиш в болничен и ти казват нямали кой да ти гледа детето или нищо ти няма.. Лично съм бил свидетел как принуждават колежки, които са в болничен да си гледат децата, да идват на работа, защото няма кой да работи. Обаче, когато не им достигат хората започват да ти се молят, да ти се мазнят, или ела по-рано или остани малко повече, или ела в почивният си ден.... Ако се организира рап сесия с служители те предварително са уговорени какви въпроси ще им задават и какво трябва да отговорят! При проверки независимо от кой, чистиш като НЕНОРМАЛЕН!!!! А недей си боже да има одит.. ооо тогава се сещат, че трябва да наваксват документи, които не са изготвили когато е трябвало, фалшифицират се подписи, само и само управителя да е изряден. Фишове за заплати НЕ СЕ РАЗДАВАТ! Стандарт?! НЯМААААА!Салати, сиропи,топинг,сосове, питки с изтекъл срок на годност се продават на хората, а при проверки тези неща се крият. Готовите сандвичи имат срок на годност 10 мин., А пил. Филета 20мин. След изтичане на времето им те НЕ се бракуват, стоят по 2-3 часа, за да нямат брак и съответно ги продават на хората и децата! Пълна казарма! Изрязани нокти,прибрани коси, гладко обръснати, не закъсняващи за работа ... Иначе започват да ти се правят на интересни, а самата управителка на р-т "Панорама Мол" доста често си позволява да закъснява за работа или както казва една колежка да идва когато си иска, да излиза да ПУШИ ЦИГАРИ, а да заплашва с дисциплинарно уволнение, ако ти излезеш да пушиш, да идва с лакираните нокти на работа, да излиза в работно време и да я няма по 3-4 часа, недей си боже даде случи нещо и да и се обадиш да и кажеш.. Като и се обадиш за даден проблем- защо ми звъниш, като не и се обадиш- защо не ми се обади??? Когато някой я потърси се крие, като мишок отзад. Иначе е голямата работа. Много обича да се гъзи и да чупи стойки на шефа си (оперативния консултант), та нали трябва да се подмаже, за да и мине номера.. Уж все високи заплати дава и все часове отгоре вписалаа и все заплатите орязани. Искаш да напуснеш въртите и те суче все едно си единствения, само и само да не напускаш, не желае да ти даде предизвестието да си го попълниш. Имало случаи на хора, които напускат с уговорка и нямат черно на бяло предизвестие. А да не говорим за хората, които наема, и те с уговорка, защото са нейни хора. Нейни, нейни ама си я крадът.Най- интересното е когато дойде някоя нейна поръчка от някой сайт, взимаш пари или от сейфа или от касата, за да и я платиш, или пък трябва да и се плати сметката на телефона- взимаш пари от сейфа, или идва някой на който ще дава пари назаем- отваря касата и си взима, а дали ги възстановява... И тук идва въпросът: това не е ли КРАЖБА? Един господ знае, но и това, също НЯМА право да си го позволява. Наскоро дори имаше случай на колежка, която искаше да напусне.. и познайте.. така я завъртя, така я омая, че след това я оклепа, че краде и я принудиха с консултанта да напусне от днес за утре, защото иначе щели дисциплинарно да я уволнят.. Ударжаха и последната заплата и отпуска, ако не се лъжа от около 40 дни.. То какво да крадеш на 2000лв. оборот. Подмолна, нагла и тъпа селска пръчка от някакво си село до Пазарджик. Та нали правилата са за всички, това, че е управител не означава, че може да си позволява да ги нарушава, все пАК ТРЯБВА ДА СЛУЖИ ЗА ПРИМЕР, ама не е ...

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?