Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Сънфудс България / Макдоналдс България /img/frontend/nomap.png"

Сънфудс България / Макдоналдс България

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 192 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 192


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Като настоящ служител в „Макдоналдс„ желая да израза моето становище относно тази фирма и по-специално към нейният франчайзингов представител „Сънфудс България„.
Иван Лисикв - човек, който е представен пред обществеността като отличен работодател, ръководещ фирмата „Сънфудс България„. Погледнете изражението му, което представлява на индивид с отявлени психологически отклонения. Издължено лице като на кон. Колос на глинени крака, който след време няма да може да набира персонал, както сега фирмата има дефицит на служители така и в бъдеще ще се задълбочава този проблем.
Митко Костов - баща му навремето комунист, дори се говори, че е бил доносник от Държавна сигурност - ДС. Самият той невзрачна фигура, чиято власт не е сигурно до кога ще бъде, тъй като и той ще бъде отнесен от реката на забвението, както очаква това и Иван Лисиков.
Петър Василев - от неговата уста излиза само един израз който е „къде са 1 000-та лева„ и нищо повече. Завършил архитектура в УАСГ, гр. София, но явно по стечения на обстоятелствата е неспособен да практикува това за което е учил.
Като цяло „Сънфудс България„ е към своя безславен край, тъй като с оглед на демографските и кадрови процеси тя ще залезе и това е с оглед на случващото се днес.


бивш служител

-1 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
1
Привилегии
1
Фирмена сигурност
1
Натоварване
-5
Потенциал
1
Местоположение
1
Колеги
-3
Работна среда
1

Ей хора,
убийте ме с камъни, ако искате. Нито защитавам фирмата, нито ръководството... както се вижда от предното ми мнение НЕ работя там. Просто имах предвид, че не за всичко негативно във фирмата е виновна ТЯ. Няма нужда да сте нападателни - всеки е свободен да изрази мнение!


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Казвам е Веселин и съм от гр. Бургас. През лятото на 2016 г. от края на юли месец до 20.09.2016 г. работих в „Макдоналдс„ на летище Сарафово, гр. Бургас. Кандидатствах в Jobs.bg и след няколко дни ми се обадиха за провеждането на интервю в „Макдоналдс„, к-с Зорница. Бях запознат с условията и задълженията поне що се отнася до изпълнението на работата. Преди това съм работил на други места, но не и в този сектор. Приех и отново лед няколко дни подписах договор за започване на работа. Прочетох коментарите по-долу и стигнах до извода, че не толкова средата е тази, която оформя човек, а противно на всичко човекът е този, който допринася за развитието на тази среда и резултатите от дейността му. Трябва да се приеме, че както индивида има своите недостатъци и положителни качества така и това, което работи или ще работи ще бъде в тази корелация.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Чета всички тези мнения и макар да ви съчувствам, се питам: Какво точно сте очаквали от работа в Макдоналдс? Никога ли не сте влизали там дори като клиенти?


-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Нели, разбира се, че само "Сънфудс България" биха наели "току-що завършили пикльовци" , перфектни са, не си знаят правата, срешно им трябват пари ивсе още имат нерви да търпят отвратителното отношение намениджъри и управители. Никой себеуважаващ се човек не би започнал там, или би го направил само за да докаже хилядите нарушения на фирмата и да я съди, както бих направила и аз, когао вече знам правата си и можех навремето спокойно да ги обруля с няколко хиляди лева за какво ли не, но вече изпитвам фобия дори да мина покрай ресторантите на сатаната. За заплащането, явно идваш от много бедна среда за да си мислиш че 1000 лева се изкарват за 12 часов труд, явно прекалено много си свикнала с това да ти плащат 300лв за 8 ч и 30м работен ден, тъжно. Има още мноого за което човек може да те просветли но явно вече сектата ти е промила мозъка и няма да има смисъл. Успек в МакЖивота! :)


-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

По-добре безработни и бездомни отколкото в макшита! Цели 4 скапани години изгубих в тая гнусна СЕКТА! СЕКТА Е! там освен че изцеждат живота от теб ти промиват и мозъка, карат те да си мислиш че си голяма работа като ти дадат няква грозна значка и униформа, която прилича на селска покривка за маса! Карат те да си мислиш че ще изживееш американската мечта в България,разправят ти как дори господин Митко Костов някога е тръгнал от това да чисти кенефи, а вижте го сега! Е мили деца, време е за малко реални факти! Макдоналдс е една голяма детска игра, а вие сте кукличките на конци на г-н Костов и компания! Докато те си въртят бизнеса вие си работете в меко казано мизерните условия, за нещо имитиращо заплащане, с възможност за кариерно развитие от лъскач на кенеф до лъскач на кура на шефа (или просто казано-мениджър) . Дори не си правете труда да влизате в тези ресторанти, дори като клиенти. Това е сигурноединствения бранд в страната (заедно с по-мизерните баничарници) където се готви без ръкавици, щото служителите си миели ръцете (е да, ама не) . Добре че на повечето служители вече не им пука и започват работа там неза ддруго а заради прословутата схема за немаркиране и бърза печалба, ето такива служители пожелавам на фирмата! Не че на тея от офиса им пука за бранда, все отвякъде трябва да се изперат парите от белото. Но както и да е, стига сте чели щото сигурно закъснявате за работа, а утре има ТУР :)


бивш служител

-41 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-2
Работна среда
-5

Беше един много горещ летен ден, а аз си пикото на слънчака и реших да питам за работа във Макдоналдс до хотел Кубан. Веднага бях одобрен за работа, за мое учудване макар, че бях със присъда за кражба на колела.Настаниха ме във хотела, в стая със три момчета и един боклук Станьо.На другия ден слязох до работа да си видя седмичния график- 7 от 7 нощни смени, лошо ми стана.Бяха ми обещали добри пари 1000 лева плюс, но това беше само мираж... затова ще говоря малко по-късно.Прибирам се след първата ми нощна смяна и какво да видя в квартирата единия педал събрал всички мърши и пият бири, не можах да легна да спя цял ден а бях отново нощна... добре че имах един кантар и го шмръкнах за секунда иначе не знам как щях да изкарам следващата си смяна.Мениджъра на втората ми нощна беше Станьо, той беше най-зле караше ме да чистя всичко без препарати... защото нямаше и също така приемах доставката винаги сам.Чистих и кенефа и с ръка защото нямаше ръкавици, много ги крадяха както и всичко друго разбира се.Хората на касите бяха под всякаква критика, лъжеха, мамеха и взимаха по 50 лева на хората за тоалетна която аз чистих, а не виждах стотинка.
И това продължаваше цялото лято, а аз след смяната си чистих лобито до 10 сутринта и така смяната ми ставаше над 14 часа .Колегите бяха мръсни наркомани, това беше много добре за мен защото им продавах стока.По цял ден правиха сандвичи надрусани.Дойде време за заплати, БЯХ ШОКИРАН това за 1000-та лева е било брутно бях много прецакан взех 670 лева.... минаха два-три дни докато се осъзная.След тази първата си заплата взех съдбоносно решение да изнасям каквото мога, и така се започна.След всяка смяна и най-вече при доставка която си я приемах направо в стаята хахаха. Откраднатото го продавах в близкия магазин а със парите ходих на курви до Корнера и си купувах повече стока.Заради мен минусите на ресторанта станаха огромни и се наложиха доста промени в менюто. 20-ка нъгетс на 12-ка /9 на 6 / 6 на 4 и 4 на 2 ?!!?!? това е голяма измама за тази фирма.... да не говорим и за сандвичите, пълна пародия всички сурови и развалени.При проверка имаше голям брак, пълнихме кофите цял ден и после ги продавахме цяла седмица със мухите вътре.Втория месец заплатата ми беше още по-трагична но мен не ме бъркаше защото продавах и сладолед и фунийки със сместа от работата ми.Нощните август месец бяха много натоварени даже нямах време и за проституки само изнасяне и кражба от оборудване до храна, а и също така каквото имат пияните туристи на лоби.Бях много доволен от този сезон... но другия не знам защо не ми се обадиха, моля ви споделете да ме вземат пак на работа :)


представител на управлението

-31 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-4
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-1
Колеги
-4
Работна среда
-4

Всичко започна едно лято на 2010 година,фатална за мен и моите приятели.Бяхме дошли само да чукаме рускини а решихме да си вземем по един хамбургер.И така се заприказваме със момичето на каса.Момичето макар, че не се беше избръснало ни вкара оферта за работа,условията бяха почти идеални- НО САМО НА ДУМИ !!!!! след като подписахме договора с сатаната ( МИТКО КОСТОВ ) започна експлоатацията.Първият ми работен ден на чайка беше на 05.05.2010г. НИКОГА НЯМА ДА ЗАБРАВЯ ТАЗИ ДАТА !!! на този ден ми се Иба дроба.Работих 16 часа и половина, а се бяхме разбрали с управителя Васил за 10.Но това не е най-интересното тепърва започва.Взех заплата от 386 лева за 240 часа дневен и гневен труд. Васката ми каза, че тези часове ще ми ги върне накрая на сезона- сега е 2016 още си ги чакам, ша го иба в боклука.И така това беше сезон 2010г. на плаж не успях да отида, макар че е на 3 метра от работата ми.Но моята история не свършва тук.Като се прибрах в Сливен със спестените ми 30 лева,отидох до борсата да се запиша за обезщетение.И тогава разбрах колко много са ме прецакали. Бил съм осигуряван на 4 часа, и така взех от борсата 111 лева и 40 стотинки за 2 месеца.Не знам защо се върнах и другото лято, беше още по зле- вече бях сигурен,че Станьо е шибан педал !!! Добре, че ме пуснаха да карам малко нощни и взех да събирам за менюта, накрая на всяка смяна си тръгвах със 5-10 ред була, бири и каквото съм намерил на лоби.Хотела във влас беше още по зле- само пияници и наркомани начело със Станьо. Боби путката беше управител на хотела и спираше редовно топлата вода, но на мен ми бяха казали и си носих два бързовара и кана.Нещата взеха да излизат извън контрол когато спряхме да маркираме,и точно тогава кривата курва Антоанета взе да минава да брой каси.Но това не беше проблем защото бяхме за лева.И така завърши лято 2011 за мен и моите приятели. (все още имам ред були в нас)


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

ПЪРВО УЖАСНО ОБСЛУЖВАНЕ. ВТОРО НИЩО ЗА ВИСОКИТЕ ЦЕНИ.БАВНО ОБСЛУЖВАНЕ. НИСКО ГОВОРЯТ И НЕ СЕ РАЗБИРА.ВСИЧКО НАПИСАНО С ДРЕБНИ БУКВИ НА БГ.А НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ГОЛЕМИ.СТУДЕНА КОЛА И ТОПЛИ КАРТОФКИ.АБЕ СУПЕР.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Нели айде само да не говориш глупости. Тва че фирмата вече няма кьорав персонал и дори клошар биха го напраили мениджър, щоото няма кой друг, не те прай специална. Ама щом си те кефи да смърдиш на гняс и лой след 12 часови смени права като куче за 3 лв на час, ок!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?