Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Фамилекс ООД /img/frontend/nomap.png"

Фамилекс ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


бивш служител

-17 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
0
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
2
Колеги
1
Работна среда
-5

Най-некоректната фирма в България е ФАМИЛЕКС ООД.Работно време от 08,00 до 18,00ч.заплащане символично за хамалската работа.Работи се често в събота и на всички национални празници,с изклчение на ВЕЛИКДЕН и НОВА ГОДИНА  без полагащото се допълнително заплащане. По-точно по документи се плаща.Работи се с ЧЕРНА КАСА и по документи се плаща и се осигурявят работниците на минимума,а после се дават в плик смешни суми като компенсация на малките заплати.И платената полагаща се добавка по документи за национални празници се УДЪРЖА от нелегалното доплащане от черната каса.Първите дни за отпуск по болест,които трябва да се плащат от работодателя също не се плащат.ОТНОШЕНИЕТО към работниците  е като към животни.Само навикване и да се работи по- бързо въпреки,че всеки дава максимума  като работа с надежда да не го навикват.Вредна практика е и почивките да се отнема под формата на събрания, указания какво да се направи след почивката или се поставя задача в недостатъчно време за изпълнение и по принуда се довършва в почивката.В момента  в който се опиташ да си потърсиш правата биваш предупреждаван,че тук е така и като не ти харесва пиши си молбата и напускай.Но не казвай каква е политиката на фирмата и какви са условията на труд,защото никой няма да дойде да работи.Явно заплахите не вършат работа, защото текучеството на работници е отвратително голямо.
Това пиша с цел да дам повече информация на бъдещите кандидати за работа във Фамилекс да не останат разочаровани,след като започнат работа и разберат,че няма нищо общо между сладките приказки на съответния началник по време  интервюто за работа и действителността. Да не говорим за качеството и цените на продуктите.
Накратко НЕ ЗАПОЧВАЙТЕ В ТАЗИ ФИРМА РАБОТА ЗА ДА НЕ СЕ РАЗОЧАРОВАТЕ И НАПУСКАТЕ,КАТО ПО ТОЗИ НАЧИН ГУБИТЕ ВРЕМЕ ПРЕЗ КОЕТО МОЖЕ ДА СИ НАМЕРИТЕ РАБОТА ЗА БЕЛИ ХОРА,А НЕ ЗА РОБИ.Тук собственика си мисли,че с парите си може да си купи роби,които да нямат претенции за време в почивните дни и празниците което да посветят на семейството си.Те трябва да са на разположение на фирмата 24часа в денонощието,365 дена в годината.Отпуск може да ползваш,когато решат да те пуснат,а не когато имаш нужда да съчетаеш времето с другите членове от семейството си(ученици,почиващи на национални празници по3-4-5дена).Да не говорим,ако някой реши да си прави през лятото ремонт на жилището,или да отиде на почивка.Тогава започват УГОВОРКИ от след нова година и решението е в зависимост от това дали началствата са в настроение, или ти е писнало до степен да кажеш ,като не може да ме пуснете отпуск аз ще си взема от тази фирма безсрочен отпуск.
НЕ КУПУВАЙТЕ ОТ ТАЗИ ФИРМА ПРОДУКТИ ЗА ДА НЕ СЪЖАЛЯВАТЕ.
Когато проверяват фирмата от НАП за укриване на оборот,съответно данъци присъствените списъци на които работниците се подписват ,че започват работа в 08,00ч. и завършват в 18,00ч. се скриват.Автомобите които извозват голямо количество стока до съответните клиенти(складове и магазини)се товарят вечер след като членовете на комисията извършващи проверка си заминат и сутрин напускат фирмата преди да е пристигнала комисията.Като фалшивите документи се скриват за да не може да засекат реалния дневен оборот на фирмата.
 
 

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?