Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Сошъл Криейтив Къмпани ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Сошъл Криейтив Къмпани ЕООД

Напишете мнение
5 5 0
5 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


настоящ служител

44 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
4
Работна среда
5

Работя във фирмата от около година и исках да споделя мнението си, за да е достъпно за потенциални нови колеги. Работата във фирмата е изключително благодарна и от гледна точка на заплащане и от гледна точка на развитие. Всеки ден си тръгвам от работа с нови знания и идеи.
Управителя Деян Карашмалъков се е доказал,като един от най- коректните работодадели с които съм работила. Заплащането е на на ниво над средното, с потенциал за високо.Винаги съм доволна от заплатата си, най-вече защото е обвързана с резултатите, които съм постигнала. Никога през годините в които работя не съм чакала на фиксирана заплата и се радвам, че сега заплатата ми зависи от мен.
Когато с обявят  награди, състезания или допълнителни бонуси за спечелване условията са ясни и прозрачни, също като отношенията във фирмата.  С колегите сме чудесен екип, почти като семейство, и неща като клюки, драми, неразбирателсво не се случват.    
ПС: награди и  бонуси има почти всеки месец, както групови, така и индивидуални.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?