Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

За нас О Пеър Интернешънъл /img/frontend/nomap.png"

За нас О Пеър Интернешънъл

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


кандидат за работа

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Много съм доволна от тази фирма, осигуриха ми договор на 150 паунда на седмица, всикчо ми платиха, даже и билета, посрещнаха ме, като пристигнах менуджъра ми купи сандвич и кафе, семейството ме посрещна, работя си и съм много доволна.Поддуржам контакт с фирмата и след 2 месеца ще ме прехвърлят на 200 паунда на седмица. Нямам никакви проблеми и съм им много благодарна.


клиент

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Здравейте всички, които търсите да заминете на работа в Англия чрез услугите на тази фирма. Бягайте далече. Фирмата само ви взема парите и нищо повече. Описанията в сайта са пълна измизлица. А търсенето на работа , по начина по който "те търсят" и Вие може да го направите с начално ниво на всички сайтове за детегледачки в Англия. Фирмата е един господин , което това прави . Така че и вие във всички сайтове напишете aupair in UK  или в града в който си харесате и се регистрирайте и  търсете . Ако не знаете английски , нека някой Ви помогне. Елементарно е и ще успеете. А не да давате парите си на такива господа, които позле 5 пари недават, къде сте попаднали и по колко време работите.В сайта всико е лъжа.Внимавайте и никога не подписвайте и попълвайте документите. Никой няма право да Ви иска лични данни  без декларация за конфеденциалност. Господина ви изпраща първо документите да попълните с личните си данни и да се застрахова за хонорара си , а това че насреща не Ви е дал никаква оферта  на него не му пука и после кучетата Ви яли там някъде по света. Внимавайте много, изход има. А не дас е хващате като удавник за сламка.        
Късмет

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?