Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

КОБИЛДЪР ИНТЕРНЕШЪНЪЛ https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,бул. Цар Борис ΙΙΙ, № 1&markers=София,бул. Цар Борис ΙΙΙ, № 1

КОБИЛДЪР ИНТЕРНЕШЪНЪЛ

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 15 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-15 от общо 15


бивш служител

43 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Много интересни мнения виждам и то само на хора, които са били на интервю а не са работили реално в фирмата. Някой ви е виновен като не са се спряли на вас.

Аз бях част от екипа в продължение на 7 месеца и ако не ми се налагаше пътуване сигурно още щях да съм там.

Не мога да се оплача от Кобилдър. Отношението както на мениджмънта така и на колегите е било винаги градивно и позитивно. Работи се по интересни проекти по софтуерни решения, които засягат строителната индустрия в европейски мащаб. Процесите са доста добре организирани и хората знаят точно кой за какво отговаря.


Офисът е уютен и се намира много близо до центъра. Това е нож с две остриета защото няма никъде паркоместа, но ако не държите на 100 процента да сте с кола, можете да вземете метрото, което е на няколко минути или да походите малко като паркирате извън синя зона.

Фирмата разполага с ресурс и бързо се разраства. Няма голямо текучество на кадри, като цяло сигурноста е добра. По отношение на привилегии има допълнителна здравна застраховка и май с това се изчерпват, освен стандартните, кафета, чайове и други глупости.

Отново казвам, впечатлението ми е силно позитивно за времето, в което бях там. Препоръчвам.


представител на управлението

40 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
3
Фирмена сигурност
4
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
5

Здравейте,

Тъй като явно в някои случаи не сме успели достатъчно добре да обясним кои сме ние и какво правим, бих искала да уточня няколко факта за Кобилдър България:

- Ние сме норвежка фирма, която разработва собствени софтуерни продукти.
- Разбира се, че софтуерът, който разработваме е специализиран, за да покрива нуждите на нашите клиенти. Технологиите, които използваме, обаче, са едни от най-широко разпространените и дават възможност за професионално развитие на софтуерните инженери. В допълнение продуктите, пазарите и екипът се увеличават, което само по себе си предоставя много възможности.
- Техническите интервюта за съответната позиция се провеждат от експерти в областта (софтуерна разработка, скандинавски езици, строителство на сгради и съоръжения и т.н.). Смятаме, че провеждането им от експерт по човешки ресурси не е удачно.
- Една от малкото причини да оставаме след работно време е заради желанието на кандидати интервютата да се провеждат именно тогава.
- Офисът ни е с площ над 400 кв.м. в реновирана сграда

Благодарим за обратната връзка и успех в намирането на работа!


кандидат за работа

-21 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-1
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
-1
Потенциал
-5
Местоположение
-1
Колеги
-1
Работна среда
-5

Поредната фирма, решила да спести от ИТ специалисти, като ги аутсорсва в БГ. Става дума за супер специфичен софтуер, затова не знам как може да има потенциал за развитие. Интервюто минава доста тегаво и бавно, със заучените въпроси. Няма отдел човешки ресурси, интервюира те който падне. А това мнение по-долу, че било много яко да те карат да стоиш след работно време, е просто смешно и може би написано от фирмата. Какво е това отношение, че и ще се оправдават по форумите... Офисът се намира в центъра, но е тесен и се помещава в стара сграда. Останах с лошо впечатление като цяло.


кандидат за работа

-27 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
1
Потенциал
-5
Местоположение
-1
Колеги
-1
Работна среда
-5

Много лошо отношение, никаква възможност за развитие.


настоящ служител

28 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
2
Натоварване
2
Потенциал
3
Местоположение
5
Колеги
3
Работна среда
4

Имах удоволствието да се запозная лично с норвежкия екип в процеса на моето назначаване. направи ми впечатление маниера на работа на Норвежката страна. Това са хора с мярка. Тъй като бях един от първоначалните кандидати интервюто протече в неформална обстановка и беше точно 3 часа и 4 мин, а аз не усетих да са ме прекъснали в разговора, просто насочваха темата така, че в един момент просто нямаше какво да се каже повече и беше време за приключване. Интервюто беше планирано месец и нещо по-рано.
В момента работя в ИТ отдела на фирмата и тъй като в сме на етап подбиране на кадри ми направи приятно впечатление CEO-то на българската фирма изрично настояваше да даваме реална обратна връзка на кандидатите, които сме поканили на интервю за да бъдем коректни (това било изискване на норвежците).
Офиса е светъл, просторен (засега), приятен и се намира в почти идеалния център близко до метростанция Сердика. Столовете са изключително ергономични, не бях сядал на такива.  Недостатъци на офиса: няма безплатни места за паркиране наоколо.
На по-добър работен климат не съм попадал. Хората са фокусирани върху свършване на конкретна работа и като цяло не се интересуват кога (и в много случаи къде). Поради "размътеното" време в момента, тъй като интервюираме кадри и се налага да стоим до късно вечета, защото сериозните кандидати са свободни в извън работно време. След цяла седмица стоене в офиса до 8-9 вечерта се замислих, че за мен бе удоволствие, защото знам, че това е работа която трябва да се свърши и ще получа необходимата доза уважение за това в края на месеца.Организацията е като цяло хоризонтална. Колегите са на средна възраст 27 години (сигма=2.5 години), като фирмата е започнала съществуване преди 3 години.Офиса се разраства в момента, хората инвестират в него, така че очаквам относителна фирмента стабилност и сигурност поне в бъдещите 2-3 години.... то след това, то я камилата я камиларя ... но хората планират нещата от далеч, така че съм оптимистично настроен.Досега съм влизал в този сайт само за да хвърлям словесни екскременти върху разни фирми, но в този случай е по-различно- за първи път пиша нещо положително.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?