Подробна оценка от ГОШО
Заплащането е добро за тези, които работят, особено в тези кризисни времена. Офисите и складовете са супер. Работя на смени и не мога да се оплача. Разбира се, че винаги има какво да се желае. Няма нито ден закъснение на заплатите. Има готини колеги, но има и тикви!! На който му се работи да идва.
Подробна оценка от ева
Абе хора като ви гледам мнемията се плаша - едно време работех в заведение и контактувах с една жена (дистрибуторка на тази фирма) и честно да ви кажа жената е много сладка и нито веднъж не се оплака от работата или парите - явно е въпрос на работа,единственото което ме плаши в коментарите ви е че няма да си получавам парите - да ви кажа честно писна ми от некоректни работодатели.
Подробна оценка от Борис
Опитах се да разговарям по обява за работа, но ми затвориха телефона!
Подробна оценка от ghicov
Не се лъжете да кандидатствате за шофьори във фирмата.Само за "успокоение" на кандидатите,ще ви кажа,че ви е гарантирано плащане на липси всеки месец за около 100 лв и нагоре.Обeщаната заплата също не се изплаща в уговореният размер и никога не можеш да разбереш за какво ти се плаща /разписваш се на хвърчащи ведомости и не получаваш никакъв документ/.Ако някой иска да узнае повече подробности относно "работата" във фирмата да ми пише на mail: [email protected]
Подробна оценка от цезар
в тази фирма само балъците работят за 250лв за 10 работни дни взимаш 70лв направете се сметка за месец колко ще вземете за 1,50лв на час
Подробна оценка от Бонбонче
Заплащането е ниско,дори за хората,които не са на процент,е обидно ниско,според мен.И да си скъсат задниците от работа,нищо не могат да променят.Последната т.нар.актуализация на заплатите е от преди година,а от тогава знаем за какъв ръст на инфлацията става въпрос.Колегите от склада и шофьорите плащат значителни липси.Затова е и огромното текучество на персонал,да не говорим,че атмосферата често е доста натегната и нервите на човек трудно издържат.И в момента се търсят хора за почти всички позиции/без ръководните,естествено/.Това е нормалното състояние на нещата.Много свестни колеги си заминаха,защото принципа е,че незаменими хора няма.Тези,които идват се задържат не повече от три месеца.Защо ли???
На"колегата",нарекъл себе си"реалист",ми се ще да кажа:кротко,шефе;-))
Има ЕДИНИЦИ в тая фирма,които взимат 1000 и повече лева,и аз им свалям шапка,защото са кадърни,могат и знаят как.Но редова"пчеличка"в МАРКАЛ,още повече от тези единици,в 9 сутринта в понеделник е ясно къде е-на работното си място.Едва ли изказва мнение в подобен сайт,освен ако не си търси работа-като мен ;-)))
Подробна оценка от реалист
Колега, какно ще кажеш за тези , които получаваме заплати над 1000 лв? Заплати се получават, като се работи. Ти може да тичаш, като кон и ако и акъла ти е толкова значи и тези 350 лв. са ти много! Не става само с тичане , а трябва и акъл!!
Подробна оценка от 6666
ТОВА Е ФИРМА В,КОЯТО ПЛАЩАТ МИЗЕРНО СЛЕД ПЕРИОД ОТ 45 ДНИ,ОТНОШЕНИЯТА СА ОТВРАТИТЕЛНИ И НЕЗАВИСИМО КОЛКО РАБОТИШ НЯМАШ ШАНС ЗА НИКАКВО РАЗВИТИЕ, ХОДИШ КАТО КОН ПО ЦЯЛ ДЕН ПЕША ЗА 350 ЛВ,- ЕВЕНТУАЛНО- И ДОРИ НЕ ТИ ПОЕМАТ ТЕЛЕФОНА ,В ОФИСА ОТНОШЕНИЯТА СА БЕЗУМНИ ,ТАМ РАБОТЯТ САМО НЕЩАСТНИ И НЕДОВОЛНИ ХОРА,
ьдцб
Подробна оценка от Admin
За ЕТ, ООД или за някоя друга фирма Маркал става въпрос?