Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Кауфланд КАРЛОВО /img/frontend/nomap.png"

Кауфланд КАРЛОВО

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


клиент

-1 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-1
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Искам да се оплача от некоректно отношение на служителите на магазина в Карлово.За трети път връщам ръжено-пшеничен хляб още на касата, защото се опитват да го продадат на по-скъпата цена от обявената в промо-вестника. А именно: хляба е обявен на цена 1.39лв, но на касата го таксуват 1.99лв. Промоцията е от 03.10 до 09.10.2016г. Ние пазарувахме на 07.10.2016г. Това се случва за трети път и точно с хляба. Показах вестника на касиерката и тя отговори, че промоцията е свършила? - на 07.10 ???? Нали е до 09.10 ???? На информацията също са казали, че е в промоция.Изобщо бях обиждана многократно и стана голяма разправия. Следващия път първо ще викам управителя на магазина, и заедно ще вървим да го платим хляба. Или предпочитате да дойда направо с пресата и с камерите за да си спестя униженията? КАУФЛАНД! Уважавайте хора, които Ви оставят своите заплати и пенсии!!!


бивш служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

 А ето го и моето мнение, за да си направитв сметка сами преди да вземат своето решение за работа в Кауфланд!!! НЕ ЗАПОЧВАЙТЕ РАБОТА ТАМ , МИЛИ ХОРА, ЩЕ ВИ ВЗЕМАТ ЗДРАВЕТО, ЩЕ ВИ КАРАТ ДА СТЕ ХАМАЛИ, ПРОДАВАЧИ И ЧИСТАЧИ, ЕДНОВРЕМЕННО!!!!! ЩЕ ВИ УНИЖАВАТ И ЕКСПЛОАТИРАТ КАТО БЕЛИ РОБИ В СОБСТВЕНАТА ВИ СТРАНА И ЩЕ СЕ ПОДИГРАВАТ С ЖЕЛАНИЕТО ВИ ДА ДАВАТЕ ВСИЧКО ОТ СЕБЕ СИ, САМО И САМО ДА ИМАТЕ РАБОТА, ЗА ДА МОЖЕТЕ ДА ИЗДЪДЖАТЕ ДЕЦАТА СИ И СЕМЕЙСТВОТО СИ ЗА 460- 480 ЛЕВА ЗАПЛАТА, ЗАЩОТО КАТО НИ НАПРАВЯТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ УДРЪЖКИ ТОВА ВИ ОСТАВА, КАТО ЧИСТА СУМА ЗА ПОЛУЧАВАНЕ. ПРЕЦЕНЕТЕ ВИЕ САМИ СТРУВА ЛИ СИ ???И ИСКАМ ДА ВИ КАЖА, ТОВА КЪДЕТО ВИ ГОВОРЯТ НА ИНТЕРВЮТО, НЕ ОТГОВАРЯ НА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА, А ИМИННО: РАБОТНИЯ ДЕН ВЪОБЩЕ НЯМА ДА ВИ Е 8.30ч., А ЩЕ Е 10, 12, ДАЖЕ 15ч., ОСОБЕНО ПО ПРАЗНИЦИТЕ, ЩЕ ГЪРБИТЕ ДО ПРИПАДЪК И ПОЧИВКИТЕ, КОИТО УЖ ВИ СЕ ПОЛАГАТ НЯМА ДА ИМАТЕ ВРЕМЕ И НАЧИН ДА ИЗПОЛЗВАТЕ, ЗАЩОТО ТЕ ИКОНОМИСВАТ СЛУЖИТЕЛИ, Т.Е. НАЗНАЧАВАТ МАЛКО ХОРА ЗА БЕЗКРАЙНО ГОЛЯМ ОБЕМ РАБОТА И ПО-ТОЗИ НАЧИН ИКОНОМИСВАТ И ЗАПЛАТИ, ТА ЗАТОВА НЕ МОЖЕ ДА СЕ СМОГВА И СЕ ОСТАВА МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ 8 ЧАСА ДОКАТО СЕ ПРИКЛЮЧИ, ОСОБЕНО НА ВТОРИТЕ СМЕНИ, ЧИСТИ СЕ ДО ПРИПАДЪК, ПРИБИРАШ СЕ ПО НОЩИТЕ В 12, 1 , 2, 3 ЧАСА И НИКОЙ НЕ ТИ РАЗРЕШАВА ДА СИ ПИШЕШ ИЗВЪНРЕДЕН ТРУА, А ТАКА НИ КАЗВАХА НА ИНТИРВЮТО, ЧЕ ЩЕ СЕ ЗАПЛАЩА , А В СЪЩНОСТ САМО НИ ИЗЛЪГАХА!!! ИЛИ ВИ ОБЕЩАВАТ, ЧЕ ТЕЗИ ЧАСОВЕ ЩЕ СЕ КОМПЕНСИРАТ В РАМКИТЕ НА 3 МЕСЕЦА, НО КАК СЕ СЛУЧВА ВСИЧКО ТОВА, МНОГО НЕ СТАВА ЯСНО! АКО ПЪК СИ МИСЛИТЕ, ЧЕ ТЕЗИ ЧАСОВЕ НЯКОЙ ЩЕ ВИ ГИ ПЛАТИ ДОПЪЛНИТЕЛНО, ПРОСТО НЕ СЕ НАДЯВАЙТЕ! С ДВЕ ДУМИ, ВСИЧКО СИ Е ЗА ВАША СМЕТКА?! АМИ РЕШАВАЙТЕ СКЪПИ КАНДИДАТИ, СТРУВА ЛИ СИ ВСИЧКО ТОВА ЗА "ГОЛЯМАТА ЗАПЛАТА", КОЯТО ТЕ КАРАТ ДА ИМ ВЯРВАШ , ЧЕ ТИ ДАВАТ! НА ИНТИРВЮТО Е ЕДНО , А В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ Е МНОГО ПО-РАЗЛИЧНО ДА ЗНАЕТЕ !!!!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?