Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ЕЙ ДЖЕЙ ТРЕЙДИНГ КОНСУЛТ ЕООД /img/frontend/nomap.png"

ЕЙ ДЖЕЙ ТРЕЙДИНГ КОНСУЛТ ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

-13 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
2
Потенциал
-5
Местоположение
3
Колеги
-5
Работна среда
2

Фирмата се води и Ей Джей Трейд или Трейдинг - и в двата варианта. Занимават се и с продажбата на телефони за по обстойно инфо, тъй като е нова и малка и няма почти никаква информация за нея.  


бивш служител

-13 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
2
Потенциал
-5
Местоположение
3
Колеги
-5
Работна среда
2

Никога не почвайте работа в тази фирма. Фирмата е създадена 2014, ако не се лъжа март месец. Състой се от 3 човека, като единият е съдружник на управителя и никъде не фигурира, има негова си отделна фирма за която има ужасни мнения. Управителя Александър Маслинков е млад господин на 33 год. и в началото се държат много мило, но след като вече не работиш за тях освен че ти бавят парите се държат и грубо и си мислят,че ти си им длъжен за нещо. Аз работих там месец, не стига че нямаше никаква работа, пък и като цяло работата е супер елементарна и всеки един дори и с основно образование би се справил с нея, ме освободиха,заради липсата на работа, но явно целта им е била да работя месец и след това да не ми се плати. Защото в деня в който ме прекратиха се почна увъртането за получаване на парите,днес, утре, след седмица, след месец... И ако не си упорит и не си знаеш правата си загинал. Това е подигравка с хората. Яд ме е, че от толкова предложения получени избрах тази фирма и си загубих времето, а да не говоря и колко се нервирах на отношението ми,което бе ужасно - Няма ли пари, когато има тогава ще ти платят.... Никога,ама никога не се захващайте там да работите, първо почти няма работа, второ е толкова елементарна,че има риск да умрете от скука,ами и накрая ще се опитат да не ви платят.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?