Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

хотел Хоризонт /img/frontend/nomap.png"

хотел Хоризонт

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


настоящ служител

37 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
1
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Като настоящ управител на хотела, мога съвсем открито да заявя, че заплатите вече не са ниски. Особено ако имаме предвид натовареността. Вече никой с нищо не ви занимава, помагате ако искате.
Хотелът е ремонтиран. Гостите са основно редовни и са добре запознати с обстановката.
Получавате 50% отстъпка в ресторанта, а при заслуги и в клуба.
Работа на смени от по 8 часа - без нощни! 12 часови смени даваме през зимата, когато си взимаме отпуските. Тогава се радоби 2/2 - на 12 часа. Много свободно време. Никой не ти стои на главата. Свободно ползване на телевизия и интернет на рецепция.
Направо си е като санаториум.

Единственият минус е, че всяка година вдигамхе заплатите, но с по малко. Имайки предвид настоящата заплата на рецепционистите и реалното количество свършена работа... надали в близката една година ще ги вдигнем пак.


бивш служител

-1 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
2
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
3
Натоварване
3
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
2
Работна среда
1

Както и другия колега посочва- не започвайте работа в хотел Хоризонт. Там заплата за цял месец смени по 12 часа дневни и нощни е едва 480 лв. Освен работата на рецепционист ще ви карат да помагате и на сватбената агенция- да им местите цялото оборудване, да пренасяте неща от ресторанта и куп други простотии. Настоящия управител Йоана К. е свестен човек, но е безгласна буква пред собствениците. Те от своя страна са алчни използвачи и никога няма да ви дадат бонус или нещо друго за добре свършена работа. Ако имате някакви амбиции и желание, там ще работите и ще сте демотивирани още след първия месец.


бивш служител

-33 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
2
Колеги
0
Работна среда
-5

Не започвайте работа в "хотел" Хоризонт в морската градина, управителката Мая Андонова няма нищо общо с хотелиерството и спъва бизнесът във всяко отношение. Груба, нетактична, без никакви обноски смърдяща селска пръчка са само част от непоносимите и качества, благодарение на които трови работната атмосфера и хотелчето изобщо. Ако искате да си хабите нервите, малоумница да ви държи тон и да сте момче за всичко започнете работа там. Ако обаче уважавате себе си ПРОПУСНЕТЕ! ТЕКУЧЕСТВОТО НА РЕЦЕПЦИОНИСТИ Е ОБЯСНИМО ОГРОМНО!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?