Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

НИС Петрол ЕООД /img/frontend/nomap.png"

НИС Петрол ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 12 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 12


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Търсите нови възможности за финансова независимост, стабилност и просперитет? Попаднахте на точното място! Само тук и сега ще узнаете как да спечелите страхотни допълнителни доходи с работа от вкъщи или което и да е място по света и у нас! Работете колкото си пожелаете и когато си искате! Необходимо Ви е малко свободно време, лаптоп, компютър, таблет или смартфон, връзка с интернет и започвате. Печелете гарантирано и си харчете парите със здраве! Как ще се случи това, вижте тук :

WWW.RABOTAIDOHOD.SIMPLESITE.COM

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Надомна работа, допълнителни доходи, работа от вкъщи, работа по интернет, онлайн бизнес


кандидат за работа

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Здравейте на всички. Днес ми се обади една ужасяваща госпожа, с пресипнал глас и адски надмеммо поведение. В хода на разогова, започна да ме критукува, как видиш ли не знам как се посочва очаквана заплата и да анализира предходната ми работа, гадаейки като врачка, преди да и бъде разказано за конкретната ми трудова харакреристика. Моля, никой да не започва работа в тази Соц фирма, с неадекватен HR и неуважение към хората.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Фирмите в които се подвизава така наречената ( жена.. ) Катя Кишишева защото тя не заслужава уважението - госпожа са много ! Тук ще напиша няколко от тях за да предпаза много хора които не знаят за нея

НИС Петрол ЕООД , К й К ООД , ТРИШЪР ФУУДС енд ДРИНКС ООД , бар В62

като цяло тя се натиска да управлява заведенията КИШ в бургас , бензиностанция петрол и новото абсурдно заведение В62 бившия план В в Бургас . Мисля да бъда кратък , тази жена не е добре а нервите , явно е малтретирана като малка и сега избива всичките си комплекси на служителите И като ги обижда и по цял ден обикаля обектите с тази цел , така намира мира в себе си.. Заплати колкото са ви е обещала никога няма да вземете , ще има глоби , обиди и др . В продължение на 7 гд всичките заведвния в които те смята че е управител и собственик се търси пераонал , няма ден в който в ало.бг или в jobs.bg да няма пусната обява за набиране на кадри . ДРАГИ КАНДИДАТИ ЗА РАБОТА..МОГА ДА НАПИША ОЩЕ МНОГО И САМО НЕГАТИВНИ ОТЗИВИ ЗА ТАЗИ ЖЕНА НО НЕ СИ СТРУВА В БУРГАС ВЕЧЕ ВСИЧКИ Я ЗНАЯТ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА И НАЙ ЖАЛКОТО Е ЧЕ УРОНВА ИМЕТО НА СЪПРУГА СИ С ДЕЙСТВИЯТА СИ..А КИШИШЕВ ..ЗА НЕГО НИКОГА НЯМА ДА ЧУЕТЕ НЕЩО ЛОШО НО ЗА ЖАЛОСТ ТОЙ ВИНАГИ ЩЕ СЕ ЗАСТЪПИ ЗА НЕЯ , ТАКА И ТРЯБВА ! ПИША ВСИЧКО ТОВА ЗА ДА ПРЕДПАЯ от огромно разочарование и ощетяване от към зПлати БЪДЕЩИ РАБОТНИЦИ КОИТО НЕ Я ПОЗНАВАТ И НЕ СА ЧУЛИ ЗА НЕЯ В БУРГАС ВЕЧЕ ВСИЧКИ ВСЕКИ ЗНАЕ ЗА НЕЯ И НЕКОМПЕТЕНТОСТТА И ДА УПРАВЛЯВА БИЗНЕС И ЗАВЕДЕНИЯ , ПО СКОРО ТОВА СЕ ОТНАСЯ ЗА ХОРА ОТ ДРУГИ ГРАДОВЕ , В БУРГАС АИ Я ЗНАЕМ , АМИ ТОВА Е СПЕСТЕТЕ СИ РАЗОЧАРОВАНИЕТО , ОБИДИТЕ И ЗАПЛАТАТА ОТ 560 лв при обещани 1000 тя ще ви плати по договор а не по обещано , разбира се с няколко измислени глоби ! Инъче на интервю ще бъде много любезна , за всеки който е започнал при нея ще потвърди думите ми раБира се без тези които и крепят сега обектите а те са всички нейни ппзнати без избор за това и връзкарите са там но това са хор без амбиции , останалите , свестните и тези които се вижда че са читъви биват уволнени или сами напуакат заради нейните комплекси е.... надявам се да предпазя много хора с това МНЕНИЕ !


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Пълна мизерия в лъскава опаковла без значение дали сте касиер или бензинджия. Става за майтапа за година две ако случите на обект и колеги, все пак в България лесно няма. :)


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте уважаеми кандидати да започнат работа във фирма "киш25"(ресторанти в град бургас) или кишишкова2013 пак в бургас.по добре не си го пречинявайте тъй като докато работите там ще получавате не повече от 420лв.-и то много трудно(след много глоби измислени само и само да не ви се даде заработеното).когато решите да напускате поради големия цирк на който ще станете свидетели може да забравите да си получите последната заплата.няма да ви я дадът.единствения начин това да стане е по съдебен ред.НО НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ-АЗ УСПЯХ.както и многото хора решили да потърсят првата си.ТЯ НА ТОВА РАЗЧИТА ЧЕ НЯМА ДА ВИ СЕ ЗАНИМАВА ДА Я СЪДИТЕ.впрочем на интервюто за работа е обещано повече НО ТОВА НЕ Е КАТО ДАДЕНОТО.тези две фирми се ръководят главно от ЕКАТЕРИНА КИШИШЕВА.(на бившия футболист с ГОЛЯМ потенциал (играл за класни отбори като:чарлтън,лестър,брайтън,нафтекс,литекс,черноморец б-с А НЕ ОТБОРИ В АНГЛИЯ КАТО МИН.ЮТД. АРСЕНАЛ ЛИВЪРПУЛ ЧЕЛСИ)--ЖЕНА МУ.те държат 2 ресторанта(киш) в лазур и меден рудник,и 2 бензиностанции на ул.транспортна в жк.изгрев и бул.захари стоянов жк.м.рудник.
УЖАСНА РАБОТНА СРЕДА:СТРЕС И РАБОТИТЕ ЗА 10 ЧОВЕКА ПЪК 400ЛВ.

Госпожо КИШИШЕВА ЩЕ ВИ НАЕМА АЗ ВАС НА РАБОТА ПРИ МЕН ДА МИ ЧИСТИТЕ ТОАЛЕТНАТА ЗА 400ЛВ.И ЩЕ ВИ ВИКАМ И ГЛОБЯВАМ ЗАЩОТО СЪМ СИГУРНА ЧЕ И С ТОВА СИ ЗАДЪЛЖЕНИЕ НЯМА ДА СЕ СПРАВИТЕ И НАКРАЯ ЩЕ ВИ ДАМ ЗА 15ДНИ Х 12 ЧАСА = космическата заплата от 300 ЛВ.ЕЙ ТЪЙ ДА СИ ИМАТЕ ДА НЕ Е БЕЗ ХИЧ.(ЗИЩОТО СЪМ ЧОВЕК -ЗА РАЗЛИКА ОТ ВАС).


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Никога не започвайте работа в газпром "меден рудник"или газпром "ул.транспортна".и двете бензиностанции се водят на стопанисване от радостин кишишев(футболиста)но човека е добряк и си няма хабер от бизнес.жена му ги управлява.запомнете това име ЕКАТЕРИНА МАРИНОВА ТОНЕВА(КИШИШЕВА-ВЕЧЕ).заради нея в тези 2 бензиностанции последните 2 години минаха сигурно поне 200 човека персонал.постояно глоби,удръжки работиш под стрес.представятели си на нас от газпром "меден рудник"ни бяха удържан близо 3000лв.от(брак на сандвичи,лиспа на захарчета,медчета,бъркалки за кафе,сметани,300кг. Портокали.....обаждат ти се и ти казва че от утре не си на работа.Без предизвестие.и не ти плаща последната заплата.постояно няма хора и постояно събрания(които впрочем като не си на работа са незаконни.)в един момент живота ти става бензиностанция А БЕНЗИНОСТАНЦИЯТА НАЧИН НА ЖИВОТ.!!!!отделно:осигуряват те на пиша го с големи букви ОСНОВНО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ 545ЛВ.но дефакто не се надгражда над основното като доп.часове и нощен труд и взимате 545-130(140)лв.осигуровки=410 лв.заплата.СМЯХ.софиянци отпускат допълнителни бонуси като по 200 на човек летни,златен сребърен бонус но (160,110)но вие не ги виждате тъй като тя си ги прибира следователно краде НЕ САМО ПЕРСОНАЛА СИ НО И СОФИЯНЦИ.за две години се смениха 2 управители сега е третия + 1 пом.управител.колеги като шемета(данаил)изкараха по 8 извънредни смени(дневни подред по 12 часа)и една една стотинка не му плати отгоре.колешката яна 6(поредни нощни) също и пак 0-отгоре.това са само 2 случая.И за финал ГОСПОДА СОФИЯНЦИ:ФИРМАТА ЩЕ ВИ ТРЪГНЕ НАПРЕД САМО И ЕДИНСТВЕНО АКО ОТСТРАНИТЕ ТАКИВА ПАРАЗИТИ КАТО КАТЯ КОИТО ЖИВЕЯТ НА ГЪРБА НА ХОРАТА КОЙТО СИ ОТВАРЯТ РЕСТОРАНТИ ЗА СМЕТКА НА ИЗЦЕДЕНИЯ ОТ РАБОТА ПЕСОНАЛ!!!!!


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Относно долния коментар ,служителите по бензиностанциите получавали нетна 600 лв ?! Колега,вярно е,че тези дни слънцето бая силно пече ама освен да те е напекла жегата ? Получават нетна 440 до 480 прекосило, и вършат сума ти неща като от сорта да чстят тревичките от тротоара,метене,миене и куп глупости и чат-пат си бензинджия.Честно казано Петрол е страшно назад от фирми като ЕКО,ШЕЛ и от сорта. На Петрол зареждат некви хора дето са се объркали,даже не знам Петрол до сега ,как не е фалирал и още не е затворил кепенците.Цялата фирма е страхотно зле.


представител на управлението

-5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-3
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
4
Натоварване
-4
Потенциал
-4
Местоположение
4
Колеги
3
Работна среда
-4

Да започна с добрите страни на компанията:

1. Стабилна мултинационална компания.
2. Пълни осигуровки според договора.
3. Заплатите се изплащат навреме.
4. Има и приятни колеги.

Дотук с положителните страни.

Лошите:

1. Пълно е с некомпетентни хора, но със стабилен гръб(връзкари), които доминират над другите.
2. Няма опции за развитие - без връзки никой не може да просперира.
3. Ниски заплати - фирмата е с добър маркетинг, но заплатите са ниски, служителите по бензиностанциите не получават повече от 600лв нетна заплата. В ръководството - заплатите не минават 1000лв, без да включваме връзкарите.
4. Задълженията са много повече от записаните в длъжностната характеристика - не вярвайте на уговорката на интервютата за работа. Гответе се яка експлоатация и тормоз.
5. Хроничен недостиг на кадри - водещ до силен стрес налаган над служителите.
6. За бъдещите служители - няма време за обучение - гответе се да научите сами всичко за няколко дена:)
7. Липса на фиксирано работно време - служителите са на повикване. Работното време понякога минава 12ч на ден.
8. Ръководството се доминира от група - отцепила се от Петрол.

С две думи накрая : това е една компания с лъскава опаковка, но с гнило съдържание.




настоящ служител

-16 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-4
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
3

НИС Петрол се слави с едни много, много красиви бензиностанции- Gazprom. Но, за служителят това е само лустро...
Да започна с хубавото:
Навременно получаване на заплата- космическите 400 лв. Впрочем нови служители ще се назначават на по-малко пари.
Разбирателство и добри отношения с преките началства.
Добър колектив, сплотен от несгодите и тормоза на висшия мениджмънт в София.
Доста приличен платен годишен отпуск- 20 раб. дни. Спазва се стриктно, впрочем. 
Сега негативите:
-за въпросните около 400 лева вие сте:
-промоутър, чистач, копач, градинар,чистач на шахти, чистач на чужди околни имоти и клошарски мизерии.
-на никой от голямото началство не му пука за вас, съдейки по работното облекло с отвратително качество.
- виновни сте и плащате всички липси.
-между другото сте и наливач на течни горива и авто газ- тоест вършите си същинската работа.
-касиерите са изключително натоварени освен с чисто касова работа, но също и с престижни занятия като чистене на тоалетни, готварство и промоутъски дейности. всичко това на куп, естествено
-висшето ръководство, или поне част от него е щастлива придобивка от Петрол АД. Какво означава това, може да си погледнете в раздела за Петрол...
-непрекъснато се измислят нови задължения и "активности" за работниците, като това разбира се не води до допълнително заплащане.
-нулеви перспективи за повишаване на доходите, или някакво кариерно развитие. 
Ако всичко това, стриктно и НЕзлобно описано от мен ви харесва- ДОРБЕ ДОШЛИ на борда...
( Ако има правописни грешки, вероятно никак не са случайни.Фактологически със сигурност няма)


настоящ служител

-15 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-4
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-4
Потенциал
-5
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
3

Много, много красиви бензиностанции.(Gazprom) Просто лустро е това. Хубавото за един служител свършва до входа на обекта...Има все пак и още нещо хубаво. Това е редовно и навременно получаване на "космическите" заплати от около 400 лв.
Обикновено има разбирателство и добри отношения с преките началници.
Несгодите формират един добър колектив, който работи добре с преките си шефове и има екипен дух.
Срещу  въпросните около 400 лв. вие:
-сте чистач, копач, озеленител, чистач на шахти, чистач на мизерии от съседни вам обекти и клошарски свинщини...
-между това сте и наливач на горива и промоутър
-никой от висшият мениджмън в София няма интерес низшите същества от бензиностанцията да са добре. Достатъчно е да спомена отвратителното качество на работното облекло.
-Висшето ръководство е "придобивка" от Петрол АД. Подробности може да видите в раздела за въпросната фирма.
-перспективите за развитие са близки до абсолютната нула.
-всякакви измислени липси са за сметка на обекта и парсонала.
Ако всичко това, което смятам, че съм описал правдиво и НЕзлобно ви допада- добре дошли на борда.
 

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?