Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Новотел София https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,бул. Цариградско шосе 115&markers=София,бул. Цариградско шосе 115

Новотел София

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 22 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 21-22 от общо 22


настоящ служител

-20 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-5
Привилегии
2
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
1

Работно място с купища интриги. Изключително нездравословна среда. мениджъри с килийно образование, или от Ботевградския "университет". Всеки обсъжда всеки зад гърба му, клевети, потри ... изобщо гнездо на оси. Лично пред мен почти всеки колега е бил оплют! Нормалните ги нарочват и преследват като империалисти, докато горите хора напуснат. Има си текучество. Сутрин се работи от 6.00 часа и е удобно само за живеещите в Дружба! Дават ядене, но почти никой от колегите не ядае храната, защото е гадна.
Рецепционистките висят прави по цял ден и им пукат ушите - цял ден на крак и нямат стол, дори когато ползват компютър. Има ужасно много работа. Самата работа е малоумна, но обкръжението я прави доста стресова. Пиколите са си добре! Само се возят и така избягват от помията
Заплащането беше добро преди: Рецепция 1000, пиколи/шофьори -800, камериери 600 лв - това е бруто. Сега дават по-ниски заплати. Очаква се да става и по-зле понеже жената на собственика - Каназирева - ще става главен мениджър!!!!
Из хотела всички говорят, че ще затяга коланите...
 


бивш служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Поредното място, което тръгва добре и в последствие е жестоко побългарено. Дебели връзкари симулират дейност и чакат деня в който ще се освободи сладко местенце на хубава позиция, където да ги набутат, докато останалите простосмъртни работят двойно и тройно за да наваксват за тях, унижавани са, мъмрени всекидневно за всички проблеми на работното място. Ако решите да кандидатствате не се надявайте на работа след тестовия период ако не сте човек на някой, пригответе се за седмици с работа без почивка на ненормални смени и огромен стрес, породен от тоталната липса на персонал за страшно многото работа, която трябва да се свърши тук и веднага! Има отдели, в които като благотворително дружество работят цели компанийки приятелчета незнайно от къде събрани и от кой набутани и ако ще да си най-кадърния човек на земята не можеш да ги мръднеш.  Интригантстването, настройването на шефове срещу определени хора с цел да се премахнат и лъжите са ежедневие.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?