Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ЕСИ83 /img/frontend/nomap.png"
5 2 0
2 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


бивш служител

-10 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
1
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
-5
Потенциал
-1
Местоположение
5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Изключително възмутена от отношението им . Работих за двете им фирми. ЕСИ83 и Йоанна04 в период от 1 година и половина, става въпрос за магазин за бельо . На първо място китайска стока с хиляди дефекти,от които по -късно получих и здравословни проблеми. Това едно на ръка, осигуряват те на 4 часа, работиш 12 , освен това нямаш право да сядаш,постоянно те следят на камера,на. 20 съм с разширени вени ,дори да няма клиенти си длъжен да отчиташ дейност,седнеш ли започват да мрънкат, грижата за работата пада изцяло върху теб, оправяш едновременно витрина , обслужваш и си на каса.
Лицемерието и интригите бяха съпътстващ фактор през цялата ми служба там. Да, плащаха на време , но за сметка на това, сега ще изложа главната причина , поради която ме освободиха от длъжност, като не пропускам да изложа ,че за годината работа там,не съм получила и ден от положените ми. 20 платени почивни по догово.
Причината за овобождението ми бе , че се разболях от ларингит, съответно бях изгубила гласа си, не можех нито да бъда в полза на клиентите с добро обслужване,нито за собственото си здраве. Най -учтиво помоли да бъда пусната от работа, но ми беше отказано,така че се наложи да прибегна до полагашия ми се болничен,който подчертавам използвах за първи път от времето което съм работила там. След болничния който беше. 4 дена с подаването му на шефовете, бях освободена от длъжност излагайки нелогични факти, естествено и без. 30 дена предизвестие което пише че трябва да мам по договор. Отделен е и фактът ,че карат работниците си да лъжат държавата с укриване на данъци. Та който желае да работи на това прекрасно място, да знае,че не може да боледува. Никога не са доволни от нищо постоянно натякване за обороти ,камо ли ,ако има бутнато нещо на страни неволно, очаква те пренебрежителен поглед минимум. Случвало се е да взимам смени от по. 15 дена...и да, краката ми са на решето. Оо и фактт да работиш без климатик на 38 градуса е нормален,вдигат рамене и се оправяй сам в жегите. Зимата е кучи студ и се очаква да се мери бельо в тези услови...
това е от мен, не им се връзвайте на милте муцунки в началото, да не говорим и за колектива тип Спарта,разделяй и владей, интриги и тн и тн....

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?