Овергаз Инк. АД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Район р-н Лозенец, Квартал ЛОЗЕНЕЦ, ул. ФИЛИП КУТЕВ, 5&markers=София,Район р-н Лозенец, Квартал ЛОЗЕНЕЦ, ул. ФИЛИП КУТЕВ, 5

Овергаз Инк. АД

Пичове от 3 години не работя никъде тъй като си докарвам по 1BTC на всеки шест месеца от този сайт https://freebitco.in/?r=15568018

Е то голям красавец Антоний Велев.Не си струва,има доста по-готини от него и млади.Мина му времето на него.Само заможни му трябват на него.

АНТОНИЙ ВЕЛЕВ РАБОТИ В АКТАВИС,НЕ Е ПРИ НАС ВЕЧЕ.
НЕ ГО СПОМЕНАВАЙТЕ,ЧЕ Е СРАМ ЗА ФИРМАТА НИ С ТАКИВА КАТО НЕГО.

За съжаление, в тези форуми влизат да пишат коментари единствено служители, които по една или друга причина са останали недоволни от компанията.

Но условията на работа изобщо не са толкова лоши, заплати се изплащат редовно, има доста добра социална програма и добри отношения между колегите.
Ако човек има желание да се развива и е достатъчно активен в тази насока, компанията предлага достатъчно възможности и не е задължително да си човек на някого, за да ти се случи това.

Това е голяма компания със сериозна структура, в която промените се случват малко по- бавно, но смея да твърдя, че тук работят специалисти, които наистина си разбират от работата и се стремят да си я вършат качествено.

Антоний Велев също лижеше задници и други неща правеше,но го махнаха.Явно не се е справял добре с мъжете и не са били доволни от него.В Актавис го задържаха.По - добре се е усавършенствал вече след толкова опит с мъжете.Така успяват хората.Няма лошо.

Здравейте! Нека и аз да се включа в помията.Почнах работа в Овергаз миналата година,обещаха че след пробния период,ще получа 30% увеличение на заплатата.Нито договор,нито увеличение.
Ето как стоят нещата: Ако не лижеш нечии гъз,нема да останеш на работа там.
Успех на всички кандидати и се научете да лижете гъзове.

Какво е заплащането за стажанти и какво е след стажа ориентировъчно ? Заслужава ли си въобще ?

Може в много фирми да е така, но ще коментирам там какво беше положението. В тази фирма се държат хора, който само мрънкат за заплати, скатават се и най-обидното от висшия мениджмънт е, че точно на тях регулярно им се увеличават заплататите. Същите тези хора дето само мрънкат за заплати работят на частно дори в работно време, като изкарват още пари и говорят колко е лошо в компанията. Израстване нулево, колеги-има много съвестни, но те на фона на останалата плява са като светлинка в тунела. И както при много други компании, в София не знаят какво става в България, а и явно не ги интересува. Не препоръчвам да си губите времето там.

Здравейте,

предстои ми интервю на писмена част по "Ексел". Някой ходил ли е и знае ли какво точно представлява? :)

Ако някой кандидатства тук, сега е моментът да се замисли за нещо друго. Няма такава фирма в която служителите да са подбирани по критерий " Най-глупав, най-неуравновесен, най-комплексиран". В тази фирма един върши работата за всички останали, или защото другите са некомпетентни, или защото така е по-лесно за висшестоящите. Заплатите са по-скоро подаяние, увеличават се на определени "наши" хора, никакво уважение от началници и винаги са недоволни. Не препоръчвам дори да отваряте обявата за работа в сайтовете.