Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Делта Контролс https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Пловдив,кукленско шосе 21&markers=Пловдив,кукленско шосе 21

Делта Контролс

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 26 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 26


бивш служител

-35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-4
Колеги
3
Работна среда
-5

Отвратителна компания. Англичанин женен за Българка- познай те?

По- далече от тях. Няма да намерите и обяви в по сайтовете, защото толкова им е паднало реномето, че хората като чуят и бягат. Познати на познати само се оправят там и за да може някой ден да нямаш мнение и избор- оправих ме те тука нали знаеш, без опита - ала бала.
Такова напрежение, такова юркане на хората. Ужас-

А работното време нищо че е по 8 часа- щяло да бъде хубаво ако сме оставяли и повече че шефа ги гледал тези неща..алооооо нали затова е работното време . На тях ще им е най добре едни от Филипините да дойдат и да им работят по 16 часа


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Достатъчно дълго работих в делта за видя,че развитие там няма,както и че много кратко време (1 година)напуснаха над 10 човека,сигурно има защо ако беше така прекрасно място надали щяха да си тръгнат,който иска да работи много за малко пари и колкото по-добре се справя -повече работа и отговорности да получава това е неговото място


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Тази компания е за хора,които искат да работят и да постигат резултати чрез своите умения и знания.
Главният мениджър на компанията е изключително земен и разбран англичанин,който по-скоро приема работниците като част от семейството си.Разбира се,че изисква дисциплина и ефективност при изпълнение на задачите ни,но това е нещо напълно нормално.Условията на труд в сравнение с други компании са изключително добри.
Аз самият съм работил там,но ми се наложи да напусна поради лични причини и не съм срещнал никакви подобни проблеми,каквито са описани....и изобщо българинът трябва да се научи на труд и търпение,а не на вечното мрънкане.
Препоръчвам компанията за хора,които търсят реализация и развитие


бивш служител

-37 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
3
Работна среда
-5

Пиша това мнение, за хората, които обмислят да започнат работа в тази компания и искат за знаят за какво иде реч.
Позитивните неща: Колегите са окей.
Така, като изчерпахме позитивите, нека кажем и някой друг минус, редно ще е, нали ?
1. Мениджмънта е под всякаква критика. Така наречените мениджъри, си нямат АБСОЛЮТНО никаква идея какво правят, не знаят къде се намират, лъжат, мажат и най-вече, като има някой проблем, просто му се казва - "По-тихо, стой ниско долу, задръж си го за себе си това, недей създава проблеми" и тн. Главният мениджър дори не сме сигурни, че е човек, а планера е най-големия гъзолизец на северното полукълбо, като винаги оправданията са "Ми аз сега разбирам от теб".
2. Уважение - НЯМА, това е нещото, което никога, по никакъв начин няма да получите в компанията, без значение дали сте работили там 1 месец, 1, 3 или 10 години. Мениджъри, шефове, жените им и подобни хора, просто знаят да викат, да се карат, все едно не сте им служители, а деца или някой от улицата.
3. Докато първоначалното заплащане е донякъде окей, е, свиквайте с него, защото след около 4-5 години, ще взимате едни 100лв над него (ако сте късметлии), но пък ще ви спрат копоните (Най-модерното оправдание в момента е, че има вирус) и така няма никакви увеличения, повишения и каквото и да било, но.. То и преди кризата ги нямаше, не знам какво се е променило.
4. Комуникацията е под всякаква критика, когато хората, които трябва да са ти връзката между служителите и шефовете не могат да отлепят и две думи, за да свържат изречение, как информацията за всичко по всякакъв начин пристига максимално БАВНО, как работата е пълен хаос, защото 6 от 8 часа срещи на ден на гламавите мениджъри не им стигат, за да направят плана и просто възлагат задачи за 10 човека, на работещите 5 и просто казват "Хайде, работете по-бързо, по-качествено" ден след ден, докато те още не правят разлика от инструменти и каквото и да било, след като са по 10 години във фирмата.
5. Жената на шефа, естествено е българка, като да не повярваш, и просто няма никаква мярка с коментарите си за служителите, като съм бил свитедел как нарича работещите "малоумници", как нямат мозък и какви ли не още неща, след което естествено хората са напускали, и всеки се е чудил "ама защо, какво толкова е станало?". И главният шеф трябва да идва и да оправя лайната на жена си и мениджърите си, на които плаща, за да вършат тази работа, но уви.
6. Подписват се постоянно някакви глупости, договорчета, анекси и допълнителни споразумения, след което ако СЛУЧАЙНО решите да напуснете, ви биват искат хиляди левове, едва ли не защото сте били "обучен" за нещо, а реално обучението е било някой друг колега да ви каже"Ето, вземи това и го направи, аз отивам да си правя моето", защото работата е.. проста.
7. Без значение колко и как го правиш, няма никакво развитие. Сглобяваш, добре. Изведнъж ти се налага да заваряш на машина ? Добре. След това и на ръка? Няма проблем. И накрая осъзнаваш, че си техник, заварчик, мениджър, шеф, фирма и взимаш колкото някой, който е дошъл преди 2 дни и още не знае какво е да се впишеш в системата. Ама всичко е наред, защото ако мрънкаш, започваш да бъдеш предупреждаван и заплашван, биваш отпратен, наказан или просто получаваш отвратително държание от така наречените мениджъри и шефове, за да ти се отще изобщо да ходиш и си пускаш молбата сам. И тогава просто ти искат пари и трябва да си търсиш правата по друг начин.
8. Банкети, тийм билдинг и тн- строго забранени, прекалено стиснати сме да ни се отксънат 200 лева от сърцето, за такова нещо. Има по един коледен банкет на година, ама тази няма (пандемия, брат ми). Парични бонуси - няма, единствения бонус, който някога можете да получите в Делта, е, ако 365 дни не сте боледували, не сте отсъствали и секунда, вие ще получите грандиозната сума от 50 лева ваучери за технополис ! Яко,а ? Нямате търпение да си пуснете св-то, предполагам ?
9. Изискванията и очакванията от работниците са извънземни, все едно живот зависи от вашите действия, докато самата работа е - сглоби това, залепи онова. И никога няма да получите "браво" или нещо позитивно, ако си свършите работата добре, единственото обаче, което ще чуете и ще ви се натякне е, ако не дай си Боже да объркате нещо или да сгафите, тогава публично ще ви бъде казано, че за нищо не ставате и да си знаете, че сте объркали !
10. Абсолютно всеки един документ, който подпишете през пребиваването си в компания, ще бъде използват по всеки един възможен начин срещу вас, ако решите просто да си тръгнете (След като ви е писнално от горните неща, които изброих), и ако не си мълчите, ще си имате още повече проблеми. Така че, ако някой все пак иска да започне там, поне си имайте на предвид, че като се напуска се става на половина адвокат, защото просто ще ви се наложи по един или друг начин.
Сега още негативи, просто няма да имат точки, за да си мислите, че са били само 10 :
Има около 10 работника и 20 мениджъра, няма никакво разбирателство, никакво спокойствие, от всякъде, по всякакъв начин чуваш, че някой иска да напуска, че някой не е доволен и от време на време ти се напомня, че "не трябва да се влияеш от на другите мнението, защото всеки просто си говори", ама реално.. хората си имат причина. Във фирма от 30 човека, на година напускат по минимум 20-25 човека, а другите са просто тези, които са започнали с откриването й и са си останали вечно там. Само докато аз съм бил там, фирмата са я напуснали около 100 човека, правете си сметка, дали всичко й е наред. = ). Всеки мрази „шефката“, но тя някак не го знае и си мисли, че все другите са в грешка, но просто хората си мълчат, за да нямат проблеми.
И, ако някой изобщо е стигнал до тук да чете, оставям Ви, имам да се съдя с това подобие на фирма, защото ако видите, горе пише „бивш служител“, което значи само едно – Удържани са ми пари и си имам проблем с фирмата, като да не повярваш. А и ми свършиха 6000-те символа, така че.. Чао, Делта!
П.П: Shoutout до отдела ми, а чакай, то няма такъв, всички напуснаха.. =)


бивш служител

25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
2
Привилегии
3
Фирмена сигурност
4
Натоварване
3
Потенциал
2
Местоположение
3
Колеги
2
Работна среда
3

Фирмата си има своите положителни и отрицателни страни, както всяка друга. За съжаление нещата при мен не се получиха, но ако човек си върши съвестно работата, не обръща внимание на интриги и се заобгради с положителни хора, няма да му е лошо. В днешно време сменянето на работа е неизбежно заради по-големия избор и динамика, все пак не живеем в комунизъм, за да работим цял живот на едно място. Но е хубаво да успее да се задържи поне 2-3 години на една работа, дори и да му се струва най-ужасната, винаги има какво да се извлече и да се научи.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Пичове от 3 години не работя никъде тъй като си докарвам по 1BTC на всеки шест месеца от този сайт https://freebitco.in/?r=15568018


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

HR/финансов мениджър е "жената на шефа". Съответно няма никаква подкрепа и безпристрастност към служителите. Постоянно се натяква и вменява вина, търси се материална отговорност по време и след договорния период на служба, всеки болничен се проверява с "писмо искане за връзка с GP". Мениджмънта е съставен от "жената на шефа" и нейните приятелки. Абсолютно неадекватни оценки и ръководство, накарали десетки (не, не е преувеличение) служители да напуснат. За справка активните служители са 25-30. А при напускане не ви мърда съдебен процес, защото англичаните са единствени на света и всички им дължат нещо, тоест всеки напускащ им дължи между 1000 и колкото-си поискат-хиляди-лева неустойки. Тотал щета е положението. Не си го причинявайте.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Всички минали и останали знаят, че няма какво да се научи в тази компания.Освен ако си бавно развиващ, но явно колегата по долу е такъв.Да не забравите да си платите неустойките като напускате да не се съдим после !


бивш служител

29 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
4
Привилегии
3
Фирмена сигурност
5
Натоварване
-2
Потенциал
4
Местоположение
3
Колеги
4
Работна среда
5

Уляля какви писания, каква злоба. Тъжна гледка, но от такива малки души толкова. Всъчщност много се радвам, че Ви има! С предлог, че помагате на други хора сеете тролската си омраза. Няма лошо - Демокрация Санчо! Ама кой ви е карал да започвате дадена работа? Опаа казах работа (място за което Ви се плаща да свършиш нещо! Изненада нали? Как така трябва да се работи за да ви се плати - айде дерзайте над тази истината!) Имал съм възможност да работя със всички вас писатели и да ви кажа : Благодаря ви, че не ви виждам повече. Аз напуснах, "пито-платено" и кой от къде е, но съм благодарен за това което успях да науча и това ми помогна да намеря по-добро място за мен. А вие незначителни душици... Искам да ви видя как работите в Англия на нивите им или по-добре , да ви видя как работите в градски транспорт! Там ще ви е най-добре като отношение и работа! Само кажете кой са следващите ви 4-5 работни места така, че да прочетем и за тях вашите мнения ( пенсията за изследователи на работни места е 160лв на месец)


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Имам питане?!? Защо коментарът ми в Линкедин беше изтрит? Страх ви е, че че разберат що за фирма сте или се притеснихте, че случаят вече се знае и в Англия, благодарение на коментара ми в LinkedIn? Като чета коментарите оставени и след мен тук съм наистина щастлива, че не работя в това подобие на фирма!!! Нямате право обаче да ми триете коментара, живеем в демократичен свят!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?